Kimber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 21, 2007 at 10:51 e.l. in reply to: Tai poksi ja MMA võistlused 20 septeber Saku suurhallis. #125713
Kimber
MemberSain Danega kokku kaks nädalat tagasi ja tal oli parem käsi päris segi. Usun, et sellise käega ei võistle keegi. Jõudu!
Kimber
MemberKõhulihaste treenimisel peab alaselg pingile jääma. Muidu teed oma seljale haiget. Jõudu!
Kimber
MemberOtsi vaheldust piimatoodetest. Eestis on suurepäraseid piimatooteid (erinevad kodujuustud, kohupiimad). Jõudu!
Kimber
MemberSuured õnnitlused Pärnust Kimberi Klubi perelt!
Kimber
MemberMeil Kimberi Klubis on mesi alati müügil. Hinnaks on 80 eeki kilo. Meil on oma mesinik, seega võib allikat usaldada. Kes soovib, see proovib! Jõudu!
Kimber
MemberOluline ei olegi nii väga see kui tihti sa saalis käid, olulisem on kui sageli sa lihaseid treenid. Kui iga päev erinevat lihast treenida siis võib üsna sageli saali külastada. Peaasi, et lihased ära jõuaksid taastuda. Anna igale lihasele vähemalt paar-kolm päeva puhkust. Teine asi on organismi kurnamine. Isegi kui teed iga päev erinevaid lihaseid, on ikkagi vaja ülejäänud organismile ka puhkust anda. Tema saab ju iga trenn koormust. Nii, et pea meeles LIHAS KASVAB PUHKUSE AJAL!
Jõudu!
Kimber
MemberKui olin 14 aastane siis sai 100 ära surutud. Sellest ajast ei ole enam maksimumi proovinud. Jõudu!
Kimber
MemberTee algul mõni aeg algajate kava järgi ja hiljem võta jälle edasijõudnute kava. Kolm kuud on pikk vahe. Lase kehal jälle trenniga kohaneda. Jõudu!
Kimber
MemberKuna kaloreid põletavad ikkagi lihased siis selleks, et sa poole rohkem kaloreid põletaks, peaks sul poole rohkem lihasmassi olema. Jõudu!
Kimber
Membertegelikult minu esialgne küsimus oli: kas on loogiline, et minu kehakaalu juures (85kg) kulub 20 min mõõdukas tempos (u 16 km/h) rattasõidule 212 kcal, 20 min ujumisele 181 kcal ja 20 min kõndimisele u 5 km/h 121 kcal? Mul ei olegi ju vaja täpselt teada, lihtsalt kas see suurusjärk võib olla õige? Tänan.
Seda ei saagi teada. See sõltub inimese keha koostisest. Kellel on rohkem lihast, see põletab rohkem kaloreid, kellel aga vähem lihast see põletab vähem kaloreid. Jõudu!
Kimber
MemberSa pead seda ise otsustama, millega tegelema tahad hakata. Sul ei ole veel nii palju jõudugi, et endale viga teha. Kasv kinni ei jää. Ise hakkasin ka kaheteistaastaselt jõusaalis käima. See oli enne minu kasvuiga. Nüüd olen 182cm, 32 aastat vana ja ikka veel treenin, ilma vigastusteta. Usun, et paljus aitas just see kaasa, et treenisin jõusaalis kui kasvasin. Teiste alade kohta aga ma seda öelda ei saa. Kõik need hüpamised, põrutamised ja väänamised… kahtlane värk. Jõusaalis treenimise eelis ongi see, et me treenime lihaseid nende liigutustega, mis on neile loduse poolt antud. Sa ei pea oma keha arenguks mingeid meeletuid raskusi kasutama. Pigem pane rõhk puhtale tehnikale, et kõik harjutused oleksid korrektselt sooritatud. See on praegult sinu puhul tähtsam kui jõu taga ajamine. Nii, et ise otsusta. Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kimber
MemberPikematele võiks üks kategooria veel olla.
Kimber
MemberÕnnitlused vanematele ja tervist pisitütrele!Täname

Kimber
MemberOlen kindel, et oli suurepärane üritus. Kahjuks ei saanud sel aastal osaleda kuna väike tütreke sündis
Järgmine aasta ei tahaks küll sellest üritusest ilma jääda. Jõudu!Kimber
MemberMa arvan, et kui kellegil kolm pead otsas oleks siis vaevalt, et ta kodus istuks ja vaesuses piinleks.Parem variant oleks nende kolme peaga palju raha ja kuulsust kokku ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks see ole igaühe enda valik. -
AutorPostitused