kike89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kike89
MemberPäris pirakas riistapuu valmis ehitatud sellise asja jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui suured raskused mängu tulevad, siis on ilmselt suurust vaja… Isiklikult väga ei sümpatiseeri selline rauahunnik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kike89
MemberToitumiskava tuleb jälgima hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> saad igapäev vajalikud toitained kätte ja küll näed pikkamõõda hakkab mass ka tulema, aga kannatust peab olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kike89
MemberKäes on märtsi lõpp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas on lootust uut oksjonit varsti näha?
kike89
MemberKui tavatoiduga vajatud kaloreid täis ei saa siis lase käija
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isiklikult pooldaksin siiski vaid peale trenni sheigi võtmist.. ja kui vahel koduste vahenditega trenni teen siis ka… Tavaajal söön ikka korralikult tavatoitu ja mass ja lihased arenevad iganes!kike89
MemberSee maxima tuunikala on külmutatud juppidena, aga täitsa hea nägi välja.. proovin homme midagi valmistada sellest…
to Milehigh.. kas see päikesekohupiim on 200grammine we? ja kuidas valgusisaldus ja rasvaprotsent?
kike89
MemberPalju Õnne!
Jõudu tulevastel võistlustel!
kike89
MemberOpaaa täna lähen kindlasti Maximasse
Aga palju selles 250g puhast liha on?
Päris suur protsent peaks olema pildi järgi vaadates! Pole ise kaa veel poodi jõudnud aga õhtul saab kindlaks tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kike89
MemberKas need on siis müügil olemas kuskil we?
kike89
Member23-29 märts maximas
Seapraad kondita 1 kg. 49.90.-
Tuunikala tükid 250g. 9.90.-
kike89
Memberno mul lihase rebend ka seal vigastuses sees ja väike närvikahjustus. lihtsalt tekkis kysimus, et kui ma voodis laman kas mul siis on nednest valgu jookidest kasu midagi? või mitte?Ega see halba ju ei tee, aga parem söö ikka tavatoitu.. pole mõtet raha kulutada nende pulbrite peale, eriti kui pikali oled ja ei liigu… Kui jälle vaikselt trenni tegema hakata saad siis lase käija, enne pole mõtet
kike89
MemberEks see ongi pigem naljaga tehtud ma arvan

Aga alguses võttis silmi pingutama küll, et mis seal viienda peal on…
kike89
MemberVäga positiivne, et sellist kontrolli tehakse. Eriti veel, kui negatiivne vastus tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kike89
MemberIga kolmas mees?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma loodan, et see arvamus on liialdatud.
See, et eesti mees olevat liiderlik ja alkoholilembene, on uuringute j2rgi selgeks tehtud. Anaboolsete steroidide kasutamise populaarsust ei ole vist keegi uurinud?
Ei ole kuulda olnud jah, aga seda võiks teha!
kike89
MemberHmm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa tahtsid õelda, et ikka kiire, mitte aeglane?kike89
MemberSiis on järelikult kiire ainevahetus, kui kaalu juurde ei taha tulla.. Mul oli endal kaa sama mure aga nüüd on tahetud kilod peaaegu olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb lihtsalt toitumiskava kas ise koostada või tellida, ja koostada see nii, et kaloreid oleks päris palju rohkem võrreldes sellega, mis päevas ära kulutad..
-
AutorPostitused