kimmel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kimmel
MemberVõsa Pets
Selgeltnägija ints http://www.elu24.ee/?id=178878
kimmel
MemberJan Uuspõllu või siis Libalaari külge võiksid aheldada:D
Nendega saaks raudselt palju nalja:D
kimmel
MemberTere, olen 18 aastane tüdruk ja kaalun 80 kg ja pikkus on 170 . Mul oleks vaja kahe kuuga langetada 10 kg, kas see on võimalik ?
Oleksin väga tänulik kui jagaksite oma arvamusi ja mõtteid kuidas mul see kiiremini ja tõhusamini langeks, kuid mitte tervisele väga liiga teha.
Tänud ette juba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no sellise kaalu juures läheb kahe kuuga see 10 kilo nagu nalja teha:P
Ma võtsin kõva aeroobse treeninguga 15 kilo kahe kuuga.95 kilolt 80-le
Sealjuures korras toitumisest pold juttugi.Oleks toitumine korras old oleksin vist nagu piitsavars olnud:D
kimmel
MemberTere !Küsimus siis et kas keegi on proovinud Whey gold standardit 100% kas maasika või shokolaadi oma ? http://www.sportlab.ee/product_info.php?cP…;products_id=18 Oskab keegi ehk muljetada kumb nagu parema maitsega , pole ise sokolaadi toidulisandit joonud . Maasikat jõin ka 2 aastat tagasi mis oli odav sula. Tänan !
Sokolaadi oma on igaljuhul kehvem kui maasika oma.Aga kõige parem on minu arust banaani maitse.Eriti siis veel kui paned piima mõneks ajaks külmikusse ja siis segad need kokku:P
kimmel
Memberma söön kiiresti,sest siis ei tunne maitset,kui maitset tunneks oleksin kolm korda suurem:D
kimmel
MemberMis toitu puutub, siis oleneb ikka sellest kuidas kokku hoida suudad. Elamispinda üürida on ikka päris kallis, aga palgad on muidugi väga korralikud, võrreldes Eestiga. Kui võimalus on, siis miks mitte minna
kimmel
Member6 h päevas sporti
kimmel
Membermiks siis selline huvi? plaanid mere taha elama minna?plaan tööle minna,esialgu lühiajaliselt
kimmel
Membermillal fitid müüki tulevad?tahaks kangesti fitte osta
november 10, 2009 at 1:08 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 4 novembril Fit Kombo FitShop ilt #233568kimmel
MemberKõik peaks korras olema sellega.Pakk on teel.
tänud
kimmel
Membertere, kas algajal on mõtekas hakata kasutama whey gold standardit?aitäh!
loomulikult on mõtet võtta
november 9, 2009 at 1:38 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 4 novembril Fit Kombo FitShop ilt #233367kimmel
Memberpanin neljap posti raha teele,saatsin kirja ka ja pole mingit vastust saanud:S
kimmel
Memberfitid võiks müüki tulla saaks ka oksjonil osaleda:D
november 4, 2009 at 7:05 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 4 novembril Fit Kombo FitShop ilt #232543kimmel
Member950
AutorPostitused