kikikeit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kikikeit
Memberaitähhhh…ex ma võtan siit veel ideid ..
mul need söögikorrad suht segamini ja menüü ka natc vigane
kikikeit
Memberei, miks peaks kohupiim sees keerama hakkama? mulle maitseb, ja kui näiteks kõvasti trenni teinud, tunned et lausa käed peaaegu värisevad, siis kohupiim on abiks
kikikeit
Membermina näiteks, kui on jõusaali päev, kohe peale trenni söön paki väherasvast kohupiima, lisades sinna lahjat jogurtit või midagi. ning seejärel pean tund kuni kaks vahet, ja söön midagi korralikumat, kas siis kana kartuliga ja värske salatiga , või siis ühepajatoitu või taolist muud sooja sööki. Ja ongi hea olla.
edit: jõusaali trenn tavaliselt lõpeb õhtul kell 18.30
KAS SUL KOHUPIIM SEES KEERAMA EI HAKKA VE

kikikeit
Memberkikikeit
Memberselline rämps ei tekita nüüd küll head tunnet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mage ja meie eesti mehed on väga pirtsakad meie naiste suhtes aga ise nad kasvatavad oma kõhtu ikka mõnuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT LONDON SAATSIN SULLE ÄRA NEED ANDMED !!
kikikeit
Membernuh oleks vaja ideid …
idee on natc kaalust alla võtta
kikikeit
Memberkui viitsid pane kirja ja kui viitsid kirjuta mis enne seda sõid ja annad äkki soovitusi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kikikeit
Membermmmm farmi kodujuust on väga hea……parim mis olla saab
vahel on ta ainult liiga soolane !!!
väga hea on veel tere kohupiim koos AB jogurtiga ja mõni teraviljahelves sisse panna !!!!!!!!!!
hoomikul on hea seda süüa ja kõht on kauem täis!!!
kikikeit
Memberaga kuidas lood on kohviga, koos piimaga!!!
kikikeit
Membertekkis veel küsimus…
kas teed võib juua koos suhkruasendajaga või pole eriti soovitav …
kikikeit
Membermõtlesin , et natuke vist ikka kasutan neid kroomitablette , kuna ma pean magustast tugevam olema ……natc aega võtan neid siis kui olen magustast eemal olnud kuuaega sjiis vaevalt mul tuleb selle magusa järgi nii suur igatsus , sest tahan ikka oma kaalu juurde jääda ja lihvida natuke oma tulemusi ja neid mis olen magusal laknud ära rikkuda!!!!
kikikeit
Memberkikikeit
Memberma ei koonerda nii väga ka ….
kui ma koonrrdaks …ei käix ma jõusaalis vaid värskes õhus hüppaks ja lõuga tõstaks puu okstel !!!!nõmme metsad ju sellex sobiv koht.
ja kui ma nii kooner oleks ma ei kasutaks toidulisandit:P
ex kui ma tunnen , et ma ise ei sa sellega ikka hakkama , võtan sinu nõu kuulda ;P
kikikeit
Memberex kõik tahavad oma teadmiste eest saada raha !!!!!!!!!!!!!
püüüan hakkama selle nõuandega , mis siit sain ………….
minu röö on nii või na kontoris istumine !!!!!!!!!!!
ja selle soovitus on vist ikka vähem süüa !!!!!!!