Kirsi-Mari
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kirsi-Mari
MemberEi soovita (samas ega sind keegi ei keela) kuid ikkagi kerge viirus on sees ja kui teed ikka korraliku trenni siis teed oma organimsi palju nõrgemaks ning võid jääda palju kauemaks trennist eemale. Parem puhka paar päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti tavaline aeroobika/shaping on. Rassima just ei lähe, aga higi võtab lahti küll.
Kirsi-Mari
MemberKäte välimusel pole viga midagi-ilusad on. Võib olla on veidi nõrgad, aga ma ei teagi kas naisel peakski tugevamad olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Soovin lihtsalt ise KODUS midagi teha, et see vorm ka säiliks. Et mida ja kui palju võiks nt nädalas?Kirsi-Mari
MemberEile sõin näiteks ühe pätsikese keefiriga paar tundi enne magamaminekut ära, on see väga halb mõte kellaajaliselt kaerahelbeid süüa?
Kirsi-Mari
MemberNii, aga põhimõtteliselt? Mis söögikorraks need küpsetised sobiksid, kui üldse? Kaerahelves peaks muidu kasulik igasmõttes olema või mis?
Kirsi-Mari
MemberAga kusjuures ilma suhkruta on antud retsepti küpsised väga maitsvad, ei saa arugi, et suhkurt pole kasutatud. Kas siis kookoshelbed petavad ära vms. ja alati võib veidi moosi peale panna, kui vähemagus tundub. Maitse asi. mina püüdlesin just tervislikkuse poole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirsi-Mari
MemberAga palju oleks kasulik tarbida kookosrasva päeva jooksul, kui enamus päevast möödub koduseid toimetusi tehes ning trenni saan 2 x nädalas?
Kirsi-Mari
MemberMa käisin ka rasedana trennis lõpuni välja ja tegin veidi ka kõhulihastele harjutusi, siis oli 3 kuud pausi. Võib olla ma teen tõesti midagi valest, sest selg on mul kogu aeg minu meelest nõgus olnud ja pikali olles nt jalgu üles tõstes kisub ka nõgusaks, proovin, mis ma proovin vastu matti suruda. Ma ei joo trennis lihtsalt sellepärast, et ei ole sellist hullu janu tundnud, joon pärast
MemberEi joo üldse trenni ajal vett ja kõht punnis alates sellest ajast, kui trenni tegema hakkasin taas- vahepeal olin lapseootel, siis ei saanud aru, kuna kõht oli pidevalt punnis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirsi-Mari
MemberKusjuures mul täpselt sama tähelepanek enda puhul- nii kui trenni teinud, on ka kõht selline kõva ja kuidagi nagu punnis pigem ja see ei ole pekk

Kirsi-Mari
MemberAhhh… My eyes… my eyes. My brain… my brain.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuidas saab nii läbisegi anda kasulikku nõu ning samas täiesti totaalselt lolli ja enesehävituslikku nõu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjutan sinna http://www.shaping.ee’sse vist ühe pikema kirja ja ütlen neile, et tulen kohe kallale, kui nad lolluste propageerimist ära ei lõpeta.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma võin ju selle kõige suhtes võhik olla, kuid minu meelest on samuti sealsed soovitused kuidagi vigased.
Kirsi-Mari
MemberKuna hakkasin shapingus käima, siis kuu möödudes lasin ka huvipärast ennast kaaluda-mõõta ning siis sain tulemused koos sellise programmiga. Minu rasva% selle mõõtmise juures on 28- ei teagi, kas seda on palju või vähe
MemberAga kes ütles, et ma ennast piinan???? Ma panin lihtsalt kirja selle, mis minu toitumis porgramm olema peaks- esimese hooga hakkasin ma naerma selle kava peale- see pole normaalne lihtsalt. Loomulikult ma ei toitu selle järgi, söön nii nagu enne, AGA küpsised, kommid olen ära jätnud, neid sõin varem ikka iga päev ja mitte vähe
MemberSain mõõtmistulemused kätte…minu ööpäevane toitumisprogramm peaks siis olema:
Valke 41 gr
Rasvu 36 gr
Süsivesikuid- mono- ja disahhariidid 82 gr, tärklis 123 gr
Kiudained 18,4 gr
Raud 15, 5 gr
Toituma peaksin 4-5 x päevas
Kas selliste kogustega on võimalik ellu jääda? Vaatasin, et ühest 200 gr pakist rasvatust kohupiimastki saan juba 32 gr valke.
Kirsi-Mari
MemberRääkisin paari tuttavaga ja neilgi kogemused, et algul on kaal tõusnud. Ju siis nii peab ja kõik. Loeb ju siiski see, kas sa näed peeglist paranemist, kas mõõdud ehk vähenevad, riided istuvad paremini seljas. Ma olen viimasel ajal arusaamiseni jõudnud, et olen pigem 10kg raskem, aga vormis, kui et 10kg kergem ja täiesti vormitu (nagu hetkel).No eks siis nii lihtsalt ongi, mis muud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirsi-Mari
MemberNo näed, tundub ,et pole ainult minul selline kogemus kaalutõusu ja trenniga. Järgmine esmaspäev on mul ka esmakordselt mõõtmine treeneriga ees. Väga normaalne- läksin trenni kergemana ja kui kuu möödas ja kaalumine ees, siis see näitab hoopis 2 kg tõusu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused