tervitus huvilistele kiropraktikast. yks minu headest söpradest saatis mulle lingi ning arvas et peaksin söna vötma. huvitav on jälgida seda teemat eesti webimaailmas. Tundub, et kiropraktikast veel eriti hästi ei teata. ärge Gunnar Männikule liiga tehke- ta pole kiropraktik- on tubli ortopeed ning tema ravisse kuulub loomulikult tabletid ja systid ka!
Kiropraktik on suures maailmas spordiga tegelevate suur söber. Kiropraktik nöustab, ravib tegeleb profylaktikaga. Kiropraktiku poole pöördutakse ka siis kui on soov treenimisel paremaid tulemusi saavutada. Kui mingi liiges inimkehas ei liigu optimaalselt siis ei saa ka lihast optimaalselt treenida, seda olete ka teie kindlasti kogenud. Normaalselt toimiv liikumisaparaat on igasugu effektiivse treeningu alus.
Mina isiklikult olen oma teadmisi syvendanud erinevate liigeste traumade ja nende taastumiseks. Vigastuste ennetamine on tegelik eesmärk millega kiropraktik tegeleb. Vale on arvata et kiropraktikud vaid väänavad- kiropraktik on liikumiselundkonna ekspert ning suudab nöu anda ka köige nöudlikumale sportlasele. Kui tekib huvi siis heitke pilk http://www.kiropraktika.ee
tervitustega foorumlastele