Skip to main content

kiirus

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kas teen midagi valesti? Palun aidake! #90194
    kiirus
    Member

Motlesin et ytlen ka midagi sekka. Ma pole mingi proff aga fitness.ee on mind 6petanud ja olen koik omalkael pusind ja olen suht rahul endaga.

Olin kleenuke suht,aga mitte vaga.Minu viga on see, et ma pole teinud viimased 2a pidevalt trenni, ikka holiday’de aeg ja muud jamad,aga alati olen saanud trenni tagasi.esimest korda siis olen kindla sihi v6tnud pidevalt teha,et ikka 3-4 korda nadalas trenn 70min ja ikka dieediperioodid ja massiperioodid.

Olin kunagi,nii 2a tagasi 67kg jne.Rinnalt olen ikka suutnud 50-60kg teha.Hetkel edusammud on suht kiired seega arvan et olen oigel teel.Laiskuse perioodi loppedes m66tsin rasva % ja see oli 14. Tana 12nadalat hiljem on see 8,5% max( aitas mind ka fat burner3000 igal trennil) ja kaalu kukutasin 82kg alla 76-le. 12 ndalat oli vaga raske trenn,laisklemist polnud.Kehalt kadus palju rasva ja lihased tulid ilusti valja. 1 sept alustasin massiperioodi ja teen seda seekord kvaliteetselt ja kavatsen 6gida 8 nadalat.S66n 6 korda paevas ja koos sheikide ja kreatiiniga ja kuni 10 munavalget paevas. Kui tulemustest raakida siis rinda 12 nadalat tagasi alustasin 65kg,tana teen trenni lopus 92,5kg 3-4 korda. Lendasin haltitega 17,5kg ,tana 30kg. Biitseps oli 37cm,tana on 40cm.

Eesmark on massiperioodil +10kg juurde v6tta.

Meeletut tahtej6udu vaja ja palju pappi.

in reply to: Bitsepsi ümbermõõt #60425
    kiirus
    Member

peale pikka pausi ikka veel pumbatult 40,5cm/ 27a./178,5cm/79kg

in reply to: müüa hõbekett #58604
    kiirus
    Member

kust sa olid?ega tartu asja pole?ma ise olen IIRIMAAL:( aga annaks orgunnida:)

in reply to: müüa hõbekett #58601
    kiirus
    Member

tee pilt ja pane yles:) kuskile

in reply to: müüa hõbekett #58597
    kiirus
    Member

alati olen huvitatud sellistest kettidest!!saatke aga pilte:)

in reply to: müüa hõbekett #58596
    kiirus
    Member

otsi vähemalt mingi analoogse keti pilt.

oleksin isegi vist huvitatud – mail/msn pp1000@gmail.com

sama siin!annaks 2000 kah kui ilus on. pilte!!!

in reply to: lihase valu on normaalne??v6i ei:) #58512
    kiirus
    Member

nagu n2ib,et on ja ei ole ka normaalne:) pean ka vist l6hkuma hakkama:)mikrorebend sobiks mulle kah.ju siis ikka teen sellise raskusega,et lihasele meeldib ja v2ga ei rebene.tuleb paugutama hakata ja siis hulllult venitada. kui kiivikas ka v6taks s6na:) ,siis oleks selge asi.

in reply to: rinnalihase kava #56400
    kiirus
    Member

aga kas ei tule veel kasuks k6va venitus kuskil nurgas,et rebiks lahti just rinda??

in reply to: kehakaalust rohkem #56399
    kiirus
    Member

kaal:78,5 yles: 105kg

in reply to: proteiin v6ttis k6hu lahti:) #56398
    kiirus
    Member

Vaevalt,et proteiin ise tal kõhu lahti võttis,sest muidu ei saaks ta süüa üldsegi midagi,milles proteiini leidub.

Nii 30g sisaldub siis 18g valku?Aga ülejäänud 12g.i sisaldus püüa ka välja uurida ja seal võis mingi aine olla,millega sinu sõbra organism harjunud pole!Igatähes soovitaks kasutada mingit muud proteiini,kui ta toda kasutada ei saa.Või äkki võis mõju olla üldsegi millegis muus.Mingis toidus mida ta enne trenni tarbis.Igatähes las proovib uuesti ja kui jälle sama lugu siis seda proteiini ärgu enam kasutagu.Võib proovida ka mingi teise firma tooteid!Üldsegi mina saan kõik endale vajalikud valgud kätte ka tavatoidust.Ja sama lugu,mis kamel,mullegi ei ütle selle toote nimi midagi

in reply to: proteiin v6ttis k6hu lahti:) #56390
    kiirus
    Member

võibolla sõbra kõht ei ole harjunud sellise valguga – mulle isikllikult see nimi midagi ei ütle ! muide kasutades valke mis on soodsad ( ei ole alati nii )

võib tekkida kõrvalnähte sest paljud firmad on sellised kõrvalised ja nende tootmine ei ole kontrollitud!

osadele inimestele pidigi valk nii mõjuma – seda väidan kuuldu põhjal ja endal teeb valk ainult elu paremaks!

loodan et sõber saab kõhu korda!

Tegu” BioTech Nutrition”-100% BIO protein

yhes portsionis on (30g) 18g proteiini.on see normaalne n2itaja??mul pole v6rrelda millegiga,sest see ainuke mis dublinis leidsin.aa ja tegemist tunnustatud poega

Autor
    Postitused
Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)