kikaskilla
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kikaskilla
MemberKüsimus oleks, mida võiks süüa niimoodi 4-5’daks söögikorraks? Olen kuskilt lugenud et valkusid ja “häid rasvu” peab sööma. Teades, et kohupiim on hea valkude allikas, ostsin ühe paki farmi vaniljekohupiima (250g) ja olen lugenud et häid rasvu saab pähklitest, siis ostsin ka ühe 150grammise paki maapähkleid. Umbes kella kaheksa ajal sõin ära. Kas tegin nüüd väga pahasti või on kõik ok?
kikaskilla
MemberSee 35-50 kcal on mõeldud vist rohkem nagu selle jaoks, kui tahad stabiilselt lihasmassi kasvatada.http://www.stevenscreek.com/goodies/calories.shtml
Sealt saad arvutada.
Enne vaatasin, et juba sinu baasainevahetus on ca. 2700 kcal päevas.
Praegu käisin selle lehe üle, seal näitab BAV’ks 2700 ja lisaks veel siis 2 tundi kerget tööd, tegi kokku 3700, ei tea kas see on usutav?
Igatahes magan ma päevas umbes 8 tundi ja koolis olen sama aeg. Lisaks siis veel 2 tundi päevas kerget tööd. (Need päevad millal ma jõusaalis ei käi. Kool neelab aja ära lihtsalt :< aga katsun nüüd nädalavahetustel ja suvel hakata umbes 20km jalutusretkesid ette võtma.)
Lisaks tahaksin teada, kas on tõesti vaja 6 korda päevas süüa? Kas 3 korda päevas ja iga kord vähem kui tavaliselt ei sobiks? Muidu kui seda 6’te tõesti väga vaja on, kas siis võiks hoopis näiteks mingi puuvilja või juurvilja hamba alla pista?
Porgand, Õun või banaan näiteks? Või mõned valmissalatid poest osta?
kikaskilla
MemberSee 35-50 kcal on mõeldud vist rohkem nagu selle jaoks, kui tahad stabiilselt lihasmassi kasvatada.http://www.stevenscreek.com/goodies/calories.shtml
Sealt saad arvutada.
Enne vaatasin, et juba sinu baasainevahetus on ca. 2700 kcal päevas.
ok, seega 2000 ongi just paras?
kikaskilla
MemberSul polegi vaja hoida 2000kcal juurde kui sa kasutad päevas ära 3500kcal. Kaalu langetamiseks tuleb hoida ´500kcal alla oma tarbimise.See 2000kcal sinu jaoks oleks väga ekstreemne, väga raske oleks sellest kinni pidada ja see poleks kuigi tervislik ja kasulik sulle. 500kcal alla päevase kulutamise garanteerib rasva põletuse mitte lihasmassi kao
Noh, ma ei ole päris kindel kas ta on 3500 kcal kuskilt lugesin et keha põletab 35-50 kcal kilo kohta päevas, see teeb siis 35×115`võrdub 4000 (ohhooo math fail)
kikaskilla
MemberOk, arvutasin välja et homme söön umbes 2200 kcal, on seda nüüd liiga palju?
kikaskilla
MemberSellise kaalu juures peaks keha juba ilma liigutamise ja trennita rohkem kulutama päevas.Ja usun, et juurde võtaks vaid siis, kui need kalorid tuleks kõik vaid suhkrust.
Olen kuskilt välja arvutanud, et keskmine kulu päevas on mul umbes 3500kcal. Lisaks siis jalutamine ja jõusaal.
Aga kuidas sinna 2000 juurde hoida?
kikaskilla
MemberSeda toidu kalorite hulka ma ei saa eriti lugeda kahjuks, kuna elan ühiselamus ja saan siit sööklast toitu.
-
AutorPostitused