kimmel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kimmel
Membermiks max 1 kuu?
oktoober 1, 2009 at 8:34 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 1 oktoobril on Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #223259kimmel
Member565
kimmel
Memberpäeva parim kild:D
kimmel
MemberTäiega loll mõte tuli täna – jätaks ka suitsetamise maha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Leidsin sellised asjad nagu: NicoNot , kas keegi teab sellest asjast midagi, tundub päris hea kraam olema kui toimib, sest need vahendid, mis lihtsalt nikotiini verre paiskavad on täielik kräpp…
hind on küll krõbe:D
kimmel
Memberjulm mees
kimmel
Membertopshopi teema-karta on et ei toimi
kimmel
MemberKolmapäeval (7.10)Kaubamaja spordimaailmas toidulisanditele allahindlus: Dietmix 800g 289.- HT-R 1,1kg 329.- Creatin (fast) 300g 145.-
kus kaubamajas?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kimmel
MemberTerv!Lugesin mingi aeg tagasi Hugh Jackmani vormis pysimise saladust ja yks sellest oli et ärkas kell 04:00 juba ylesse et hakata sööma kana ja juurvilju.Lisaks ka muud nipid,aga ytles et selline elustiil hoiab kõige rohkem lihaseid toonuses?Olen ise ka varajane ärkaja,kuid mitte nii vara,aga kas tasub proovida?Toidukorrad siis 04:00,07:00 iga 3h tunni tagant.jne.Põhiline oli et ta toonitas seda varakult alustamist,see mõjus talle paremini kui muudel kellaaegadel.
nii vara pole sittagi teha ju:Dise asi kui tööle minek on
kimmel
Memberaga kumb annab paremini võhma juurde kas näiteks 40 km kõndimist või 10 km sörki?
kimmel
Memberigapäev on vähemalt üks uus siuke teema siin:D
kimmel
Memberega jah need pulbrid on ikka liialt üle hinnatud.Aga no näed ikka ostetakse ja ma ostan kaa ja ei saa öelda et kasu neist pole
kimmel
MemberKõik lihased olid omal kohal
Ja mis veel hämmastavam oli. ta nägi umbes 10 aastat noorem kui meie Savisaar näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hah:Dsavisaar mine trenni saad veel mõne hääle:D
kimmel
Memberuskumatu ikka 74-aastasel selline vorm:)
kimmel
Membermul lõigati ka mandlid ära õnneks tasuta ja ninaopp tehti ka samal ajal:DPeale oppi just kõige parem pold olla:D
kimmel
MemberNo siis anna minna.mul pole näiteks toitumine paigas ja teen iga päev kõhulihaseid ja taastuvad ära ikka.Eks see ole ka individuaalne ja oleneb ka sellest kaua oled treeninud neid.
-
AutorPostitused