Kimber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kimber
MemberPalju õnne Marko! Ole tugev!
Kimber
MemberTere tulemast ja palju õnne!
Kimber
MemberHilinenud õnnesoovid ka meie klubi poolt! Jõudu!
veebruar 3, 2009 at 1:06 p.l. in reply to: Sparta ja Revali surumisvõistluse tulemuse müstiline erinevus #182508Kimber
MemberKristi surus meil 26x. Päevad pole vennad. Jõudu!
Kimber
MemberPalju õnne ka Kimberi Klubi poolt!
Oled nüüd jõudnud tõsiste tegijate vanuseklassi.
Jõudu!
Kimber
MemberKeegi teab kas Pärnus on kuskil FAST’i tooteid müügil?Homme peaks jõudma uus ports Fasti kaupa Kimberi Klubisse. Jõudu!
Kimber
MemberJõutõstjad käivad ikka Kimberi Klubis. See seal on klassikalise tõstmise klubi. Jõudu!
Kimber
MemberKahju, et sa Pärnus ei ela. Meil on väga pikaajalised kogemused selliste juhtumitega. Peale oppi tuleb sul tõenäoliselt taastusravis käia. Seal pannakse su liiges jälle korralikult liikuma aga lihas jääb ikkagi nõrgaks. Peale taastusravil käimist mine kindlasti mõnda jõusaali, kus on kohapeal pädev treener, kes sul lihase jälle tugevaks aitab treenida. Jõudu!
Kimber
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ja mis Bull on siis puhas või? või sa pead vääraks tema tegevust?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen kindel, et Bull ei hakkaks kõigi kuue finalisti kontrolli vastu protesteerima. Pealegi on tema minu jaoks proff. Profisport on ekstreemne ala ja ei taha ei mina ega ka paljud teised eesti kulturistid nende sekka minna. Minu pilgu järgi on seal ilu sama palju kui katkises traktoris. Aga vägev on neid vaadata küll. Minu jutu mõte oli aga see, et meie kulturistid on eeskujuks teiste maade sportlastele. Kui vaadata pilte siis minu pilgu järgi oli Ott täitsa võrdne vastane neile esikoha meestele. Ja Imre tegi ju super tulemuse. Pikapeale hakkavad sportlased ise mõtlema, et kas on vaja ikka meeletuid summasid igasugu jama peale raisata. Paistab, et saab ka ilma läbi ja tervis jääb ka alles. Jõudu!
Kimber
MemberSee on täielik jama mis toimub. Müts maha meie meeste ees kes sellises olukorras viimasteks ei jäänud. Nemad ongi teistele riikidele tõestuseks, et saab ka ilma igasugu jamata head vormi teha. Ehk hakkavad ka teised riigid oma ajusid liigutama. Jõudu!
Kimber
MemberEsimene liblikas?

Kimber
MemberOh, väga hea tulen hea meelega, aga pean ootama kuni praeguse jõusaali kuukaardi kehtivus lõpeb.Mis kellast olete tavaliselt jõusaalis, et saaks rääkida?
Olen iga päev kohal. Tavaliselt 8.00 – 18.00. Kõige parem kui saad ette helistada 51 970 938. Jõudu!
Kimber
MemberIkka saab. Astuge aga läbi ja arutame. Mina info jagamise eest raha ei võta. Aga mugavam oleks muidugi treenida inimest kes käib meie klubis. Saaks pidevalt suhelda. Olete oodatud Kimberi Klubisse!
Kimber
MemberHuvitav kas norras on naistel kasvuiga 50 – 70 aastaselt?

Kimber
MemberEi hakka uut teemat tegema, kuna sama teema juba olemas.Nii, et siis endal ka probleem rinna ülaosaga. Rinna ülaosa hakkab maha jääma ülejäänud rinnast. Probleem seisneb sellest, et ma saan teha rinnale ainult kolme harjutust.(lamades surumine, negatiivse kaldega ja liblikas [see masin, rinna keskosale]). Kui ma proovingi midagi muud teha rinnale, näiteks positiivse kaldega pingilt… esimese korduse saan valuga ära teha, teine kordus jääb juba valu tõttu poolikuks.
Unustasin mainida, et viga vasakus õlas. Olen võtnud 3 kuud glükosamiini, aga pole kasu olnud.
Mitte kuidagi ei saa ülemist rinna osa muud moodi treenida ?
Proovi erinevaid harjutusi kaldpinnal. Kui kangiga suruda on valus, proovi hantlitega surumist. Kui see ka ei sobi siis proovi hantlitega lendamist. Kui see ka valus siis proovi erinevaid nurki kaldpinnal. Püüa leida midagi sellist kus valu ei ole. Jõudu!
-
AutorPostitused