Kirsi-Mari
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kirsi-Mari
MemberHommikut alustan pudruga, millele lisan spl moosi, vahel teen kõrvale paar juustuvõileiba, tass kohvi piimaga. Lõunaks kas ühepajatoit, supp või juurviljad mingi lihaga, värske salat juurde-üldiselt ikka korralik soe söök. Ka omletti teen vahel lõunaks juurviljadega, kui aega napib. Puuvilju söö päevas keskmiselt 2 ( õun, apelsin, greip ). Vett joon 2 l vähemalt. Võileibu üritan üldiselt vältida, kuid kui kõht ikka väga tühi ja muud kodus pole, siis paar võileiba luban omale küll vahepalana nt. Puu-ja juurviljad meeldivad väga. Ka liha ja kala söön hea meelega. Õhtul söön kodujuustu tuunikalaga ja mõne köögiviljaga nt.
Pikkus 170 cm, kaal 56-57 kg. Trenni teen 2 x nädalas ( aeroobset ), nüüd olen lisanud 1x nädalas bodypumpi võimalusel. Kaal võiks säilida või pigem langeda paari kg võrra. Korra nädalas lihtsalt lasengi lõdvaks ja sööngi terve päeva. Rahulikult läheb 200 gr šokolaad ja pakk küpsiseid otsa näiteks. Järgmisel päeval kutsun ennast taas korrale ning söön taas endiselt. Jah, vahel võtan tõesti tühi šokolaadi kohvi kõrvale, kuid seda mitte iga päev.
Kirsi-Mari
MemberMul sama teema, oma kolmanda lapse sünnitasin 8 kuud tagasi. Ise muidu igatepidi sale ja trimmis, aga no see KÕHT. Nii kui midagi söön-joon, on pall ees, julm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trenni teinud koguaeg, ka raseduse ajal-isegi kõhulihaseid treenisin väikestviisi sel ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirsi-Mari
Membermul oli varem sama jama, kuid nüüd, olude sunnil olen hakanud vähem sööma ning kõht ei lähe enam tühjaks
hommikusöök: 0700 täisterakaerahelbepuder ja kohvi
vahepala: pakk kodujuustu (vaarika) pakk küpsiseid banaan pool pudelit kalja
lõunasöök:õun, pool kilo kodujuustu 200 grammine pakk halvaad 3 tassi teed
vahepala sama mis ennegi
Õhtusöök: nii kuidas jumal juhatab
ps ma ei saa sellise toitumise tervislikkust garanteerida, kuid minupuhul on see toimind
Vähem sööma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju sa siis enne sõid?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))Kirsi-Mari
MemberTegelt oli veerand avokaadot jogurtis, nüüd meenus
MemberSuured toidukorrad on väga subjektiivsed. Lükka parem grammides oma päevamenüü siia letti.
Grammidest ei tea ma midagi-pole kaalu kodus ja silma järgi ei oska ka tuvastada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No hommikune pudrukogus on nt 2 kesmist taldrikutäit ( tehtud täisterakaerahelvestest ja lisan ka kaerakliisid, veidi soola, pool on vedelikust on vesi ja pool 2,5% piim), peale panen taluvõid 2 tl ja spl isetehtud õunamoosi.Eile sõin nt lõunaks 2 suurt kruusi ( nagu need supikruusid on) hernesuppi ja viilu päevalille halvaad- no tõesti ei tea, mitu gr see oli, kui kõht püsis ilusti 4 h täis. Vahepalaks jõin 1,5 klaasi 2,5% keefiri, 2 viilu rukkileiba ja 100 gr 4%kodujuustu ning pool greipi.Siis 3 h pärast tegin õhtusöögiks omale ise jogurti- pool avokaadot, poetäis mustisõstraid, veerand banaani 3 spl maitsestamata koorejogurtit ja 250 ml 2,5% keegfiri. See oli nt minu eilne menüü.
Kuidas tundub? Mida võtta, mida jätta?
