Killhoven
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Killhoven
MemberMis kellaaegadel (kui veel otsid)?
Killhoven
MemberKui rääkida siin käeümbermõõdust,siis nagu Maiväli mainis, triitseps on n-ö. 2/3 käest (3. lihaspead) ning biitseps 1/3 (2. peaga). Iseenesest joonistuks sul biitseps viisakalt välja,kui sa rasva% kaotad, kuid sellega väheneks ka su käe ümbermõõt. Sestap võibolla peaksid triitsepsile keskenduma hoopis. Tegema rööbaspuudel surumist lisaraskusega, kitsalt surumist, prantsuse surumist.. ning sinna juurde isoleerivaid harjutusi.
Sügisest kevadeni tehti horisontaalil kitsalt surumist / prantsust z- kangiga, lisaraksusega rööbaspuudel kõverdusi ja isoleeritult veel käte kõverdamist selja taha istudes hantliga või tagurpidi Scotti pingil z kangiga. Niiet selle teemaga olen tegeletud ja käe allpool nagu midagi ikka on, mureks just käe pealmine pool.
10cm lühem vend, kellel biitsepts on selgelt võimsama väljanägemisega ning käe ümbermõõt ka ca +8 cm, teeb samu harjutusi samade raskustega ja sama tehnikaga. Seega jõudu nagu oleks, aga välimus väike.
kirp2 ideed võiks muidugi proovida.
Killhoven
MemberPikkus jah 185. Pisematel paistab biits võimsam. Aga just visuaalne pilt nagu probleemiks, paljudel naistel oleks nagu paksem käsivars.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii on kah proovitud, et 3×15 kordust käele, kus raskus 3 astet pidevallt langeb ja iga raskuse lõpus on üsna raske. Käe võtab täis, aga villa nagu ei ole. Plaan on biits päeva ette tõsta ehk rind teha teisena. Mis sellest arvate?
Killhoven
MemberÜle ta ei treeni, mahud ja toitumine täpselt paigas. Panen pildi temast:

Kahest erinevast kohast on uuritud nn ideaalsete mõõtmetega keha, kus arvutatuna kaalu ühik iga keha tolli kohta (või randme ümbermõõt) annab soovituslikud ümbermõõdud kehaosadele.
Üsna hästi on paigas alakäed, reied, puusad koss, sääred, kõht, õlad, randmed ja kael. Rinna ümbermõõt võiks olla pisut suurem, aga siin ei ole mure suur. Käevars peaks olema 43/42 cm ümbermõõduga, aga on vaid ~34 cm ehk kõva 8-9 cm miinust. Suur protsentuaalne vahe. Muuseas, alakäsi kohe peale küünarnukki allpool on 31cm.
Killhoven
MemberSellised jalatsid maksid mulle ükskord kahekordse suure varba luu murru. Too oli ka minu viimane trenn mitte tossudes.
Võtsin Z kangi raskustega kätte, et Scotti pingi juurest eemale liikuda ja varvaste juures see krõps jäi pingi taha õnnetult kinni. Kaotasin tasakaalu ja kang prantsatas varba peale. Nii palju siis teooriast, et mis vahet seal on kui kang plätus või tossudes jalale kukub. Aga vahe on hoopis mujal.
Killhoven
MemberTervist!
Olen 16 aastane poiss.
Kaal on 100kg,pikkus 185cm trenni teen 5x nädalas (kui see on vajalik)
Küsimus on selline,et kui suur oleks maksimaalne valgu kogus pävas , et see tervisele liiga ei tee.Olen lugenud, et liiga palju valku mõjub neerudele halvasti ning sellest võivad tulla erinevaid tervisehädasi.
Ettetänades:Ilmar
Aeg on ära unustada see vana müüt.
Killhoven
Member2-3 muna keedetuna (munakollane peab jääma vedelaks) või praetud Harjasilm (praadida ainult ühelt poolt)
Miks nii? Mina olen siiani kasutanud kõiki variante varieerimiseks. Mingi reaalne põhjus või lihtsalt, et ei visataks kollast ära?
Killhoven
MemberIsegi Turu tn spordiklubis on üks, kohe “mäkki” kõrval.
Killhoven
MemberKui nii hakata mõtlema siis ei ole olemaski sümmetrilist kõhulihast. Sümmeetriline tähendab seda kui üks pool vastab telje teise poolega 1-1ele. Sellist pole olemas!
Mitte ühelgi inimesel pole keha vasak ja parem pool identne. Kellel rohkem, kellel vähem erinev.
jaanuar 11, 2012 at 6:35 e.l. in reply to: Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting #255491Killhoven
MemberEi ole eriti harjunud. Kolm kvartalit juba möödas. Unenäod tekkisid hoobilt ja olid iga jumala öö. Tänaseks on harjumisega seis selline, et päris iga öö ei ole, aga ikka üsna sage. Eks ma olen harjunud kah juba.
jaanuar 10, 2012 at 7:39 p.l. in reply to: Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting #255599Killhoven
MemberHuvitav, kas valgurikas menüü (ja raske treening) võib õudukaid tekitada? Kui ma järsult valgu osakaalu enda menüüs tõstsin ja süsivesikute osa vähendasin, siis paugu pealt hakkasin pidevalt vägivaldseid unenägusid nägema. Trenni hakkasin küll samal ajal rohkem tegema, aga mitte 7 päeva nädalas ja unenäod olid/on sagedasti. Absoluutselt mitte midagi muud stressi tekitavat mul ei ole olnud. Vist on ka nii, et kui menüüd petan ja süskareid rohkem sisse lasen, siis on öö rahulik. Jaotus jämedalt v25/r25/sv50% pealt läksin siis v35/r35/sv30%.
jaanuar 9, 2012 at 7:20 e.l. in reply to: Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting #257324Killhoven
MemberArch, eelmise suve lõpus, kui selle eksperimenaalse teemaga laialdaselt alustasid, siis palusin normaalseid võrdluspilte kah teha. Kas neid nüüd saaks koos praeguse vormi piltidega?
jaanuar 8, 2012 at 1:43 p.l. in reply to: Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting #258177Killhoven
MemberMaomahla eraldub juba ka toidu nägemisel (Pavlovi refleks). Hommikul kohv tühja kõhu peale, siis suits, siis stressiolukorrad päeva jooksul – kõik need stimuleerivad maomahla tootmist ja eritumist, aga sellele ei järgne toidu töötlemist, mis seob maomahla ning mao limaskest ongi löögi all.
Kui kiiresti peale kohvi peaks söök tulema? Ma tavaliselt ärkan üles, lasen kohvi sisse ja siis 0,5-1h pärast hommikusöök otsa. Ega pikas perspektiivis ei ole hullu kui söök nii palju hiljem tuleb?
Killhoven
MemberSelge. Kas järjepidevalt võiks edasi lasta nagu preagu, s. t. 1k kCal kandis toitumisega?
See praegune menüü on kuskilt raamatust, mida soovitatakse ennem mao väiksemaks lõikamise operatsiooni paar nädalat teha. Magu ta lõikama mõistagi ei hakka, aga peaks nii enam-vähem tervislikus vahekorras menüü olema.
Killhoven
MemberP,E,T ja pool K nälgid ja siis loodad väikse sööma pealt K õhtul arvestatavat trenni teha? Unista edasi. Vähemalt terve K peab ennast korralikult laadima.
-
AutorPostitused