Kimber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 17, 2010 at 2:44 p.l. in reply to: News from IFBB! – IFBB ELITE CIRCUIT to be launced! #268667
Kimber
Memberjuuni 17, 2010 at 2:25 p.l. in reply to: News from IFBB! – IFBB ELITE CIRCUIT to be launced! #268666Kimber
MemberBodyfitnessi naised peavad hakkama jalgu harki ajama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on kole. Oleks võinud sellel poosil ikka jalad kokku jätta.Sama grimm kõigile on aga hea uudis. Loob kindlasti võrdsemad võimalused.
Jõudu!
Kimber
MemberÕnne ja rahulikku meelt. Sul läheb seda varsti vaja

Ole tugev!
Kimber
Member182cm nüüd küll pikk pole.OK. Selgitan siis natuke.
Enne jõusaali treeningutega alustamist olin oma klassis pikkuselt eelviimane. Tol ajal rivistati meid enne kehalise tundi alati pikkuse järgi üles. Seepärast mäletan seda nii hästi. Arvan, et olin seal 1,5m kandis. Mõni aasta hiljem aga olin juba pikemate hulgas. Kogu see aeg tegelesin jõusaalispordiga. Kuna tol ajal treenereid ei olnud ja keegi sellest alast Pärnus midagi ei teadnud, tegime ikka räigelt palju trenni. Paar korda päevas kõik lihased läbi. Õnneks ei ole selles eas veel nii tugev, et endale liiga teha.
Nii, et paar-kolmkümmend senti kasvule juurde on minu arust hea tõestus, et kasv ei jää kinni.
Jõudu!
Kimber
MemberMÜÜT!
Hakkasin jõusaalis treenima 12 aastaselt, enne kasvuiga.
Kasvasin 182cm pikaks. Ei jää see kasv kinni. Treening on selleks liiga lühike aeg, et kasv kinni jääks. Nii kui nii toimub põhiline kasv öösel.
Selleks, et kasv kinni jääks, peaks ööpäevaringselt koormus seljas olema.
Mina soovitan kõigile kasvueas jõusaalitreeninguid teha. Sellest saab hea rühi ja tugeva keha, mis on koormusega juba harjunud.
Minu arvamus on, et enne ükskõik millise spordialaga tegelema hakkamist, peaks enne karraliku tugeva tasakaalus lihaskonna treenima. Siis ei tule tulevikus ka nii palju vigastusi.
Jõudu!
Kimber
MemberPalju, palju õnne Kristjan!
Kimber
MemberSuured õnnesoovid Suurele Intsule!
Kimber
MemberVaata uudisele lisatud plakatilt.
Jõudu!
Kimber
MemberÕnne ja jaksu!
Kimber
MemberKimber
MemberKas ka noorte vanuseklassi on?Täpne juhend on koostamisel.
Lõplikud kategooriad selguvad kohapeal.
Kimber
MemberReeglid- särgiga, ilma?Nagu eelminekordki, ilma.
Jõudu!
Kimber
MemberÕnne ja jõudu Marek!
Kimber
MemberMeie klubist peaks tulema kaks autotäit võistlejaid.
Nii naisi kui mehi.
Jõudu!
detsember 18, 2009 at 12:35 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 18 novembril Fitness.ee tüdrukute kalender #243592Kimber
MemberMadis sai oma kalendri kätte.
-
AutorPostitused