kimmel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kimmel
MemberEks see asi olegi nii , minuarust , ma ei tea kui reaalne see on aga võiks teha mingi seaduse , et jama reklaamida on keelatud , iga tootega mis tahetakse välja anda võiks teha mingid katsed ja keelata ära reklaam üle nende tulemuste mis katsetel tekkisid siis mingil 10nel inimesel näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oleks küll võiamtu et jama reklaamida ei tohi,tavaliselt ainult jama reklaamitaksegi:D
kimmel
Memberhttp://www.sportlab.ee/product_info.php?cP…products_id=368http://www.sportlab.ee/product_info.php?cP…products_id=485
On keegi proovind … mis arvate .. reklaamivad küll korralikult
EDIT : Lisaks siia http://www.fitshop.ee/product_info.php?man…2b0a40a4049c33c
kaa , on keegi proovind
mu sõber on seda esimest kasutanud toimis küll hästi.Aga ikkagi see jutt mis seal on,on üle pakutud.Ma arvan et tee kõvasti trenni ja söö.küll kasvad
august 29, 2009 at 11:35 e.l. in reply to: Kas fitness balliga kõhulihaseid teha on parem kui teha kõhulihaste pingil või siis maas erinevaid harjutusi? #216222kimmel
MemberMuidu ise olen teinud üle aasta kõhukaid pingil ning maas erinevaid harjutusi, mõtlesin et kas fitnessballiga on ka hea. kas aitab ka mingitmoodi?Tavalised kõhulihaste harjutused ilma abivahenditeta aitavad kõige paremini.Soorita harjutus korrektselt nii ,et tunned kõhulihaste tööd.Kaldpink on väga hea muidu.
kimmel
MemberNagu kuskil oli krijas või näidati telekast ma täpselt ei mäleta aga öeldi et tegelikult ei tohiks söögi ajal juua.Alles peale sööki mingi 10 min vms,et süljenäärmed peavad ise tekitama piisavalt sülge ja saama piisavalt koormust vms,et peab korralikult mäluma siis ei ole vajaudst juua ka söögi ajal !? Mis te arvate?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sama hea et joogi ajal ei tohi süüa:D
kimmel
MemberNo kui ma parajasti hapupiima ei teinud siis hoidsin seda vees. Kui mulle juhtnööre jagati, siis öeldi, et vees võib ka hoida.Ma ei te ma kasutasin Tere piima ja mul läks ta küll väga imelikuks, piim muutus nagu teraliseks ja ülejäänud vedelik läks nagu läbipaistvaks.
Ei tea ju siis tegin midagi valesti, ei hoolitsenud piisavalt võibolla.
poe piimast ei saa hapupiima teha,tuleb solk välja sellest.Maa piim on (Y) hapupiimajaoks
kimmel
MemberTere, minu mure selline:Olen 27 aastane naine, vahelduva eduga läbi aegade kaalunud umbes 65 kg. Peale sünnitust aga kaal hakkas tõusma kuni jõudis 83.5 kg-ni
Nüüd umbes 3 aastat selles kaalus olnud, olen paari kuuga alla võtnud nii,et kaalun 72kg. Kaal langes suure stressiga. Nüüd kus eluolud stabiilsemad, olen hakanud jooksmas käima, 3-4 korda nädalas 6km 40minutiga. Vahetevahel sõidan ka rulluisku.
Tahaks kaalu langetada veel umbes 7kg. Praegu aga kaal püsib ja ei taha kuidagi langeda enam. Toitun nii, et hommikul tass kohvi suhkruga + näkileib singiga,lõunaks tavaline praad, ja nüüd siis õhtu on selline segane värk kuna ma ei tea mida õhtul süüa tohib.Olen joonud suure klaasi keefiri ja siis sama hommikune näkileib singiga või näiteks kodujuustu. Tihedamalt ma päeva jooksul süüa ei taha, mulle sobib see kindel 3x päevas süsteem väga hästi.
