Kirsi-Mari
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kirsi-Mari
MemberKuigi jah, füüsiline vorm on paranenud ja jõudu oluliselt rohkem.
Kirsi-Mari
MemberEi, mul pole toidukaalu, seega kõik käinud siiani silmajärgi.
Kirsi-Mari
MemberÜldjuhul jooksen 7,5 km 45-50 minutit, peale seda kõht-selg. Värskes õhus jooksen jah. Ilmselt siis tarbingi rohkem kaloreid, mis siin muud ikka
muidu tekib jube nälg ja vastik piiramistunne. Mida targad soovitavad mulle, peale selle, et söö vähem?

Kirsi-Mari
MemberPeegelpilt oleks nagu ok, volte pole tekkinud kuhugi, lihtsalt mulle ei mahu pähe, et rabelen nagu hull ja tasuks siis lisandunud kilod

Kirsi-Mari
MemberPigem isegi kõikumine- nüüd paar kuud seisnud +2 kg. Eile tegin trenni, söögi kogused väiksed ja süsivesikutevaene ja täna hommikul kaal aegade kõrgeim…siis tekibk küsimus-mis toimub?
Kirsi-Mari
MemberNo ma ei tea…siis sama efekt ju, kui näljutades hakkab organism igast ampsust kinni ja kogub naha vahele, kuid mina hakkasin ennast kõigest rohkem liigutama

Kirsi-Mari
MemberKirsi-Mari on kõigest nimi. Pealegi, mis see asjasse puutub?
Midagi mõistlikku ka nüüd vastuseks saab?
Kirsi-Mari
MemberEeee…ei saanud hästi aru, aga asi võib ka mu heledas juuksevärvis olla

Kirsi-Mari
Member170 cm ja 58 koma midagi näitab kaal, kuid mulle sobib, kui ees oleks 56 kg. Lihtsalt küsimus on selles, et mida rohkem ma liigutan ennast, miks siis kilod tulema peavad
Kirsi-Mari
MemberMõTTekas muuseas
. Mis vahet seal on, mis mu kaal on, küsimus on teemas olemas- see on tähtis!Kirsi-Mari
MemberVäga põnevad vastused muidugi VÕI MIS?
29-aastane on ilmselt juba naine piisavalt VÕI MIS?Kirsi-Mari
MemberOlen üsna kindel.
Kirsi-Mari
MemberÜldiselt ikka väga lebopäev olnud. Eks püüan vähe tagasihoidlikumalt võtta siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirsi-Mari
MemberNo praegu on korras jah, aga kas see ka lõpmatult nii jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellepärast küsingi, et kas on ok, kui nädalas korra ennast nö lõdvaks lasen, et kas see mul kõike ära ei nulli- nii tervislikku toitumist ja trenni?Kirsi-Mari
MemberMa just mõtlen, et kaua see kaal mul sama seisab, kui iga nädal selline õgimine ette tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused