Kimalane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kimalane
Memberaga kus saab lasta teha endale kava koos toitumiste ja lisanditega?(A)http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime siit
Kimalane
MemberPäriselt ? ma olen teinud ükshaaval. Mul on kõhulihased 3x max, kas vaja tõesti teha paari min vahedega? eks ma proovin siis i guess.No tavaliselt tehakse 3 kuni 4 seeriat, oleneb muidugi kavast. Tavaliselt puhatakse paar minutit seeriate vahel, aga kõhulihaseid treenides võid ka 1 min puhata, tee nii kuidas jõuad.
Kimalane
MemberJa mis selle küsimuse eesmärk on, teada saada kui palju inimesi kuulab hardstyle´i ? Teisi vaevalt huvitab sinu muusikamaitse .Ma alustasin teemat, kuna mind huvitab paljud fitnessis kuulvad Hs. Ma küll ei mõista, milles seisneb sinu pahameel minu vastu.
Kimalane
MemberEi taha nüüd tõesti maitse üle vaidlema hakkata, aga kuidas saab träna olla klassikalisele muusikale lähemal kui metal või üleüldse?Klassikalises muusikas oli inimese loomingulisus ja pilli käsitlemise oskus kõige ilusa taga, elektroonilise muusika juures piisab ainult mõnest nupuvajutusest…
Ka viie aastane võib bassi mütsuma panna ja mõne pinina lisada, harva ka mõni lause…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled Sa üldse kunagi proovinud teha elektroonilist lugu? Head lugu on väga raske teha, ma ei tea ühtegi 5-aastast, kes oleks hea hardstyle DJ ja veel vähem ühtegi, kes on hea loo valmis teinud.
Mitte midagi isikliku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kimalane
MemberEks see muusika ole nii, nagu ta on. Mis kellele meeldib.Ise kuulan metalit ja kõike, mis sellest hullema poole jääb.
Aga kuidas saab träna või siis hardstyle’i üldse muusikaks pidada? See on ju arvutiga loodud põhiliselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle nimi ongi elektrooniline muusika ja MAITSE ÜLE EI VAIELDA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kimalane
Memberega keegi ei oska öelda kas sellisest asjast ka üldse kasu on mõtlen kui keegi ise enda peal katsetanud on jne muidugi eeldusel et toitumiskava on õige jne…..endal ka vaikselt istesse tõusudel hakkab kael valutama ja mõtlesin et see oleks hea lahendus kui muidugi töötaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma olen seda riistapuud proovinud. Kuid õige asi ta ikka ei ole. Väga palju kordusi tuleb teha, et lihased vajaliku koormuse saaks.
Kimalane
MemberTervist. Sooviks teada kas on võimalik osta hantlile lisaraskust kusagilt? Enamus spordipoed jms kus ma olen käinud on müügil ainult hantlid.Aitäh.
Aga äkki ütleksid kust linnast sa soovid neid osta?
Kimalane
MemberKas iga trenni lõppu võib teha 3x max lõuatõmbed?No oleneb kui tihti sa trenni teed ja kuidas sul lihasgrupid on päevade peale jaotatud.
Kimalane
Member1. Harjutusi võib alati välja vahetada, aga seda tuleb teha targasti. Lendamisi tuleb ikka teha. Selles kavas on enamus lendamis-harjutusi õlgade treenimiseks, kui sa need ära jätad siis lihtsalt õlad ei arene. No kui kaldpink puudub siis pole midagi teha. Seda seistes lendamist pole mõtet välja vahetada, kuna see treenib õla keskosa, aga küünarvarre sirutamine hoopis triitsepsit.
3. Iga trenn pole mõtet kätekõverdusi ja lõua tõmbamist teha, kuna lihased tahavad puhkust. Kui tahad siis võid kolmapäeval kõhtu teha, kuid pole erilist mõtet.
4. Mida sa jooksuga saavutada tahad?
Selles kavas on ju harjutustel 4 seeriat. Teed 1. seeria ära ja siis puhkad ja siis teed 2. seeria jne.
Kimalane
Memberäkki pidasid hoopis seda silmas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See on ikka väga viis!
“>Kimalane
Memberkui palju peaks lõuga tõmbama kui olen: 13 aastane, 171 cm pikk, kaalun 59kg?Aga mitmendas klassis sa käid?
Kimalane
MemberMitu korda nädalas trenni teed ja mitu korda päevas sööd?
Kimalane
MemberKas jõusaalis ei ole võimalik käia? Kui on siis tee seda harjutust võttes kangist väga laia pealthaarde. Aga kui sa tahad lõuga tõmmata althaardega siis tasub ka biitsepsit treenida. Aga kui jõusaalis juba käima hakkad siis tuleks kõiki lihasgruppe treenida, et pärast rühivigu ei tekiks.
Kimalane
MemberÄra igast lolli ka nüüd usu.Sellepärast küsisingi, et ei uskunud. Oleks uskunud poleks küsinudki.
Kimalane
MemberOma kogemuse põhjal ütleksin, et esimesel päeval ei maksaks väga rasket trenni teha, sest lihased on järgmine päev kindlasti valusad. Mida raskem trenn seda valusamad nad on. Ise soovitaksin ülejärgmisel päeval trenni teha, sest mida kiiremini trenni lähed seda kiiremini lihased harjuvad trenniga ja seda kiiremini kaob ka valu.
-
AutorPostitused