kimmel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kimmel
MemberMina hääletaks hetkel kimmeli suunas, sest ta asja eest, teist taga läratas kohe minu nime letti, ilma et üldse selgitaks miks. Teised on siiani selgitanud vähemalt. Isiklikku viha muidugimõista tema vastu ei pea, aga oleks tahtnud lihtsalt põhjendust saada, et miks mina just ette jäin
Tundub kahtlane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sest ma arvan et kuri tädi on maafias üks peategelasi:D
aga no elame-näeme mis toob homne päev:D
kimmel
Membermida varem, seda parem.ülikooli sisse astudes saab 3 aastat pikendust.
aga üldiselt tundub, et vägisi praegu eriti ei võetagi, vabatahtlike on hästi palju. (masu aeg noh, saab riigi-leivale)
keegi saab minu eelmist posti kommenteerida?
ülikooli pole plaanis minna kahjuks:D
Töö pärast oleks vaja saada pikendust aasta-paar.(Antakse pikendust?)
kimmel
MemberKui juba ajateenistusest jutt,siis küsiks küsimuse,et kuidas oleks võimalik pikendust saada sõjaväest(mõni hea põhjus).
Mul aasta pärast minek aga oleks vaja pikendust saada veel.
kimmel
Memberma arvan et emmimees peaks võlla minema seekord:D
Hääletan:emmimees
kimmel
MemberHÄÄLETAN: JACKIE
kimmel
Memberenne päeva lõppu ka kellegi võlla tõmbame?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kimmel
MemberKolm meest pole üldse veel sõna võtnud:kimmel
Andrek
Laur L
võtan ka sõna ja hääletan:D
HÄÄLETAN: JACKIE
kimmel
Membermängin 100%
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kimmel
Memberkaru oleks hoobi labakäega pähe pand oleks need mõlemad tüübid maa all olnud:D
kimmel
Memberhuvitav kuidas need kaks tüüpi ,kes seal tuppa astusid siukse karu üle naerda julgesid?

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kimmel
Memberväga hea lühifilm:P
Nägu näha oli mees kogu oma elu pühendanud treenimisele ja üksindusele.
kimmel
MemberHomoseksuaalsus ei ole ju iseenesest midagi uut. Vana-Roomas peeti meestevahelist armastust ülimuslikuks. Naisi nähti tihti vaid soo jätkamise vahendina, eriti ülikkonna seas. Polnud kristlikke moraalinorme, polnud probleemi. Ka loomade seas eksisteerib homoseksuaalsus. Putukatel aga lausa hermafrodiitsust.Selles suhtes, et inimsöömine on ka ajaloo erinevatel aegadel suhteliselt populaarne tegevus olnud. Kindlasti on Eestiski kuskil Õismäel ja Koplis mõni Tihemetsa tehnikumi lõpetanud tegelane, kes mõtiskleb, et kuidas oleks proovida jõulude ajal sealiha asemel inimese liha, mis pidi kuuldavasti päris hea olema. Selliste jaoks olekd ju ka täiesti tavaline hommikuks naabrimees nahka pista ja kui õhtul keegi Säästumarketis ebaviisakalt tõukleb odava suhkru kampaania ajal, siis süüakse ka see tegelane ära. Nii tore ju! Issand, mulle ei tulnud meeldegi- teibasse ajamine oli ka väga vahva protsess! Kurikuulus krahv Dracula oli vangilangenud türgi sõdureid tervelt 8000 teibasse ajanud, sest selline piinamine oli sellel ajal moes! Nii et kõik inimsööjad ja teibasseajajad paraadile oma õiguseid nõudma
Oi kuidas osadele homodele see teibasse ajamine meeldiks…vähemalt algus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irwwwww:D:D:D
Õige, ei saa ebanormaalseid asju normaalseks pidada.
kimmel
MemberJ2rjekordne mees, kellel on domina fetish?Mul oli kunagi yks helistaja, kes tahtis, et ma toetaks oma kingakontsa tema seljale jne.
erootika liin?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kimmel
MemberAh, et saate rohkem? Ytleme parem, et juhuslikke vahekordi on rohkem. Teie kriitikaameel lihtsalt langeb sedav6rd, et seo v6i seale r2tik p2he…haahahahaaa seo või seale rätik pähe:D:D:D
kimmel
MemberEi ma mõtlesin seda tänava muusikut.Valtriga osa pole näinud.Kuskilt vaadata ka saab?
-
AutorPostitused