kimmel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kimmel
Member119 kahtlen väga et nii palju jõuab keegi juua:D
kimmel
Memberkunagi suvepäevadel palava ilmaga sai 27 siidrit ära joodud 6 tunniga:D
viimased kaks hakkasid lõpuks pähe ka:D
ma arvan et oma 40 tükki jooks ära küll….aga kas on mõtet:D
kimmel
Memberpäris haige..ma arvan et esimsed kaks päeva ja tüütab ära:D
kimmel
Memberhead drummi ja bassi siis
http://www.youtube.com/watch?v=_0Geycd4dUs
http://www.youtube.com/watch?v=WoF4bFLd89o
kimmel
MemberHei mehed. Esiteks tundub, et pidu ilma alkot liigselt tarbimata pole pidu paljude jaoks. 1-2 õlut sõpradega üle kahe nädala olen ise võtnud ja keegi ei tunne ennast halvasti. tihtipeale joon õhtusöögi kõrvale maitseks valget või punast veini 8-12 cl ja tunnen ennast ikka hästi. areng pole peatunud ja kõik on normis. esiteks mõistus, kuna ei pea ennast kogu aeg julmalt piirama ja teiseks omad siiski nn sotsiaalset poolt ka. Võiks panna kirja ka oma vanuse kommentaari juurde, kes ütleb, et rihmaks tõmbamine on ainus vahend lõõgastumiseks ja samuti fanaatikud, kes vaid karsklust soovitavad. Elu peab olema tasakaalustatud ja mõtestatud ning olla hullult fanaatiline, vist pole mõtet… Olen 29. aastane, heas vormis, kaalun 93 kilo 183 cm pikkuse juures. õlavarre ümbermõõt on 42 cm, rind 115, talje 85 puus 102, reis 63 ning säär 40cm. Ei leia, et oleksin vormist väljas ülaltoodud “halbade harjumuste” tõttu. Õppige olema tasakaalustatud ning mitte äärmustes. Äärmuslikud oinimesed kahjuks tapsid 11 septembril korraga üle 5000 inimese ….õige
kimmel
MemberTerekest,olen arendanud oma hüpet nii, et kaks korda nädalas teen ühe vastava spetsiaalse hüppevõime-programmi harjutusi kodus ja ühe korra käin nädalas jõusaalis(keskendun enamjaolt jalgadele seal).Kolm korda trenni siis nädalas.Paraku olen aga tähele pannud, et hüpe on nagu seisma jäänud.Enam nagu ei taha sendimeetreid juurde tulla, kuigi hüpe iseenesest on suhteliselt keskmine(umbes 70cm).Suurest armastusest kossu vastu ja mänguilu pärast tahaks aga jubedalt umbes 10 senti veel juurde saada.Nõme aga ongi see, et mitte mingit moodi ei taha tulla see.Küsida tahaks aga nende kreatiinide kohta.Kas on võimalik, et kreatiini tarbimisest mingi aja jooksul võiks kasu olla?Ma olen oma pikkust arvestades suhtkoht kerge(190cm ja 78kg), aga ehk kreatiini ja raske trenni koosmõjul saaks nii massi suuremaks kui ka need 10cm?Et mis te arvate, kas kreatiini tarbimine tuleks pigem kasuks või kahjuks.Elustiililt olen väga liikuv ja enamus õhtud veedan kossu mängides.
Samas oleks veel üks küsimus ka alkoholi tarbimise kohta.Ma loodan, et mu füsa õps ei mõelnud seda tõsiselt, kui ta ütles, et üks pudel õlut nullib nädala trenni.Või on asi nii hull?Ma olen nende lisasendimeetrite koha pealt valmis ükstapuha mida tegema, et need juurde saada.Kuidas selle alkoholiga on, et kas selle progressi saavutamiseks peaks õlle mingiks ajaks täiesti ära unustama?Või tohib nädalas paar õlut ikka juua?
Suured tänud, kes tarka nõu anda oskavad!
kangiga kükke…..ja hüppenööri peale…aitab 100%
kimmel
MemberEga jah siin peab ise katsetama.Ma arvan et paljude asjade toime võib olla ka individuaalne mingil määral
kimmel
MemberVat see on alles uskumatu meesMingi aine all:D
kimmel
MemberKUTID LÄKSID TEISELE KORRUSELE JUTT KÄIS KAHEKSANDAST KORRUSEST:D
kimmel
Memberkimmel
MemberOstsin eile Serious Mass toidulisandi . Seal kirjas et tuleb panna kaks kuhjaga kopsikutäit sheikerisse ja siis 500 – 700 vett.Minu probleem on see et kaks kopatäis seda serious mass pulbrit täidab sheikeri ääreni täis. Seda oli pm võimatu lahustada , tegelesin sellega mingi 20 minutit ja lõpuks oli see ikka väga paks ja tükkis. Tegin seda eile ka veega , äkki piimas lahustub paremini? Oskab keegi mingit nõu anda äkki.. Aitäh
veega on üldse väga sitt juua neid pulbreid,piimaga palju parem
kimmel
Memberselline küsimus, et kas seda L-karnitiini on võimalik ka kuskilt nö pulbrina saada, et ise jook kokku segada?Või on ainult selline variant, nagu fat burnerid jms?http://powerman.ee/index.php?go=products&a…&act_pr=242
Ma kaks nädalat tagasi ostsin selle.Odavamalt ei saa kuskilt seda+tasuta tuuakse kohale veel.
kimmel
Memberlow blood sugar!![/qu??hmm peab vist arsti juurest uurima
kimmel
MemberLugesin toda artiklit, ei ärritu kergelt…ehk ongi magneesiumipuudus…
[/qumul oli sama jama lihas vahpeal tõmbles lambist….jep see võib olla küll magneesiumi puudus eriti siis kui oled närviline ka veel
kimmel
Memberkindlasti ei tohiks keha proportsioonidest välja minna, isegi fitness.ee pakutud tasuta kavades on kõhu treening mitmel päeval sees.kui rasva kiht on kõhulihaste peal võib vägagi proportsioonist väljas olevat tunduda.Mul on nii, et päris korralik rest all ja peki kiht peal:S.Ja lahti ikka annab saada sellestpekist :S:D
-
AutorPostitused