Kimber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kimber
MemberAga vaadake kui kuulus ta tänu oma välimusele on… Isegi kusagil kaugel väikeses Eestis räägitakse temast ja vaadatakse tema pilte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kimber
MemberTäpselt nii ta ongi nagu Marek kirjutas. Väga tihti (kui mitte alati) on ülekaalulisuse põhjuseks mingi aeg tekkinud toitainete puudujääk. Ma ei usu, et organism hakkaks heast peast endale liigseid tagavarusid koguma kui inimene kogu aeg korralikult kõik oma toitained kätte saaks. Ka temal on koormav seda pekki kaasas tirida. Igasugused nälgimised põhjustavad energia puudujäägi ja siis ta hakkabki endale tagavarusid koguma. Nii, et enne mõelge hoolega kui dieeditama või paastuma hakkate! Kui inimene on enam-vähem endaga rahul, ei tasuks tal oma ainevahetust rikkuma hakata igasugu dieetide ja paastumistega. Võib juhtuda, et peale seda peab eluaeg dieedil istuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kimber
MemberValmistume, valmistume… Peale meie Moskva võistlust olen üritanud natuke oma nõrku kohti parandada ja tiba liha luudele juurde saada. Nii, et samad sõnad ka minu poolt, eks näis mis alles jääb
Jõudu Sulle!Kimber
MemberNüüd kus see toode on juba mõnda aega turul olnud, sooviks siis teada, et kas keegi on ka sellega mõne kilo lihast juurde saanud? Jõu arenemisest on siin juba juttu olnud aga mind huvitaks just lihaste kasvamise seisukohalt. Kas on ka juba tulemusi näha?
Kimber
MemberJap
Kimber
MemberVõid ka meilt läbi hüpata
http://kimberiklubi.onepagefree.com/Kimber
MemberVesi suured laevad kannab, vesi palju jõudu annab!

Kimber
MemberHea tujuga
Kimber
MemberÄkki Lee Labrada?
Kimber
MemberPalju õnne ja jaksu ka edaspidiseks Argo!
Kimber
MemberMõtlen, et see kes selle jama välja mõtles, peaks psühholoogiga konsulteerima…See ei saa normaalne olla, et inimesed heast peast endale sellised raskused tekitavad…Võiks ju kodus tugitoolis mõne ´´populaarse´´ alaga tegeleda
Nali naljaks aga tegelikult mõtlen ma konkreetse lihase anatoomiale. Kuhu ta kinnitub, milline on tema liigutuse amplituut jne. Püüan igat lihast maksimaalse amplituudiga treenida, see nõuab keskendumist. Nii, et noored mehed, anatoomia raamatud kätte ja trenni. Jõudu!Kimber
MemberOleks huvitav teada saada lõplikku nimekirja karikavõistlustel osalejatest. Nüüdseks peaks registreerumine lõppenud olema.
Kimber
MemberKolm muna hommikul annavad sulle vajaliku koguse valku kätte. Ei ole vaja pulbrit võtta.
Kimber
MemberSee ka veel, et ära raiska head asja. Tarbi teda ainult peale trenni. Muul ajal proovi ikka toidust oma valk kätte saada.
Kimber
MemberSa küsisid proteiini kohta. Teda ma võtan 40g peale trenni. Süsivesikuid läheb mul selle proteiiniga umbes 60 – 100g. Oleneb trennist. Seguneb hästi minu meelest. Sa võid ta enne trenni valmis segada ja siis peale trenni kohe sisse. Sel juhul ei tohiks segunemisega küll muret olla. Jõudu!
AutorPostitused