kimmel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kimmel
Memberorignaalne tsitaat on, et“…tuleb palvetada, et terves kehas (oleks ka) terve vaim”
Tippspordi puhul pole tihti tegemist ei terve keha ega terve vaimuga:)
Aga minu meelest kulturismi spordiks/mittespordiks klassifitseerimisel ei ole see oletatav dopingainete (kui selle all mõtled “tervise rikkumist”) küsimus sugugi mitte kõige olulisem küsimus.
Ja mis puudutab “aega, järjekindlust, pühendumist” definitsiooni, siis vabandust, aga kas lilleseade on sport?
jah tegelt oleks pidanud olema küsimuses kas tervise sport
kimmel
MemberÜldse ega keegi ei tea palju on naiste rinnalt surumise maailmarekord ?EDIT : Googeldasin 540 Pounds surumissärgiga ja 400 ilma särgita
http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_benc…ecord_for_women
1 pound = 0.45359237 kilograms
see teeb siis umbes 240 kg särgiga ja 200 ilma särgita kui ma arvutada oskan , kõvad mutid
naine surub 200 kg:Dkas seda saab enam naiseks lugeda:D:D
september 6, 2009 at 7:49 e.l. in reply to: Kuidas tarbida seda Fat Burnerit, kus l-karnitiini on 3000mg? #217667kimmel
Memberkellel on see toiminud?mina olen proovinud koos koffeiiniga toimib.aga üksinda mitte
kimmel
Memberkõva trenn tõmbab pinged hästi maha
kimmel
Memberpostitage veel mingeid kilde homme hea vaadata:D
kimmel
Membersmirnoff on küll väga hea kui mõelda ka järgmisele päevale:D.Aga hind on ka teistest palju kallim
haahaa magic visard ripprõngad ja pole vaja nende raskete raudmasinatega rapsida:D
181 82 20a
Natuke vales alafoorumis teema pole?
kogematta läks jah,kas ümber saab muuta?
üle prahi
see sama vend kollases kes naerab joo joo:D
ega jah,kui pappi on polegi mõtet trenni teha:D
37C on pigem selline mille käigus bakter kõige meelsamine elab, seda olen koolist õppind.Ja viirus või mitte, arst pakub ikka antibiootikume.
TONSILGONI tilkasi olen isegi võtnud, toimib. Kuid saan aint valust lahti.
Enam ei oskagi midagi teha peaaegu nädal möödas :S ikka 37.0-37.1 nohu ja köha.
jah just sellise temperatuuri juures tõrjub organism kõige paremini neid baktereid
muna ja piim:D