kiirus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kiirus
Memberjrxil on hea point. Arvata on, et paljud eratreenerid võtavad lahti google otsingu esimese lehekülje ja treenivad siis klienti.Nujah, päris nii on jah hull. Aga et ennast kurssi viia rohkem, siis ikka otsitakse abi kust aind saaks.
Seoses minu teemaga, siis seal on tegemist väga suure Fitness Klubiga, kus on vähemalt 10 treenerit. Ja neid kontrollitakse ka omakorda üle. Keegi ei päris koristaja koolituse ja haridusega, lihtsalt mõned näpunäited oleks head.
Googleda oskame ise kah. 6lk väga tarka juttu juba prinditud ja õpitid
kiirus
MemberSee on päris hea, kust alustada.Mina alustasin poolmaratoniks treenimist oma tarkuse + ideedega, mis sain sealt.
Aga üldiselt mida arvate sellisest loost:
Kujutage, ette, et teil on vaja minna… näiteks ninavaheseina operatsioonile. Et norskamist korrigeerida. Otsite ise opi kohta infot ning leiate enda homse opikuupäeva kohta kuskilt foorumist küsimuse:
Oleks vaja infot selle kohta, kuidas teha ninavaheseina operatsiooni (mina ise pole arst, olen anestesioloog, aga ise ei lõika). Minu mees on erakliinikus südamekirurg, aga ninavaheseina pole veel kunagi lõiganud. Homme vaja seda lõigata. Ehk keegi oskab aidata? Hetkel ei oska öelda, kas vaja ainult vaheseina või ka septum vaja otseks panna, see ole homme näha.
…kuidas teid paneks see enda homse opi suhtes tundma?
POINT on sul jutus sees, ei vaidle vastu.
AGA, nii dramaatiline see ka pole. Nagu tol tädil oleks ees homme maraton, millest sõltub kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Milleks üle paisutada seda teemat. Tädiga konsulteeritakse aind esialgu.Tundub et jube igav on Teil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kiirus
Memberhttp://www.runnersworld.comMaratonijooksajtele plaane oi kui palju.
Too on hea jah, sain palju infot sealt.
tnx
kiirus
MemberKallis sõber, ole hea ja loe oma küsimuse sõnastus uuesti läbi,siis saad ka aru, miks oli jrx-i vastus selline nagu ta oli
Muudetud siis teksti natukene.
Mõte sama.
Kui pole pädev, pole vaja ka kirjutada, seda mõtlesin mina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teema oli niigi keeruline, pole vaja muust rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kiirus
MemberSaan ma õigesti aru:Sinu neiu on võtnud endale kliendi väljaspool oma pädevuse ja teadmiste piire ning sina küsid siin foorumis nüüd tasuta nõu, mille eest sinu neiu omakorda kliendilt raha küsib?
Ma selle kliendi nahas küll väga õnnelik / rahul ei oleks kui ma seda teaks.
Tal pole aega tulla foorumisse nõu küsima. Pole kasutaja siin. Aitan sellega. On see mingi suur probleem?
Eks ole tal teadmisi küll, aga ehk saaks veel lisaks midagi tarka infot lisaks.Ta on väga tugev treener, aga mõni tips ei tee paha ju. Milleks selline pahameel. Mis tähtsust siin rahal on??? Milleks sellist jama siia kirjutada kui pole teemas üldse, sorry.
Ehk on vähe asjalikemaid siin foorumis kah.
Tänud!
kiirus
MemberRööbaspuudel surumine on tõesti pärl, millest mõned teadmatuses mööda vaatavad. Väga viis harjutus on, kui varem pole teinud, siis nii mõnelegi on 10 korralikku kordust üle jõu käivad.Venitamine on ka jah üks lihtsamaid mooduseid tagada rinnalihase kasvamine ja ilus kuju.