Aga mis ma teen valesti , et kaal ei lange? Millist trenni veel võiks teha? Praegu on rasva vähemaks jäänud ja nahk suhteliselt lõtv,kas peaksin jõusaali minema? või hoopis shapingusse? help!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahad, et kaal langeks hakka ka nende kolme korra vahel sööma.Tee lihtsalt kerge õun ja kohupiim näiteks.Hoiab seedimise kiire.Ja kasuta fitness.ee otsingut,saad palju targemaks.
kimmel
Memberoo hea link:P
kimmel
MemberJa vastus su küsimusele – Jah, selline kaalulangus tõenäoliselt põletab ka lihasmassi, mingil määral kindlasti.Mis selle eest kõige paremini kaitseb et lihasmass ei hävineks.Oskab keegi midagi soovitada.Mis toidulisand?MA ise arvan et proteiin+bcaa äkki
kimmel
Memberkas kuu ajaga maha võetud 10 kilo on tervisele kahjulik=?Nimelt raske füüsilise tööga on alla võetud 1 kuuga 10 kilo.Ma olen siin foorumis lugenud et see pole kasulik nii lühikese ajaga nii palju maha võtta.Aga omal on küll enesetunne super.Äkki keegi seletab natuke lahtiISe olen 181 cm ja kaalusin 96 kg nüüd 86.Kas selline kaalulangus pületab ka lihaseid?
kimmel
MemberLogisin täna sisse , vaatasin veits ringi ja panin tähele et minu hoiatustase on 10 % , keegi moderaator Alessandro oli pand mulle selle märkusega ” Järjekordne Fitikoguja”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma tahaks teada mis alusel see arvamus põhineb ? Et kui palju postitad siis oled kohe fitikoguja ? Mul kodus suht igav ja viimasel ajal olen avastanud Fitness.ee foorumi ja olen siin istund veidi ning täiendanud enda teadmisi ja jagand enda omi nii palju kui neid on , suht närvi ajab kui kohe täägitakse mind ära kui mingit fitikogujat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT : Ma postitusi on ka kärbitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kus ma saan vaadata kui palju mul fite on?
kimmel
Member2x päevas süüa on kindlasti vähe, isegi dieedi ajal.kui sööd vähe hakkab rasvu talletama
kimmel
MemberMõtlengi, et kumba kasulikum tellida on, sest ega ma ei oska õigesti treenigukava ka endale paika panna, mitukorda mida teha, kas jooksu distantsi pikkus on ok või on vähe, kas joosta igapäev… või on siiski kepikõnd parem?Jookse sellises tempos ,et ei hingelda väga,nii et saad rääkida.See annab võhma juurde ja mdala pulsisageduse juures põletad ka rasva hästi
kimmel
MemberTere,ärkan tööpäeviti kell 5:45 koju jõuan töölt u kell 18.
Kas on võimalik kodus treenimisega kaalust alla võtta, või peab ilmtingimata saalis käima. Kodus saan kasutada metsarada (jooksmine, kepikõnd), hüppenööri, hularõngast, graatsiarõngast. Trenazöör on ka olemas (kus liiguvad nii käed kui jalad).
Söögiga on kuidas on, kuid hommikuti söön alati, seda vahele ei jäta… kõige rohkem suudan süüa 2x päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaalun 65kg, pikkus 156 (naisterahvas). Soovitud kaal u 51kg. Probleemsed kohad on tagumik ja kõht (olen ka 1x sünnitanud 12 aastat tagasi).
kas on võimalik koostada mingit treeningukava sellepõhjal mis võimalused mul on?
seni olen käinud jooksmas u 1 nädal, u 6 km ja teinud kõhulihaseid niipalju kui jõuan:).
Parimat soovides
Kui teed trenni pead olema järjepidev,toitumise koha pealt kasuta fitness.ee otsingut.Sealt leiad palju kasulikku infot.
kimmel
Member40×0,5= 20 liitrit. Kui on mingi lahja 4,2% õlu, siis selles 20 liitris sisaldub 840 ml absoluut-alkoholi, mis omakorda võrdub 2,1 liitri viinaga. Kas suudaksid 2,1 liitrit viina ära juua 6 tunniga, niimoodi et ei oksenda ja ikka suudad veel pudelit tõsta?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ise ei ole mingeid hirmsaid koguseid lühikese aja jooksul joonud, ükskord sõbraga kast õlut (20 tk) kahepeale õhtu jooksul meenub.
kui ilm on väga palav siis läheb alla küll:Dja saun ka veelotsa:D
kimmel
MemberMina olen oma pika elu jooksul joonud ühe õlle ja sedagi sellepärast, et midagi muud ei olnud juua(ma pean silmas alkoholivabasid jooke). Tehke järgi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>meeldis?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused