Kirsti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kirsti
MemberMulle ei meeldi Kristiina. Nõme tuust
Kirsti
MemberAga sellele toolile rakendub alla, mitte taha suunatud jõud, ei lähe ta ümber midagi.Okei. Paistab, et füüsika pole mu tugevaim külg
Kirsti
MemberKui aus olla, siis ega tõesti pole proovinud, nii et vaidlema ei hakka
Kirsti
MemberKirsti
MemberEi leidnud Folisani juttu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palun aita-suuna, Agnes!Edit: No oli mul nüüd vaja enneaegselt kisa tõsta? Lugesin hoolikamalt ja leidsin ikka ise vastuse

Kirsti
MemberKarvane naine on kole jah, täitsa nõus. Ülearu karvane mees on ka kole.
Aitäh Folisani soovituse eest. Otsin kohe Su postituse üles ja plaanin seda proovida küll
Kirsti
MemberNo vaevalt neid kuskilt tellida saab – ju nad geenidega sellised antud on
Kirsti
MemberSee “tampooniga” pidi edastama epileerimise “võlud”?
Draculaga kohtuma minnes talle kindlasti meeldiks see. Pisikesed punased väikesed veretäpid nahal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Epilaator toimib nagu pintset, kuid tõmbab karvad sellise nurga alt välja, et need võivad järgmine kord kasvada hoopis naha sisse poole. Karva kasvusuund võib saada või saabki rikutud. Sinna, kus karv välja ei pääse kasvama, võib tekkida ummistusest põletik. Vahaga depileerimise puhul ei ole see nii tõenäoline, kuid epilaatori puhul vägagi. Kellel kui palju ja mis epileiritud piirkonnast vaid sõltub. Siis peab hullult vaeva nägema naha koorimisega või üldse seda mitte kasutama. Viimane ongi parim soovitus.
No kuidas kellelegi! Minu jaoks parim lahendus. Jubedad on need tüükad, mis juba järgmisel päeval pärast raseemist/kreemiga eemaldamist ilmuvad. Epikaga tehes on ligi kuu aega mõnus pehme nahk. Ja koorimine-kreemitamine on minu meelest nahahoolduse loomulik osa ja hullu vaeva ma sellega küll ei näe.
Kirsti
Memberinterneti slängist pole juhuslikult midagi kuulnud? epic win jne.Kahjuks olen. Kuigi pigem sooviks, et seda ei eoleks. Või et seda vähemalt nii avalikult (näit välireklaamides) ei propageeritaks.
Kirsti
MemberHomme siis selgub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui rahva arvamust arvetsada soovite, siis mina hääletaks selle päevitamisega seotud lause poolt
See oli äge! Samas lihtne ja arusaadav 
Kirsti
Member“… for the win” ehk FTW on populaarne väljend, aga “way” sinna ette hästi panna ei saa.“Win” ise on nimisõnana “victory” asemel kasutusel küll.
Aga “a way for the win” on küll selline väljend, et google leiab seda ainult siitsamast foorumist
Kirsti
MemberIkka Eestist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selle “keegi” all pidasin silmas enamikku nendest kodanikest, kellele see välikreklaam võib suve jooksul siin-seal silma hakata ja palju arusaamatust tekitada.Mitte tekitada arusaamatust… vaid tekitada tunde, et Fitness.ee koosneb kambast kirjaoskamatutest.
Äärmisel juhul oleks võimalikud variandid (kui kindlasti seda lauset soovida): The way to win, A way for winning, A way towards victory… vms. Aga no, olgem ausad, üsna kohmakad on nad sel kujul ju kõik?!
Olles veidi süvendatult õppinud inglise keelt ja selle ajalugu, kultuuri, seaduspärasusi (ja ka slänge
), tunnen siirat huvi, mis getost see Sinu väljapakutud släng siis pärit on? Lasnamäe Umbkeelsete Kirjaoskamatute Squad???