kikikeit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kikikeit
Membermegalt ülerahvastatud? millest ma ilma olen jäänud? Kui ma käin seal, siis on tavaliselt saalis alla 10 inimese (kogu alumise osa)hetkel v-o mitte aga kohe, kohe hakkab jälle see uus hooaeg kus hakkavd tundmatud saalis vingerdamas ja huvi tundma spordi vastu
kikikeit
MemberHEi!KoLisin aLLes TaLLinna ja tahaks trenni teha. SOoviksin käia jõusaaLis ja spinningus. Oskab keegi soovitada mingid kohta TaLLinna keskLinnas või seLLe Lähiümbruses, kus hinna ja kvaLiteedi suhe oLeks paigas.
Tänud:)
kalev spa , hind on seal minu meelest 899 eek , reval on kalev spa taga see koht on megalt ülerahvastatud:)
aga jõudu tööle siis
kikikeit
MemberMa olen võib-olla imelik…aga naised, ja ainult naised.

[/quei
ei ole naistel midagi viga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kikikeit
Memberkus juures see on hea idee ja vahel ma olen ka seda teinud ja siis tõesti on see tagasi tulnud nagu naksti:D
ex ma püüan selja sirgu ajada ja mõelda sellele , et see on minu jaoks!! ja ma tunnen end hästi kui kõht on trimmis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eriti siis kui käin trennis ja pärast seda lähen pesema ja jääb mõni lodeva kehaga silme ette siis ma olen ka mõelnud oehh küll mul on hea töö tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud Jackie:)
kikikeit
Membersee on tore , et leidisd selle foorumi aga kõige toredam on see kui sa loed ka natuke .. siin on seda teemat üles võetud 10000000000000000000 kordi , et võimatu lausa nr öelda .D edu ja jaksu
kikikeit
MemberNoh,abi saad kindlasti ja mitte vähe siit http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4218tänud sulle !!! väga hea materjal .. homme hakkan seda töötema
“>kikikeit
Memberteen trenni , et oleks enesetunne oleks supper ja jumaldan sporti
!! ja kindlasti , et meestel oleks hea vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ärge seda viimas lauset nüüd väga südamesse võtke
??:”>kikikeit
Memberolge ausad kõik oma paretnerite vastu … mina näiteks olin oma mehe vastu väga aus. nüüdseks on ta meil maha võtnud 15kg, ja kõik tema lähikondlased imestavad , et kuidas ta ikka suutis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga suutis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sööme koos õhtust ja maiustame ka koos 
kikikeit
Memberkalevspa on lahti koik nendel päevadel
kikikeit
MemberRäpane ja ülerahvastatud. Need, kes harjunud või hommikul käia saavad, ei kurda. Mulle isiklikult ei meeldi.seda kõike ma silmas pidasin ..käisin seal korra silma peale viskamas siis tekkis kohe okse peale …ja olen kuulnud , et seal varastatakse suht palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seal voib olla küll koik supper vahendid aga puhtus ja turvalisus loeb ikka ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kikikeit
Memberreval saab siis olema üle koormatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma vist sinna küll ei mahukikikeit
Memberex siis tuleb sammuda sinna poole ja ära proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>