Skip to main content

Kirjanik

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Toit tundub soolasena #63036
    Kirjanik
    Member

Ei..toit on ikka kodune. Ja see sama toit, mis peale trenni (~0,5-1h) soolane tundub, hiljem õhtul või hommikul on normaalne. Et see ongi kummaline. Eks ma proovin trennipäevadel mingeid märkmeid teha, et paremat ülevaadet saada. Hetkel vist liiga vähe infot.

in reply to: Toit tundub soolasena #63025
    Kirjanik
    Member

Liha, kartul, riis..tavalised asjad ma arvan. Riis ma arvan et pole tundund soolane. Liha maitseb ja liha ma ka söön ning see maitsebki hirmus soolasena just peale trenni. Näiteks hommikul lõigata seda sama liha võileiva peale, pole mingit probleemi.

in reply to: Mure kehakaalu ja trenniga #56914
    Kirjanik
    Member

Tänud. Väga asjalik link.

in reply to: Mure kehakaalu ja trenniga #56911
    Kirjanik
    Member

Tere

Koostasin endale mingi toitumisplaani..aga valke ei saa kuidagi nii palju kokku kui vaja. Arvutasin, et vähemalt 158g oleks vaja. Kuid toidust saan kusagil 80 grammi ainult. Ehk pole plaan ka kõige parem, aga tegin reaalse, millest suudan kinni ka hoida. Selle järgi tuleks: Valke ~80, süsivesinikke ~200, rasvu ~40. Vaja oleks ~160g valke, ~290g süsivesinikke, ~40g rasvu.

Küsimus: kas peaks siis ikkagi vaatama mingi toidulisandi poole? Plaan teha trenni, nagu soovitati, tasa ja targu. Hetkel olengi jaotanud nii, et neli päeva hantleid, kätekõverdused jne. Ja kahel päeval rattasõit ~15 km.

Töö on kontoritöö—>istumine ~6 tundi päevas.

Soov oleks ikkagi saada kaal sinna 62-63 kilo kanti..Ma arvan, et mul pole vaja karta “rasva” minemist. Aga ikkagi, kui toidulisandeid kasutada, kas see oht on olemas(trenniplaan on tasa ja targu, nagu soovitate)? Tahaks ikka(nagu me kõik) lihaseid kasvatada.(praegu olen küll kõhn, aga vähemalt “lihases” kui nii saab öelda)

Kui nüüd vaadata mõne toidulisandi poole, siis mida soovitate? Ise olen täileik võhik sellel teemal.

Tänud

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)