Huvitav kas t6esti on see rööbaspuudel surumine nii t6hus? Olen viimased korrad teinud, aga kas ka abi suurt on.Seal see jama et peab kettaid riputama kylge palju.Mul on 25kg+10kg(ketastega) ja ikka kerge… Aga samas v66 soonib jubedalt juba.
kiirus
MemberOleneb ju päris palju ka rasvaprotsendist. Näiteks kui ma 9 kg kaalus alla võtsin (95->86, pikkuseks on 183 cm) loodetavasti suurem osa rasvast, aga kindlasti veidi kadus ka lihast), siis vähenes ümbermõõt ligikaudu 3 cm. Ja rasva ikka jäi veel järgigi, 6-pack igatahes veel ei paistnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvatavasti nendel, kellel rasvaprotsent veel suurem on kui mul 95 kg juures oli (ei näinud just eriline pekihunnik välja), langeks see biitsepsi ümbermõõt veelgi rohkem sentimeetreid kui ta rasva maha ajama hakkaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>15 aastased ruulid
Tahaks ka ise n2ha neid suuri poisse
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvan et suht pekised k2ed… sorry.Ilus ja kuiv lihas v6iks olla ja siis m66ta.kiirus
Member4. Kas ikka mitte Elis Naumanis?
kiirus
Membertanud!!
kiirus
Membermhhh … vaga huvitav lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nagu Kiivikas mainis oma m66te,siis siinkohal peaks vaatama jah isiku kehakaalu ja siis m66te.vaga vinge vend oleks 60kg kaaludes ja omades 40cm biitsa
??:”> ei imesta yldse et 90kg vendadel on 45cm.Ise olen oma 75kg ja 41cm biitsepsiga rahul… aga miks ta kyll krt niiii ….. visalt kasvab,ei taha ju yle ka treenida,see oht pidi suur olema.Seega annan triitsale tuld ja 8 kuud k6vat triitsepsi treeningut v6tab 6lavars ilusa kuju( eks olen enne ka teinud,aga seekord pysin saalis juba 8kuud ja ei kavatse alla anda mitte) koigile j6udu ja jaksu!kiirus
Memberno ma ise sama pikk …
kaalun massil 79kg (dieedil 74kg)
biitseps 41cm
rind 123cm
talje aga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> yle 80cm … loodan saada alla 80 ikka
??:”>Seega mina arvan et sa voiksid rohkem kaaluda ja numbrid suuremad olla,aga … tee aga tee, kyll tuleb. Mulle tundub et hype on sul normull olnud.
j6udu!
kiirus
Memberjälle on geenid kõiges süüdi …neid ju lihtne süüdistada need ei saa ju ennast kaitsta … fakt on see et kui trenni ei tee siis ei kasva ka … ja jäädki pisikeseks … olenemata geenidest … ja võibolla sa tõesti nii ei mõtle kuid olen suht kindel et kui seisavad rannas või klubis või kus iganes kõrvuti treenitud hoolitsetud mees ja kõhnuke kondikubu siis enamus mehi mõtlevad nii et wow … respect ….. naised aga mõtlevad et hmm … täitsa pandav mees … igatahes sobib mulle … ja seda kondikubu märkavad ainult need kes arvavad et pole piisavalt head selle treenitud hoolitsetud alfa-mehe jaoks … sama kehtib ka hoolitsetud ilusate naiste kohta ….QWE8<--- sulle siis niipalju et inimese üle otsustatakse välimuse järgi ... seda teevad kui mitte kõik siis valdav enamus .... sisemust sa ju ei näe ... ja kui inimene näeb antipaatne välja siis sa ei uurigi mis sees on ... seega välimus on tänapäeval suht tähtis ...
kiirus
Membersäärelihast saab treenida küll erinevate nurkade alt … lihtsalt jalgade asetus kas varbad sissepoole/kand väljapoole või vastupidi, muudab seda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui sellest aru ei saanud, siis visuaalselt / või / –
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> need kriipsud peas siis jalad olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mmm.. kaval m6te!!!kiirus
MemberMinul näitas see “Tark” masin üks päev enne võistlust 15%samal ajal kui kõhupealne nahavoldi paksus oli alla 1cm.
15% juures ei tohiks kõhulihaseid nähagi olla.
Mõõtmisega pole sellel masinal midagi pistmist.
See on sama hea kui auto spidomeeter küsiks sinukäest:
* kui vana auto sul on
* kui pikk auto sul on
* kui raske auto sul on
* ja siis mingite tehete abil arvutaks suvalise numbri ja ütleb et see on su auto kiirus
kusjuures tundub jah nii olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kiirus
Memberise arvan et sul v6iks parem olla,ara pane pahaks.ise olen 178cm samuti ,aga 28 ja kaalun massiperioodil 78kg ja siis on mul % kuskil 10. dieediperioodil olen 75kg ja protsent langeb kohe 7 peale.peenike kohe mitte pole( rind 125,biits 41 ja k6ht 75cm).olen vaga aktiivne j6usaalis kaija 16-18x kuus 70min.j6udu sulle edaspidiseks!
AutorPostitused