Killhoven
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Killhoven
MemberMõni saab sellest hoiatuse ja muudab käitumist, mõni ei saa:)Kuidas peaks muutma? Lisaks südamelihase tugevdamisele tegeleda ka mahu kasvatamisega ehk siis päris rahulik aeroobne treening kavva? Või lihtsalt kolima jooksudega 80-90% pealt 70-80% peale? HIIT peaks mõlemat koos arendama ja paistab väga hea kesktee olema?
Killhoven
MemberMa pole toidulisanditega eriti kursis. Millise tootega 2000/4000 IU/d D-vitamiini manustate?
Killhoven
MemberMis juhtub organismiga kui koguaeg treenida intensiivselt pulsiga ülalpool aeroobset lävi ja nii kuid või isegi aastaid, mitte tehes kergemaid treeninguid pulsiga alla aeroobset lävi. Kas puhkepulss hakkab tõusma? Mis veel.Puhkepulss ju peaks just langema. Maksimaalne SLS peaks tõusma. Loe seda.
Anaeroobse treeningu intensiivsus on 80-90 % maksimaalsest SLS – st. Treening selles tsoonis parandab maksimaalset hapnikutarbimist, täiustub kardiorespiratoorne süsteem, laktaadi talumise ja ümbertöötamise võime, mis omakorda tähendab suuremat anaeroobset suutlikust ning kiiremat ja efektiivsemat taastumist.
“koguaeg treenida intensiivselt pulsiga ülalpool aeroobset lävi” tähendab mida? 3x nädalas 0,5-1h enda max SLS-ist 80-90%? Startides spurdid SLS kohe lakke ja cooldowni ei tee?
Ma teen peale jõusaali 2-3x nädalas jooksu 80-85% SLSist ja jooksmise tulemused lähevad aina paremaks. Startides ajan pulsi kiirelt käima ja ainsaks cooldowniks on paariminutiline venitus lõpus. Siiani kõik super. Ei oska nagu midagi karta..
aprill 21, 2011 at 11:41 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #298629Killhoven
Member400 g on ikka väga suur kogus.
Killhoven
MemberHommikul jäta moos, peenleiva asemel söö täistera leiba/sepikut. Lõuna ajal puuduvad valgud. Musta leiva asemele enda natuke kohupiima või kodujuustu. Vahepalas asenda must leib nagu hommikul. Pasta asemel ehk pruun riis või tatar, muidu tuleb kaloreid vist palju. Puudu on söögikord ~21, näiteks teine pool kodujuustu/kohupiima, mandleid või kreeka pähkleid natuke, paar viilu teraleiba.
kalorite arvud peaks kokku lööma ja seoses liha mitte söömisega on vaja eraldi võtta puuduolevad ained eesotsas teatud vitamiinidega. Peaks laskma asjatundjal üle vaadata pärast.
Killhoven
MemberTänud! Sain siit häid mõtteid.
batmannu, treening eesmärgiga keha rohkem vormida ja sama mitte “kapistuda”. Sisuliselt tähendab see lihasmassi lisamist ja rasvakihi vähendamist.
Organireeritult olen treeninud” olen ~ 3 aastat. HIITi pole varem teinud.
Acqua, tean. Plaan endalgi varsti jälle rattasadulasse istuda.
Sir, üks lähenemine oleksi siis selline, et mitte joosta 90 sekundit nii, et teine pool tempos regresseerub vaid nii, et kogu selle aja oleks tempo kaunis ühtlane (ehk jõuan hoida).
Eks see ole katsetamise asi. Hea oleks kuulda ka teiste dieedil olijate HIITimise lugusid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Killhoven
MemberLisaks toitumise korraldamisele (mis vähemalt esmapilgul tundub päris hea, va moos) on vaja ka piisava mahu, intensiivsuse ja sagedusega jõutreeningut. 2 korda nädalas ei ole minu arvates piisav. Kolm korda jõusaali (+ 3 aeroobset otsa) kõlaks palju paremini.
Killhoven
MemberTänud näite eest, batmannu. Sinu variant on jah natuke kergem (vähemalt esmapilgul) kui Taku, aga samas ei arvesta see keha võimekuse tõusuga kiiremini taastuda pidevalt treenides ehk siis sprindi ja taastumise perioodid võiksid ajas väiksemaks minna. Aga see selleks.
Küsimus jääb, et kas teistel on kaalulangetamise perioodil samuti kõige teravamast särtsust puudu või on tegemist enamjaolt minu treenimata kehaga?
Mina jooksen näiteks keskmise pulsiga jämedalt 160 (samas max vaid 175) ning mis on minu puhul ~85% laest (220-30, personaalset pole mõõtnud). Energia bilanss on ca -250 kuni -500 Kcal päeva kohta. Jooksen 3x nädalas, keskmine kiirus ca 11km/h ja distants 6,5km (35min).Ehk jõudu joosta on mul küll, aga Taku Phase 1: Weeks 1 & 2: 4 X 90 seconds work + 90 seconds recovery spurtide jaoks pole powerit eriti varust võtta. Spurdi all pean silmas maksimumi andmist ehk jooksen nii kiiresti kui “torust tuleb”. Ilmselt võiks siin natuke rahulikumalt võtta..
Kuidas teistel on lood sellega spurdi ja dieediga? Hea meelega kuulaks tulemustest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Killhoven
MemberVõta see pingerida ette ja vaata mis rohkem meeldib.
Killhoven
MemberMa loodan, et see teema on nali.
Killhoven
MemberVanus: 30
Pikkus: 185 cm
Kaal: hetkel ~87 kg
Killhoven
MemberMa pole algaja, ma olen käinud pool aastat juba jõusaali, ning jõuan nii mõndagi. Õla hantli harjutusi kahjuks teha ei saa, sest kõige väiksemad hantlid on 13,5kg. Kõhtu teeks ma arvan iga trennikord, sest kõht ei saa kunagi liialt koormust. Sinu soovitatud kavad pole piisavalt mahukad.Sa pole päevagi normaalset kava teinud ja juba tead kui palju on sulle piisav maht? Pead ennast poole aastase lollitamise järel edasijõudnuks? Küsid nõu, inimesed näevad vaeva ja sa lihtsalt kohe eirad?
Edu!
Killhoven
MemberÜldiselt on kolme päevase kava soovituslikud mahud:
* rind, selg (lailihas), õlg, reis (nelipea) 8-12 seeriat
* biitsepts, triipsets, säär 6-9 seeriat
* alaselg, trapets, reie tagaosa, kõht 5-6 seeriat
* kõht (2x nädalas) 3-4 seeriat
Kolmas harjutus võiks olla silumine vms. Rinna puhul näiteks lamades lendamine. Õla kahest esimesest harjutusest jätaksin ühe ja teise asendaks baasharjutusega, näiteks istudes surumine hantlitega. Samuti ei teeks õlga 12 seeriat vaid analoogselt rinnale ja seljale. Tegelikult võiks teha rinda, selja lailihast, õlga ja reit näiteks 4+3+3. Algaja ehk ei jõua sedagi, siis näiteks 3+3+3. Kõhtu võiks olla vähemalt kahel päeval.
Killhoven
MemberPalun lõpeta trollimine.
Killhoven
MemberKuna teie HIIT`i teete? Perioodidel, kus kaloribilanss on positiivne?
Ma ise olen negatiivse bilansi peal ja ausalt öelda failisin Taku HIIT`i proovides korralikult. Lihtsalt ei ole seda energiat, et täiega spurtida. No ei ole.
Esimese spurdi teen kuidagi ära, taastun aga siis teiseks spurdiks ei ole enam mingit varu..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused