Skip to main content

Kimber

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 286 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Millega koguseid mõõdad? #107098
    Kimber
    Member

Mõõtsin praegult ära ja sain ühe supilusika kuhjaga HT-Ri koguseks 20g. Mõne teise pulbri puhul olen saanud ühe kuhjaga supilusika kaaluks isegi kuni 30g. Eks nad on erineva tihedusega. Jõudu!

in reply to: treeneri treeningkava… #106995
    Kimber
    Member

Tahaks tõesti selle treeneri kommentaare. Millist eesmärki ta silmas pidas kui sellise kava inimesele koostas.

in reply to: määrdekreem #106994
    Kimber
    Member

Ega ma arvanudki, et pinoteksi kasutama hakkad :-) Lihtsalt olge nende koostiosadega ettevaatlikud. Kõik peaksid olema ikka nahale sõbralikud ained. Jõudu!

in reply to: määrdekreem #106759
    Kimber
    Member

Olge selle grimmi ise tegemisega väga ettevaatlikud!!! Korra juhtus nii, et mees tõmbas oma naise võistlustel pinoteksiga üle (vaatas, et ilus värv) aga naine lõpetas haiglas. Oleks äärepealt ära surnud. Kui juba võistlemiseks läheb siis peaks ikka korraliku grimmi ostma. Jõudu!

in reply to: Mr.Mesi 25 juubel #106758
    Kimber
    Member

Palju lihast ka järgmiseks veerandsajandiks!

in reply to: Jälle mingi imeasi #106717
    Kimber
    Member

Siin kohal tsiteeriks meie peaministrit. Tule taevas appi….

in reply to: Kuidas kaalu tõsta? #106448
    Kimber
    Member

Kuidas kaalu tõsta?….mmm… Võtad aga kaalust kinni ja tõstad…Kui üksi ei jõua, võta sõber appi :-) Nali naljaks aga tegelikult… Kui keegi kaks või kolmn korda päevas sööb, tähendab see, et ta tõenäoliselt sööb korraga liiga palju. Sealt on ka see kõht ette punni läinud. Sportlane peaks ikka vähemalt 4 – 5 korda päevas sööma. Hommikul rohkem ja mida õhtu poole, seda vähem süsivesikuid (kui sul muidugi trenn õhtul pole). Kui kõht kolme-nelja tunni pärast tühjaks ei lähe, oled liiga palju korraga söönud. Palju valku, palju süsivesikuid, palju häid rasvu ja loomulikult palju vett (kasta oma keha ja siis ta ka kasvab). Jõudu!

in reply to: rasvapõletajad #106336
    Kimber
    Member

Rasvapõletajaid ei ole olemas! Kui keegi midagi sellist leiutaks, oleks ta ju kohe maailma rikkam inimene. Mõtle selle peale ja tee toitumine korda. Jõudu!

in reply to: Oleks kohe kõvasti abi vaja. #105982
    Kimber
    Member

Tore, et oled aru saanud korraliku treenigu ja toitumise tähtsusest lihaskasvule. Esiteks peaksid sa öösel kell 00.27 magama, mitte netis ringi kolama. Ilma korraliku uneta su lihas kasvama ei hakka. Teiseks soovitan sul võtta ühendust mõne Tartu treeneriga (oletan, et elad Tartus). Vend Vähk, Marek Kalmus või mõni muu. Nemad saavad sind kindlasti aidata. Netis liigub küll palju infot ringi aga kahjuks on sellest infost ka palju jama. Tihti annavad foorumites nõu ka sellised inimesed, kellel endal tegelikult tõsiseid teadmisi ei olegi :-( Nii, et julgust ja otsi endale treener. Jõudu!

in reply to: Millist varustust kasutate? #105861
    Kimber
    Member

Ei ole seni (18aastat) veel ühtegi sidet ega kinnast kasutanud. Kasutan ainult tõstevööd kükkimisel ja mõnel surumisel. Jõudu!

in reply to: Nalja.. #105189
    Kimber
    Member

Minu nõu tuli ükskord küsima mu venna sõber, kes teadis mis trenni teen ja millega üldse tegelen. Ta tahtis ka nii suureks saada. Ta siuke kõhna poiss ja soovitasin talle siis trenni kõrvale kõvasti süüa ( liha jms. ). Umbes kuu aja pärast küsisin poisi käest, et kuidas siis läheb ka? Ütles, et hirmus raske on nii suurt toidu kogust ära süüa. Küsisin siis, et kuidas trennid lähevad? Poiss vastu, et mis trennid? Kas trenni peab ka tegema? Ta vaeseke oli endale meelde jätnud ainult selle viimase asja, et peab kõvasti sööma. Ja nii ta siis pugiski iga päev hunniku liha näost sisse ja ootas millal lihased arenema hakkavad.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Rebane ! #105043
    Kimber
    Member

Palju õnne Hr. Rebane!

in reply to: Mesi #104939
    Kimber
    Member

Mesi on hea :-) Mina kasutan mett kohe peale trenni glükogeeni varude taastamiseks. Kuna see on ainuke aeg millal kiiresti imenduvad süsivesikud ennast õigustavad. Mõju on kohe tunda.

in reply to: Kus trennis käid ja kus elad??? #104846
    Kimber
    Member

Kimberis on parem aura, rohkem ruumi ja trenazööre. Tennisehallis oli samas uuemad masinad, kuid kui mõni masin kinni oli, ei saand harjutust teha, mida vaja oli, Kimberis seevastu saab, sest nt rinnaltsurumispinke on kaks jne…

Rööm kuulda, et meeldib. Kuigi pingid on meil minu mäletamist mööda ikka uuemad kui seal. Soetasime nad kaks aastat tagasi. Lihtsalt nende välimus ei ole võibolla nii atraktiivne kui tennisehalli omadel. Ma valin alati pingid nende tööomaduste järgi, mitte välimuse järgi. Meil on professionaalsed trenažöörid. Teistes kohtades valitakse enamjaolt kenamad ja kergemad ehk siis poolprofessionaalsed. Vahe on selles, et ühel on koormust 80kg, teisel aga võid peale panna kuni 400kg. Kuna meil on palju tugevaid sportasi, peavad olema ka trenažöörid vastavad. Jõudu!

in reply to: Shabunya vs. Kold #104668
    Kimber
    Member

Jokeril tundub õigus olevat. Kui vaadata tänapäeva proffe siis laiuses on vist maksimum saavutatud. Nüüd jääb üle vaid pikkust lisada :ph34r:

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 286 total)