Kiisumiisu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kiisumiisu
MemberKiisumiisu
Memberaga kui palju sul neid läheb?et mitu pakki kohup:D? ja muna
Ta sööb koguaeg kõik kohupiimad kapist ära:)
Ta sööb koguaeg kõik kohupiimad kapist ära:)See oli nali, tegelikult jätab ta mõne paki ikka mulle ka:)
Kiisumiisu
MemberTere!
Minu meelst oli meie kultururistidel “Rooside sõja” salvestusel väga ilus särk seljas.
PS! Rooside sõda, kus vastastikku on fitness ja kulturism peaks ilmuma selle kuu ühes reedeses erisaates.
Kiisumiisu
MemberOlen uudishimulik ja tahtsin küsida, et kahvlis rääkisid, et teed 2xpäevas trenni, hommikul ja õhtul – aga mida täpselt sa teed?Õhtul ilmselt jõusaal aga mis trenn hommikul on, kas mingi aeroobne,
kas teed ainult jõusaali v BP ka sekka,
ning mittu korda nädalas treenid?
Igatahes kadestan sind, aastaga üli head tulemused, ise rapsin kah, aga tulemuseks ei midagi märkimisväärset
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Ja veel seda, et tubli, et suutsid jääda rahulikuks, kui see sooda Kiur oma munadest koguaeg sonis, need olid tal vist ainukesed teadmised üldse jõutreeningut
.Tere!
Treenin 5 korda nädalas. Hommikuti 20-30 min aeroobset (ratas, stepper, jooks) ja õhtul 1,5 tundi jõusaali. Puhkan tavaliselt laupäeval.
Kõigil on võimalik selliseid tulemusi saada, tuleb lihtsalt teha õigeid asju , õigel ajal:)
Aitähh toetuse eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiisumiisu
Kiisumiisu
MemberMeie jänes on igaljuhul väga rasvane:)
Kiisumiisu
MemberTere!
Kui täna õhtusöögiks siili ei leia, võin välja pakkuda jänese:) Selline halli värvi, lontis kõrvadega, paks ja rasvane…rasva võib näiteks koerale anda vüi mõnele muule koduloomale…
Kiisumiisu
MemberMul on ikka tõsine tegemine,et alakehalt rasva ära saada- pusin mõned korrad nädalas rühmatreeningutel, söön tihti ja korraga vähe(hommikusöök ja lõuna on rammusamad,õhtul nosin rohkem puu ja juurvilju),sõidan bussiga võimalikult vähe ja kiirkõnniga sammun tööle ja tagasi koju, nüüd ostsin ka 1kg raskused jalgadele,et teleka ees mõnigaid harjutusi jalgadele teha, kõhulihaseid….Ja ma ei saa aru,et midagi üldse muutuks
lihasteni on ikka omajagu maad kui näpuga reitel või tuharetel koban
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pikkus mul 165,kaaluks 60kg- nagu enamvähem aga rasv ei kao tuharatelt ja reitelt. Mida ma valesti teen?
Tere!
Mina arvan, et paar korda nädalas rühmatreeningul pusida on vähe, kui ikka tõsiselt tahad rasva põletada! Ja puuvilju mina näiteks ka õhtuti ei söö, kuna need sisaldavad palju suhkrut:)
Parim lahendus oleks lasta teha endale mõne jõusaali treeneri juures treeningu ja söögikava. Kui Sa selle järgi ka hiljem toimid, siis tulevad ka muutused:)
Ilusat algavat suve!
Kiisumiisu
Memberväga ilus, ja see et tööd ainult aastajagu siis ilmselt on tal hea juhendaja, silma nats riivab rasedusest põhjustatud armid kõhul, kuid kahjuks on see paratamatu osa paljudele naistele mis kaasneb emaks saamisega. Tubli igatahes!Juhendaja on mul elukaaslane Marek Morozov:)
Armid on kahjuks tõesti rasedusest. Mul kolm last, neist viimased kaksikud.
Ei jäta aga mainimata kõikidele naistele, et korraliku trenniga saab neid arme väga oluliselt vähendada!!
AutorPostitused