kimmel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kimmel
Membervõiksite lühidalt kirjeldada mida seal tehakse:)
kimmel
Membersaa oma hirmudest üle küll siis leiad spordiala:)))))
kimmel
Memberarstlik komisjon läbitud…sõjaväkke minek:

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
kimmel
Memberoppa…loodan et pääsen:D:D:D
kimmel
MemberSeal on sellised etapid: vere- ja uriiniproov, rindkere röntgen, kuulmiskontroll, EKG, psühhiaater, sisearst ja kirurg.kas need arstid korraga seal või peab hakkama jooksma mööda arste???
kimmel
Membernii palju kui ma neid videosid vaatasin jooksis ta eest ära rohkem…..aga väga tubli mees et suudab siukse asjaga tegeleda kuigi tal puuduvad käed ja jalad.RESPECTTTT
kimmel
Member184 cm, 96 kg, 20 a
kimmel
MemberSteroidi viha on tavaline müüt uuri rohkem tänapäevast kirjandust ning isegi youtube is on üleval klipid ,kus tuntud psühhiaatrid antud teema ümberlükkavad.Eriti hea väide on veel vähkkasvaja,vaata kasvõi maailma kulturismi eesotsas treenivaid ja juba pikki aastaid ning aastakümneid kuuridel istuvaid kulturiste Ruhl ,Cutler ,Coleman.Pealegi on erinevate roidide kasutamine rammumeeste seas levinud, sageli kogused ületavad tippkulturistide omi.
ma ei mõelnud selle all steroide üldse vaid kasvõi neid SPETSIAAL tooteid mis siin weebi poeski müüakse
kimmel
Memberselle easy shaper aparaadi võid minema visata:Dkäi jooksmas.mine jõusaali….miks sind peaks huvitama kellegi teiese arvamus…las naeravad…Et ennast heasse vormi saada pead olema järjepidev.Näiteks mina olin ka mõned aastad tagasi paks ja pekk lotendas.Läksin jõusaali,käisin jooksmas,olin järjepidev ning ühtegi trenni vahele ei jätnud…ja nüüd on tulemus käes:P
kimmel
MemberFakt on see et mis kergelt tuld see kergelt läinud…kiirelt kadunud lisakilod tulevad ka kergelt tagasi.Ma arvan et sul on kõige mõtekam tellida toitumiskava ja sinna juurde ka natuke sporti ja piisab ma arvan et vaikselt maha võtta.Või teine võimalus siin,kasuta otsingut,siin on ka väga palju häid artikleid toitumise kohta.lõppkokkuvõtteks OLE AKTIIVNE
kimmel
Memberma arvan et see piim pole nüüd ainuke erinevus mis on brittide ja hiinlaste vahel….sellest siukseid järeldusi küll ei saa teha et vähk…seal on palju muid asju kindlasti
aprill 18, 2009 at 6:08 p.l. in reply to: + Oksjonil on (13 – 17 aprill) Hy-Pro 85 750g All Stars ilt #191782kimmel
Memberminuarust see oksjoni süsteem võiks küll kuidagi proffesionaalsem olla….umbes nagu sendioksjon ainult et see aeg mis pakkumiseks on antud oled pikem või kuidagi niimoodi…oleks huvi rohkem et neid tooteid omale odavalt saada…
kimmel
Memberma arvan et kui tip sportlane ka vahel joob ja rämpstoitu sööb siis ei juhtu mitte midagi hullu, lihtsalt kes on tipp sportlane ei tee neid asju harjumusest:)
november 7, 2008 at 9:00 e.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #171308kimmel
Membermul oli ka sama jama aga läks ise ära õnneks:)
kimmel
Memberma olin enam vähem samas seisus ja jube sitt on ikka…algus on raskke aga kui korralikult teed ja ühelpäeval vaatad peeglisse et oiioiioiii kes see veel on:D
olen poolteist aastat teinud nyyd ja tunnen ennast suurepäraselt:Dvaja lihvida veel aga no kyll see ka tuleb:)pead lihtsalt korralikult ja järjepidevalt tegema ja ühtegi trenni ei tohi vahele jätta mis peab olema:P
AutorPostitused