Kirsti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 15, 2008 at 5:35 e.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #168924
Kirsti
MemberFinaalis ilmselt ongi Ader ja Pedaja. Ja tore ongi! Esiteks tore, et prl Kosminat pole ja teiseks oleks mul ülihea meel Kristina Tennokese üle, kes lihtsalt on nii imearmas inimene ja vääriks seda igati!
Kirsti
MemberMul on kodus (aias) see suur, millel d=4m
Üle 10min seal naljalt ikka karata ei viitsi korraga…
Kirsti
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea perverdi nägu tal oli, kui ta naeratas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja no see seksijalinna Carrie…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Irw! Lõbus foorum!!!
Kirsti
MemberHeheee… on jah kirjavigu päris suur hunnik. Aga see lõpuvabandus oli nii nunnu, et vähemalt minult saad andeks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(tarka nõu oota järgmistelt vastajatelt)
Kirsti
MemberKuidas/millega kookoshelbeid sööd? Lihtsalt niisama karbist lusikaga?
Kirsti
Memberinimlik muidugi. Aga see eksimus oli lihtsalt nii humoristlikult absurdne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eesti keel pole Su emakeel vist?Kirsti
MemberMinu viga, ma ajasin nibud ja rinnalihased segi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hahaaaaahhaaaa

good one…Kirsti
Memberno eksperdid küsiks lisaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Palju peab gefiiiri ära jooma et väike vint sisse tuleks?
Kui Sa juba kirjutad “geefiiir”, siis julgen eeldada, et Sul juba on väike vint sees

Kirsti
MemberTahtsin just vastata, et sa oleks pidanud oma keefirifännist õpetajat paremini kuulama, aga Oss, tubli mees, tegi seda juba minu eest.
Kuulge, aga mis teadusliku seletuse järgi siis pett kasulikum on kui keefir?
Kirsti
MemberKeefir. Mitte geefir. Ega keefiir.
Kirsti
MemberEeh, ega ma nüüd midagi nii salajast ka kirjutada plaaninud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõtlesingi rohkem seda, et päris avalik poleks. Kui mõni uudishimulik adminnikene lugeda tahab, siis okidoki. Aga uurin siis asja edasi ja aitähid teile aitamast!Kirsti
MemberAga võib-olla sa, tark mees, oskad mulle öelda nipi, kuidas ma ta “nähtamatuks” saaks muuta? Et ta kuskil endale lugeda on alles, aga keegi ei näe/tea sellest midagi???
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirsti
Membermmm mu arust on sul kaal küll normaalne pikkuse juures…Kõhnavõitu ju nii pika poisi kohta…
Kirsti
MemberHr. M.Kalmusel oli selliste naiste kisklemiste vastu hea sõnapaar olemas, kes teab see teab!
Täpselt, nagu näha on Kristi hääl vaid üksik ulgumine kõrbes, kuna enamusele meeldivad nad mõlemad. Samuti ka mulle:)Mu nimi pole Kristi.
Ja sellest hüüdjahäälestkõrbes on ka suht suva, sest tegelikult mind väga ei huvita, kes selle nõmeda saate kinni paneb enivei.
Kirsti
MemberEliis on järgmine absoluutne mõttetus. Veidi parem sellest Kristiinast, aga no võta üks ja viska teist tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arno esitus viimases saates oli parem kui kõik seniolnud esitused (nii selle kui eelmise aasta omad) kokku
AutorPostitused