KiluKalur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KiluKalur
MemberJeah, kui just enne otsi ei anna!
“>KiluKalur
MemberMul on kitsas kõri ja isegi väiksemad kapslid tekitavad ebamugavust. Minu meelest võiks lausa hoiatussilt purgil olla, et minusugused seda ei ostaks, sest mis saab, kui tükk liiga suur ja kuhugi kõrri kinni jääb?
“>KiluKalur
MemberMul on täpselt sama küsimus. Olen alates 2007. a. käinud ebaregulaarselt jõusaalis. Ette on tulnud pikki pause, mis on tingitud mu elustiilist. Saan varsti 34.a. Arvan, et mul on eeldusi saada ilus lihaseline keha, oleks vaid aega korralikult trenni teha ja toituda. Ma ei karda, et olen liiga vana. Üks kunstnik Rene Kari alustas veel hiljem: http://www.renekari.com/
Mul on paar küsimust selle kohta, kuidas üldse välja näeb kulturisti elu? Mismoodi see on organiseeritud, selles mõttes, et kuidas nad raha teenivad? Kas profikulturist teenibki kulturismiga elatist? Kui mitte, siis kust ta võtab aega, et tööd ja trenni ühendada? Mulle on jäänud mulje, et tõsised kulturistid arvutavad päevast-päeva kaloreid, treenivad ja valmistuvad võistlusteks ja ma ei kujuta ette selle pinge kõrvalt veel millegi muu tegemist.
KiluKalur
MemberTänan! Sain veidi targemaks. Süsivesikudieet tundus esmapilgul loogiline ja lihtne: üks päev sööd süsivesikuid, teine päev ei söö. Rasv kaob ja lihas tuleb välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui hakata aga arvutama, on selge, et tean sellest valdkonnast liiga vähe. Toitumiskava saaksin oma spordiklubist tellida. Tuleks vist see samm lõpuks ära teha.KiluKalur
MemberKas kalorikulu pulsikellaga mõõta ei saa?
See on teooria. Seda, kui palju keegi tegelikult kulutab, ei tea mitte keegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võid kulutada vähem, võid ka rohkem, väga palju oleneb mida ja kuidas jõusaalis teha (ja milliste raskustega). 
KiluKalur
MemberUnustasin enne mainimata, et käisin kuu aega spinningus ka ja tundus, et jalalihased muutusid tugevamaks. Shapingust jäi mulje, et kui seda 3-4 korda nädalas ei tee, siis tolku ei ole. Juba kuu aega peaaegu iga päev jõusaalis andis mulle õunakujulise tagumiku, mida shaping pikema aja vältel polnud suutnud. Nüüd on see õun kadunud, sest pole ammu trenni teinud.
AutorPostitused