kimmel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kimmel
Member1160
kimmel
MemberEi ole üldse paha ideeMe oleme seda ka rakendanud, mailide teel, kus oksjonlased on saatnud, mis tooted võiksid olla oksjonil.
Võime prooviks seda rakendada siia sama teema alla.
tehke mitu oksjonit korraga küll ära ostame:P
kimmel
Membersõna TOPSHOP õtlebjuba ära et see asi ei tööta:D
kimmel
Membertegelikult võiks neid oksjoneid siin mitu tükki olla,osalejaid ju on.Fitness.ee-le ka kasulikum
kimmel
Member925
kimmel
MemberSeal turupeal müüakse nike ka, kui nagu on räägitud, siis see ikka ei pidanud see päris õige olema.Eestis müüdavast nikest küll jah ka poole odavam:)
Siis on hästi:)Leedu toidulisandite kohta ei tea midagi?
kimmel
MemberKäisin kuu aega tagasi.Oleneb mis huvitab?
Tossud sain 60 krooniga
Teksad 100-150-ga
Korraliku pusa 100-ga
Täitsa stiilne sügisjope 200-ga
Poolas on kuskil 30% veel odavam:)
Mõned võivad küll väita, et turukaup, kuid kuna mu tuttavatest paar inimest tegelevad sellise äriga, olen ka ise palju asju soetanud ja ei ole kahetsenud. Need mis on ikka jamad asjad, sellest saab kogenud silm kohe aru.
Kui nüüd võrrelda hindadega Eesti turul, siis poole odavam( 500 toode maksab seal 250)
Aga kuidas on lood firmariietega?Kõvasti odavamad?
kimmel
Member700
kimmel
MemberTerv!Mõtlesin väheke et kuidas teil tahtejõu ja lihastekasvatamisega on kuidas mõjutab ja kuidas kasutate.Isiklikult mõjub tahtejõu arendamine,meditatsioon,tugevalt kaasa jõutreeningutele.Arvan kui ei arendaks tahet ja ei teeks meditatsiooni siis kindlasti oleks tulemused kehvemad.Kui teha meditatsiooni enne trenni 20min siis täheldan suuremat jõudu ja energiat.Nii et minu puhul mõjub,kuidas teil ja kogemused,arvamused?
Tänud!
Ma pigem teen soendust enne trenni:DNo kui annab jõudu siis anna minna
kimmel
Membera siis mõnes riigis on lubatud need?
kimmel
Membertee proovi
kimmel
Membersellise naise mehele kaastunne kui ta just suurem ja rohkem musklis pole:D:D
september 14, 2009 at 5:56 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 14 septembril on Uus Promix Fast ilt #219646kimmel
Membervõiksite panna homme ka sama asi oksjonile
kimmel
Memberproportsioonid mängivad siin kindlasti rolli
kimmel
Memberjah aga mõelge ennem kui kaua peaks treenima et sulle pakud alla tekiks.Nii et julgelt võid treenida ja küll kiirus paraneb
-
AutorPostitused