Kirsi-Mari
MemberOledki lihtsalt võib-olla suure isuga. Endal oli varem sama asi, et kõht koguaeg tühi, aga kui menüü päeva peale ilusti välja arvestada ja piisavalt vedelikku tarbida, siis loksub asi enamjaolt paika
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks mul aitas see, et tegin toidukordade vahel endale teed või kohvi + kui tegeled asjadega, mis vajavad tegemist, siis lähevad iseenesest mõtted toidult ja tühjalt kõhult ära ja hiljem tuleb lausa meelde tuletada, et toidukord on käes.Ilmselt on sul õigus. Vee tarbimisega seoses on minul just nii, et mida rohkem joon, seda kiiremini kõht tühjaks läheb. Nagu uhuks toidu minema kõhust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirsi-Mari
MemberOk, hommikusöögiga on nüüd korras, aga ülejäänud päev? Täna sõin nt 2 kausitäit isetehtud hernesuppi singiga, lisaks 2 cm viilu päevalille halvaad (tean, et ilge süsivesikupomm) vaatab, kas elab 3 tundi üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enda arust söön ma ikka PALJU, aga kõht ikka koguaeg tühi.Kirsi-Mari
MemberPudrust sa ei pea loobuma. Minu hommikusöögiks on samuti puder aga sinna juurde söön ma alati ja IGA päev ka 2 muna. Viimased kolm kuud juba nii pmst ja ei ole veel üle visanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui sa suudad iga hommik sama putru süüa, kuidas sa siis mune ei suuda, eriti kuna mune saab nii mitmel eri kujul valmistada (omlett, härjasilm, keedetud, pudru).Suudan vast ikka
MemberPeale hommikusööki läheb mul kõht ALATI väga kiiresti tühjaks miskipärast, isegi kui olen valgurikast toitu söönud. Keegi nagu imeks tühjaks kõhu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päeva poole on asi veidi normaalsem. Proovin omletiga siis katsetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mida võiks veel süüa, muna ju ka päris iga päev ei taha ja puder on ka kasulik ja maitseb kah?Kirsi-Mari
MemberMinul on nohu õnneks taanduma haknud, kuid kurguvalu iga hommik üha suurem. Mulle meeldib väga trennis käia ja olen pahur, kui pean koju jääma mingi nõmeda külmetusviiruse pärast.
Kirsi-Mari
MemberLoodulikke c-vitamiiniallikaid võib tarbida
Kirsi-Mari
MemberMees kodus rääkis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Temale rääkis kunagi keegi treener ja spordiarst. Vot sealt pärineb minu teadmine
MemberMina igaljuhul jätsingi eilse trenni ära- ei lähe oma haigust teistele treenijatele levitama ning enda enesetunne on ikka vääääga nohune ja kurguvalu süveneb, seega loodan, et teisedki ei tule saali oma haigust jagama
MemberEga siin midagi, hunnikuga C-vitamiini sisse koos rohke teejoomisega. Eriti vitamiini osa ja saad nohust nagu nalja lahti. Kõik puuviljad enamasti sobivad. Ja apelsin ja sidrun ei ole muidugi ainukesed C-vitamiini allikad, on olemas palju enam C-vitamiini sisaldavaid tooteid (kibuvits, must sõstar, astelpaju). Mida rohkem vitamiine sööd, seda kiiremini tervemaks saad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nohu pärast ei ole mul siiani trenni ära jäänud.
Edu ravimisel
Haiguse ajal ei tohiks tehisvitamiine üldse võtta, keerab neerud pekki. Looduslikke tarbin ikka igapäev. Aga tänan nõuande eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirsi-Mari
MemberKui palavikku pole ja nina ikka päris ei jookse, pole nohu vabandus (kui sa ootasid, et kinnitataks sulle, et ei pea trenni tegema
/> )Ei, ma ei otsi kohe kindlasti vabandust, et mitte minna. Alati on väga kahju, kui pean trenni vahele jätma. Tunnen lihtsalt huvi, et ega pärast hullemaks lähe. Jah, nina tilgub ikka korralikult ning ka kurk kipitab.
-
AutorPostitused