Kirsti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kirsti
MemberChassé on liikuvam, hüplev, edasiliikumise samm. Chassé’d sooritades tuleb õhku hüpates jalad hetkeks kokku viia. Chassé tähendabki tõlkes “tagaajamist” – st üks jalg ajab nagu teist taga. Chassé’d võib sooritada nii hüppega (nagu aerotunnid tavaliselt on), kui ka nö libisevalt mööda maad.
Cha-cha on tõepoolest äkilisem. Aga hüplev cha-cha küll pole; tuleb vastupidi just jalgu lohistada mööda maad. Chassé on pigem hüplev. Cha-cha nimigi ju tuleneb sellest häälest, mida kingad põrandal teevad seda sammu sooritades. Cha-cha sammu tantsides tuleb liigutus ka puusadest.
Kirsti
MemberHularõngast võin ma keerutada suht igavesti… või noh, kui üks hetk jalad enam ei kanna või kokku kukun vms, siis saab pidu läbi… aga mingit probleemi selle keerutamises küll pole. Pool tunnikest jutti annab vabalt keerelda.
Muidu tüdrukud nägid hästi ilusad välja – kadestamisväärsed kehad. (Ja no mehi pole vaja kommenteeridagi – nad niikuinii ilusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Kirsti
MemberLüdidalt: Rebenditest lahti ei saa, kuid võid proovida leevendada naiste kreemiga, kui nad lapsi saavadgrammatiliselt eriti geniaalne lause muidugi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirsti
MemberLühidalt lisaks artiklile: söö minimaalselt teraviljatooteid ja magusat ning ära tarbi taimeõlisid (v.a. oliivi ja kookosõli). Sinu mainitud menüü on kindel tee suhkruhaiguse ning totaalse rasvumiseni.MIKS teraviljatooteid peab minimaalselt sööma?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirsti
MemberMul ütleb ta minu täiesti normaalse päevamenüü kohta, et söö rohkem ja et nii on oht anoreksiasse jääda… nojah, kaugel sellest kahjuks/õnneks.
Kirsti
Memberjep, jõudsin enne appi karjuda ja siis juba õppisin ära
“>Kirsti
MemberMina just tavaliselt hüpleva ja aeroobikalise trenni sõber olengi. Keeruka koreograafiaga tantsulised aeroobikatrennid on minu stiil. Kas eelmine nädalavahetus B-fitil käisid? Selline trenn, nagu seal tegi Magnus, on minu meelest ideaalne trenn
“>Aga nagu näha, on inimesi, kel meeldib ka see house – seega on igale trennile oma sihtgrupp olemas. Tore, et leidsid selle, mida otsisid just Sina!
Kirsti
MemberNii. Ja millal see telekas on? Ei viitsi küll iga reede seda saadet vahtida, lootusega, et ÄKKI… Üldiselt mulle ei meeldi see saade, aga teades, millal teie seal olete, vaataks küll. Teab keegi, millal eetris?
Kirsti
MemberMina surin igavusse
“>Olin ainukesena esimest korda ja treener ütles, et ok, kui oled uus, ära siis ära ehmu, kui välja ei tule ja katsu jälgida jne… Pärast esimest 5-10min oli mul selge, et kui kellelgi midagi välja ei tule, siis mina see küll ei ole. Hoopis kiiremini oleks võinud koreograafiaga edasi minna. Ja midagi keerulist seal ka polnud. Kui mõtlen, et peaksin veel korda SAMA kava tegema (või veel hullem kolm kuud) ja seda taas algusest samas tempos õppima… brrr… ei aitäh.
Ühesõnaga mulle ei meeldinud. House muusika mulle juba iseenesest ei meeldi, nii et ega ma palju oodanud ka. See treener aga kiitis mind taevani ja ei uskunud, et ma esimest korda olin – mul hakkasid lausa süümekad, et mulle ei meeldinud. Ta küsis minult tagasisidet ka, et mis arvasin ja kui ütlesin, et ei meeldinud, siis ta ei saanud aru, et miks, kui mul ometi ju nii hästi välja tuli. Aga no ei meeldinud lihtsalt.
Ja minu pulss, mis muudes trennides ikka kõrgem on, oli seal just mingi 130-140.
Kindlasti on tore trenn jah – aga üldse mitte minu stiil.
Kirsti
MemberOK, sain vist aru. Esimene päev oli Arnold ja teine Joker??? Kui jah, siis nägin vist Sind, Joker, ka seal ringi luusimas ja klõpsimas… aga väga kindel ei ole, kas ma Su ära tunneks, võib-olla ajan sassi kellegagi tongue.gif
Igatahes nüüd oleks targemate abi vaja – selgus, et ma ei oskagi seda avatari ise vahetada ära. Mis teha???
Kirsti
MemberOK, te rahustasite mind natuke! Mõnda teist foorumit lugedes tekkis juba mõte hakata testamenti koostama.
Kirsti
MemberÜlemistega pidi jah lihtsam olema. Need tõmmati ka mul sutsti välja ja sõitsin arsti juurest veel ise rattaga koju ning õhtul juba sõin. Alumised on see keerulisem mure… No eks, kui ma üle elan, võin tagasisidet anda ka siin