Kimosabe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 23, 2006 at 8:38 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #99378
Kimosabe
Memberma 17a ja kaalun 66,pikust 179-180cm
mis oleks normaal kaal mulle
Kimosabe
MemberLoll jutt, muidugi su kehakaal langeb kui keha ei saa piisavalt valke ja see-tõttu tuleb korralikult süüa, kui lihas ei saa piisavalt oma vajalike toitaineid siis kehakaal langeb, olenemata, kas see lihas on saavutatud tavalise toidu või toidulisandiga.Selline efekt pidi olema steroididel, kuid neid sulle keegi siin soovitama ei hakka.
millist massilisajat sa soovitaks? kas gain fast oleks hea.
Kimosabe
MemberSee ei kiirenda midagi, ainult tagab normaalse kasvu ja arengu. Et “extra” kasvu saada on vaja kasvuhormoone jms, aga seda ei tehta vist vähemalt Eestis, ning see pole niisama igaühele. Kuid teatud inimestele on tehtud nö kasvuravi, et kasvaks pikemaks ja suuremaks, aga see poiss oli vist 140-150 cm, kellele seda tehti. Eeldan, et see on ka VÄGA kallis.Järelikult pead leppima sellega, milline oled. Geenidega ära määratud see… nt just lugesin Delfist ühte uudist, kus 15 aastane oli 196-197 cm vist pikk
(Eesti korvpalli tulevikulootus)mul sama vana sõber ja vist pikem,väga imelik on ta kõrval seista
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kimosabe
Memberväga hull mis ma muud öelda oskan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kimosabe
MemberMassi juurde saamiseks on vaja teha nn kombineeritud harjutusi. Need on harjutused, mis rakendavad korraga palju suuri lihasgruppe. Parimad: Jõutõmme, kükk, rebimine, tõukamine, rinnaltsurumine, lõuatõmbed raskused jalge küljes, jne. Jõutõmme ja kükk peaksid kasvatama lihasmassi üpris kiiresti. Minu arvates piisab neist kahe kavasse lülitamisest (alustuseks). Jõutõmmet tee üle 1…2 trenni, kükki võid tihedamini teha. Kindlasti passi peale, et ülekoormust ei tekiks – see kerge tulema eriti jõutõmbega.Aga kas massilisajad aitaksid kaalust juurde võtta? Ja kas ma pean sööma rohkem neid toite millel valkude hulk suurem.
Kimosabe
Member80 oleks siis ma oleks ülimalt rahul,paraku reaalsus jah 63kg.Jõudu on,aga massi ei ole.2nädalat olen vast algaja treeningkava järgi teinud,sest pikk paus tuli sisse treeningule.Iga trenn tõstan koormusi juurde.Eesmärk,et lühikese ajaga võimalikult palju juurde võtta,et sealt oleks kuhugile edasi minna
Kimosabe
Memberloll juttinimesed ei raatsi lihtsalt tavatoidule raha raisata
mul oli nii et käisin ikka paar korda nädalas poes, 300kr läks korraga, sõin kõike head – liha, juustu, võid, sulatatud juustu, saiakesi, hästi süsivesikuterikkaid asju (valku ka muidugi) ja tegin trenni, nii see vaikselt juurde tiksuma hakkaski. pealegi ei pruugi sul treeningkava korras olla, räägi sellest veidi?
treeningkava suht sama mis algajate oma,vb jah teen mõnda asja rohkem ja mõnd vähem.Mul on ainevahetus kiire,nii on mulle öeldud.10a trennides käimist on ka oma märgi jätnud kehakaalule.
Mis mu kehakaal peaks olema kui ma olen 180 pikk?
Kimosabe
Memberma olen üritand sedagi teha,aga söö palju tahad aga kaalust juurde ei tule.
-
AutorPostitused