kimmel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kimmel
Member1.Kai Greene
2.Branch Warren
3.Dexter Jackson
4. Melvin Anthony
5.Phil Heath
6.Hidetada Yamagishi
7. Toney Freeman
8. Ronny Rockel
9.Roelly Winklaar
10. Robert Piotrkowicz
veebruar 28, 2010 at 4:07 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #259099kimmel
MemberMURDMAASUUSATAMINE
19.30 Meeste 50 km ühisstart (kl), Stardis 55 meest, Eestist:
Andrus Veerpalu – 3
Jaak Mae – 18
Aivar Rehemaa – 40
Algo Kärp – 50
veebruar 26, 2010 at 1:32 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258662kimmel
MemberMÄESUUSATAMINE
20.00 Naiste slaalom, 1. laskumine
23.30 Naiste slaalom, 2. laskumine, Stardis 87 võistlejat.
Eestist: Tiiu Nurmberg – 80
LASKESUUSATAMINE
21.30 Meeste 4×7,5 km, Stardis 19 riiki.
Eestlased: VIKS Priit, KOIV Kauri , TOBRELUTS Indrek ja LESSING Roland – 17
veebruar 26, 2010 at 5:15 e.l. in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #254430kimmel
MemberEks inimesi ole igal alal erinevaid.
kimmel
MemberJÕudu kaalulangetamisel-kaal kaob,enesekindlus tõuseb kõvasti.
veebruar 24, 2010 at 1:21 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #236175kimmel
MemberMeeste 4x10km
Kärp, Mae,Rehemaa, Kokk 11
Naiste mäesuusatamine
Tiiu Nurmberg 68
veebruar 23, 2010 at 9:30 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258532kimmel
MemberMÄESUUSATAMINE
23.45 Meeste suurslaalom, 2. laskumine
Eestist: Deyvid Oprja 95
LASKESUUSATAMINE
21.30 Naiste 4×6 km
Kadri Lehtla, Eveli Saue, Sirli Hanni, Kristel Viigipuu 17
kimmel
MemberTere!Peale üht trenni lõi valu sisse ning pole siiani kadunud. Kirjelduste järgi tundub, et disk rõhub närvidele. Ehk teab keegi mõnda tarka inimest kelle poole paika saamiseks pöörduda?
Tänud
Ma soovitan perearsti külastada.
veebruar 22, 2010 at 11:31 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258318kimmel
Member20:45 Murdmaasuusatamine, naiste sprinditeade.
Kaija Udras ja Triin Ojaste 15
21:35 Murdmaasuusatamine, meeste sprinditeade.
Peeter Kümmel ja Anti Saarepuu 10
veebruar 22, 2010 at 11:14 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258311kimmel
MemberPalju üldse on võistelejaid?Ei leidnud kusagilt infot.
kimmel
MemberSolaarium pole minu arust üldse hea nahale…Tean ühte meest, kes on 26a vana ja paar aastat juba näost suht kortsus, aastaid solaariumi tihe külaline. Usun, et see solaariumist..No liigne sollis käimine muidugi ei tee head.Neid grill kanasid on ennegi nähtud, kes ennast näost siniseks päevitanud:D
kimmel
MemberKas solaariumis kõlbab käia peale jõutrenni? Sauna ei soovitata üle 5 minutiks minna(ma ei tea mis puhul, aga siin olen korduvalt lugenud seda), et kas solaariumiga sama teema?MIks ei tohiks minna?Enamus sollides nii hea ventilatsioon,et ei hakka isegi palav.
kimmel
MemberSelline probleem et ei tea kuidas treenida efektiivselt alumisi kõhulihaseid. Olen proovinud erinevaid jalgade tõsteid kuid harjutusi tehes väsivad ära hoopis jalad mitte kõht. Teiseks tahaks küsida seda et kuidas kaotada kõhupealt kiirelt rasva ja tuua kõhulihased nähtavalae? Äki keegi oskab aidataKõhulihaste harjutusi soovitaks teha ka erinevaid.Mulle isiklikult meeldib kaldpingil istesse tõuse teha.Teed 20-30 kordust,3-4 korda läbi ja võtab kõhulihased ikka korralikult läbi nii ülevalt kui alt.
kimmel
Memberesmatähtis on jah et saaks kõhust jne lahti, lihaste vormimisega hakkaks peale seda pihta. aga jah, kõht ja asjad praegu nii suured et need põhilised. samas tekib küsimus, et kaua muidu selline asi aega võtab et normaalseks saada ennast, tahaks näiteks suvel randa minna et ei peaks piinlikust tundma, senini pole kunagi rannas käinud näiteks. kas selline asi on võimalik?LÕdvalt,ma tõmbasin 17 kilo kahe kuuga alla nagu lupsti 97 kilolt 80 le.Ja seda kõva aeroobsega,kus pold õigest toitumisest juttugi.Ja enne kui jooksma lähed soovitan osta õiged jalanõud.Sellise kaalu juures võib jah põlvedele hakata,eriti kui asvaldi peal jooksed mingite suvaliste tossudega.
veebruar 20, 2010 at 1:49 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257706kimmel
MemberAivar Rehemaa 30
Kaspar Kokk 35
Karel Tammjärv 59
-
AutorPostitused