killu88
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
killu88
MemberValk on rohlem lihase kasvataja ja kreatiin jõu juurde andja aga igaühele erinevalt.
killu88
MemberOlgu ma üritan reedeks ära saata;)Siis kui ära arutatud on öelge vastus mis arvate;)
Suured tänud:P
killu88
MemberSoovitatav on 1 tund ennem võtta.
killu88
MemberHakka jõusaalis käima kui võimalus on koduse trenniga ei saa eriti palju lihast jne.Jõusaalis saad kõiki lihasgruppe teha ma ei usu et kodus sellised võimalused on.
killu88
MemberOlen ise Tai Kane oma joonud ja see on igatahes hea.Tai Kane kohta mul halba sõna pole.
killu88
MemberSellise koguse juures võtab ikka alla kui selle ära sööd või jood.
killu88
MemberVõid teha nii vee mahla või millegi muuga ka.Aga enne trenni soovitan teha veega ja glükoosi juurde panna siis see on hea;)
killu88
MemberKasulik oleks tarbida nii enne, kui ka pärast trenni.Jah aga enne trenni rokib täiega igatahes enne trenni võtta on väga kasulik aitab palju kaasa;)
killu88
MemberTere
Võid võtta küll uue kava aga sa võid kavas muuta ja mõned üksikasjad juurde tuua kui neljapäeva kava ei taha.
killu88
MemberTere,Mul on õlaga selline mure, et kui ma lamades või kaldpinnal surun, siis vasak õlg nagu tahax järgi anda. Selline tunne, et üks õlg on nõrgem kui teine. Äkki peax arsti juurde minema või oskab keegi paremat nõu anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere
Soovitan sinul võtta siis erinevad hantlid paremasse natuke raskem ja vasakusse kergem küll taastub vaikselt ja jõuab järgi teisele käele.Vaata et üle ei pinguta siis.
seda ära nüüd küll tee, et ühte kätte raskem raskus kui teise.. see arendab ju minu arust just ühte poolt üle. Treenituse tase ühes osas muutub ju kardinaalselt?!
Seda et kui sa võtad paremasse kätte sama raskuse ja vasakusse natuke väiksema siis sellest pole nii suurt kahju sest kui vasak käsi järgi jõuab siis võtad sama raskuse mis paremas ja teed siis juba mõlema käega sama raskusega.Ja siis hakkad mõlema käega raskusi tõstma võrdselt.
killu88
MemberTere
Selline küsimus et ma ei oska eriti nagu neid poose teha ja mul oleks näidata sinule mõnda pilti ja tahaks küsida et kas on mõtet sellisena tulla kuigi ma olen praegu teinud kaks kuud trenni suvi jäi vahele ja pole praegu õieti veel toitunud.Aga ma arvan et kevadeks saab veel parem keha olema ma laupäeval teen pildid siis tahaksin sinule näidata ja arvamust küsida.
killu88
MemberOn üks tuttav aga ta ise ei ela võrus.
killu88
MemberAeg on juba käes ammu,ise tegin algajate kava umbes kaks kuud ainult ja siis võtsin järgmise astme.
killu88
MemberKui väga vaja siis ikka osta ära aga see oli minu seisukohalt.Eks kunagi peab ikka ostma nii et mida varem seda parem endal-
killu88
Memberaga kust neid ostasaab ning palju need umbes maksavad?Tere
Vaata amazoni poes on üleval mis on saadaval särkidest kinnastest jne.
-
AutorPostitused