kimmel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2010 at 12:30 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249757
kimmel
Memberwtf? Mcken ei ole üldse eriti midagi öelnud, kuidas ta saab tunduda vähem puhas kui kõik ülejäänud?Ma arvan, et kimmel on kas mafüoosa või lihtsalt ebaloogiline.
Mees vaikselt vaatab kuidas me siin arutame kes on maffia,on vait ja vaikselt nopib välja külamehi koos samakamehe ja lexusl-iga kes üritavad siin jälgi segada.See on minu arvamus.Võin ka eksida loomulikult.
kimmel
MemberPõhjendus? Miks Mcken on maffia?Sest teised tunduvad praeguse seisuga puhtad olevat.
kimmel
MemberJa tundub, et ka samakamees pundis.
TUndub et samakamehe ja lexusl kokkumäng.
kimmel
MemberOI kurat oma mehed jälle võllas.Tavaline:DPragu julgeks pakkuda et mcken ja lexusl on maffiast.
Hääletan:mcken
jaanuar 12, 2010 at 7:44 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249284kimmel
MemberNo arvata on, et mingi koostööga see asi toimima ei hakka. Kannatavad mõlemad klientide arvelt. Hakatakse nigunii üksteist üle trumpama.Erkko – hoa siis suu kinni kui midagi öelda ei ole.
NO väike hinnasõda kuluks küll ära kui bonsuna.com veebipood ka valmis saab:P
kimmel
MemberEndal on tekkinud paar uut kahtlusalust…eks elu näitab, kas täppi ka panen seekord. Koguaeg ei saa ju mööda ka ennustada. Aga mul tuli mõte…kellegil Nastjaga tutvusi on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sitta selle nastjaga…otsi parem mõni plekk ämber või pendel või kaardid välja…sealt on kohe näha:D
kimmel
MemberNo krt mida me ootame siis,nöör kaela:D
Hääletan:bigroncoleman
jaanuar 11, 2010 at 9:37 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 11. jaanuaril CHELA-MZB Sport Formula Olimpilt #248865kimmel
Member200
kimmel
MemberMina võtaks kõigepalt need ette kes üldse sõna ei võta.
kimmel
MemberMinu arusaamist mõõda on mikroahju ja selle toote tööpõhimõtted erinevad. Näitab seda nt see, et mikroahju metallesemeid panna ei tohi. Flavourwave-tüüpi toodetesse aga tohib.Tohib ikka panna,aga ei soovitata:D
kimmel
MemberPraegu ei julge veel kedagi pakkuda,paar meest on vaja rippuma panna,saab asjadesse selgust.
kimmel
MemberHääletan: Lexusl