Kikukaz989
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kikukaz989
MemberJa hetkel teengi igat harjutust 3 seeriat ja 15 kordust ja need viimased kordused ütleme 2l ja 3l seerial tulevad raskelt, esimene on lihtsam. Aga ei julge üle ka pingutada, võib-olla olen ma rohkemaks võimaline. Tunnen ise end küll suhteliselt tugevana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingi makaronikäsi ma ka ei ole, kui sõbrannaga koos käin, siis tema alati kardab raskusi ja teeb jalapressi ilma raskusteta ja samuti ka kasutab ala 2 kg hantleid ja tulemus on käes, kaalulangust pole siiani olnud ja käib justkui niisama trennis, mina seega olen kaotanud 7 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kikukaz989
MemberMa ei oska öelda kas see on palju või vähe, aga kui ma teen siis seeriate lõpud on ikkagi mõnusalt rasked ja tunnen, et asi on väärt olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kikukaz989
MemberMitte kangid vaid hantlid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kikukaz989
MemberVeepudeli raskuseid ma ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kasutan ikka hetkel kuskil kangideks 6-7 kg ja kui tõmban kangi seljataha siis on 25-30 kg ja kui jala pressi surun siis on kaks 20 kg ketast peal.Kikukaz989
MemberOlgu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Te olete kõik siin nii toredad ja vastutulelikud selgitama. Väga tore foorum
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks ma siis proovin ka ehk seda intervalli rohkem, soojenduseks kerge kiirkõnd lindil ja siis jooksen kõnnin erinevate kiirustega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kikukaz989
MemberHetkel on käe musklikohane ümbermõõt lõdvas olekus 32 cm
Kikukaz989
MemberSelline küsimus oleks ka , et kuidas kätelt nagu lodevat nahka ära saada, et igaltpoolt mojalt on sentimeetrid kadunud aga käel on ikkagi sama. Ei tahaks mingeid hulle muskleid kätele aga vormi tahaks käsi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oskab keegi mingit head nõu anda
MemberMa lähen nüüd ka oma spordiklubis rasva-ja lihasmassiprotsendi mõõtmisele. Saab seal ka targemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja koguaeg oma kcal jälgimine on küll niivõrd raske , vähemalt minujaoks, ma püüan lihtsalt tervislikumalt ja vähem süüa. Peaasi et ei näljuta ja muidugi on ka mul menüüs nädalas korra lõuna ajal patupäev kus võib süüa mida ma tahan

Kikukaz989
MemberOlgu võib-olla küsin ma nüüd rumala küsimuse, aga mis on BAV
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma nendest ei jaga vist midagi
MemberA ja vahest teen lihtsalt jõusaalis kõiki neid asju ja rühmatrenn jääb ära, ütleme kuskil 2-3 korda rühmatrenn + jõusaal vahest lih otse jõusaali 2-3 korda nädalas siis ja teen neid samu asju.
Tahakski teada, et kui soovin just kõhult nagu enamus alla saada siis mulle nagu tundub et jooksmine on väga tõhus ja lihaste harjutused annavad lihtsalt lisa.
Kikukaz989
MemberMa varasemalt kunangi tegelesin 7 a ujumisega. Aga nooruse lollusest jätsin selle pooleli
mida muidugi kahetsen ja nüüd on tulnud lisakilod
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja peaks need ära kaotama ja esimest korda elus olen muidu nüüd tõsiselt selle kätte võtnud. Alustasin kaaluga 88,6 kg nov lõpus ja hetke kaal on 81,6 kg aga millegi pärast on nüüd kaal seisnud kaks nädalat, kas ma peaksin muretsema.Olen 170 cm pikk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused