killerleib
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
killerleib
MemberPalju õnne kah siis minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>killerleib
MemberEi usu,et photoshopitud…Tartu MV jõusaalis käib pmts sama keha tüübiga vend.
killerleib
MemberSurun,surun,aga nagu ma mainisin,et teen negatiivsel seda sama raskusega,mis horisontaalselgi.Negatiivsel kergem teha seeriaid suure raskusega,sama pmts kui ajaks horisontaalsel rämeda silla sisse.
killerleib
MemberMa ise teen negatiivsel kangiga surumist.Sama raskusega,mis tavaliselt rinnalt surumises.Se “joon” tuleb tõesti ajapikku,rinnalihaste suurenemisega.
mai 18, 2009 at 7:38 p.l. in reply to: aga kui järgmine päev on kõik lihased valusad ja kanged #197038killerleib
MemberJärelikult oli hea trenn,kui lihased valutavad
killerleib
MemberEndal täpselt sama probleem aegajalt.Suus läheb nagu vill pmts katki,ja nii jube valus,et kui keel vms vastu läheb,siis hea et pisar silma ei tule.Lasin paar aastat tagasi arstil sealt tüki välja rebida ja analüüsida.Vastus tuli,et nad ei saa aru,mis asi see on…
killerleib
Member30 teen suhtkoht puhtalt ära,vanus 18,kaal 87kg
mai 5, 2009 at 5:31 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194517killerleib
MemberOtt Kiivikas !
killerleib
Member555 fit
killerleib
Member555 FIT-i
killerleib
MemberPalju õnne siis kah minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>killerleib
MemberJõutõmmet ei tee..alaselga teen teistmoodi.
killerleib
MemberEinoh kui vaatama saab minna,olen mina kohal,maksku mis maksab…
killerleib
MemberTere Kaido!
Tahaks kah seda rinnalt surumis kava,mis annaks tulemusi.
Rinda teen 2x nädalas(esmaspäev ja reede).
Trenni olen teinud vahelduva eduga 3a,nüüd eriti aktiivselt 6kuud.
Email: rasmus.leib@mail.ee
Aga tulemused eriti ei taha tõusta…
Rinnalt surun puhtalt enam 110kg…
Rekord on olnud 145,mida tahaks tagasi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaal mul 86kg
märts 16, 2009 at 7:22 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #186904killerleib
MemberRaidil on küll see jõutõmme ikka väga hull,aga kui vaadata rinnalt surumist,siis see 16a tüüp surub 240kg(varustusega): http://irc-galleria.net/view.php?nick=meta…age_id=91417637 Siis pole see 225kg 18 selle kõrval väga hullu midagi.
Aga samas Raidile edu,tegu ikkagi meie rahvusest tõstjaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused