Kevin10
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kevin10
Membertänud vastuste eest, eks ma hakkan kõvast pumpama siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kevin10
MemberEi ole olemas selliseid asju nagu massi ja mitte-massi harjutused. Kõikide harjutustega on võimalik massi saada.Ning kui massi ei tule siis teine põhjus (kui mitte peamine) on ebapiisav toitumine. See ühe harjutuse valimine mõne teise üle pole kaugeltki niii tähtis kui õige toitumine.
no olulised on ikka mõlemad ju? sinu jutu järgi võiks ma kepikõndi teha ja kõvasti süüa, ja triitseps tuleb naguniuhti?
Kevin10
Memberkasutan n.o explode juba pikemat aega ja kiidan väga ja siiamaani pole mingitest kõrvalmõjudest haisugi.
Kevin10
MemberSee, mis ma siin kirjutan, on teinekord jäämäe väike tipukene. Tundub absurdne, aga osad mehed on mind selle nimejama pärast pommitanud küll telefonidele, küll postkastidesse ja kuhu iganes. Mina tõesti trükkisin välja õiged nimed, aga kellegi näpukate pärast pean kannatama. Nimed nimedeks, aga siin on seoses nende võistlustega ikka parajat porri toimunud ja täiesti uskumatu, kui tühised teemad teinekord üles võetakse ja enam hoogu maha ei võeta. Oleks et 1-2 tegelast ajavad jama, aga kui neid on korraga 5-6 tükki, siis ajab küll katuse sõitma. Ott, sa ise ka mäletad kindlasti neid aegu kui Eesti võistlused toimusid vene keeles ning igasugust muud jama. Ma ei ole kindel, et sina või mina oleksime sellel ajal hakanud võistluste korraldajaid pommitama kirjade ja sõnumitega et miks minu nimi on valesti kirjutatud, kes maksab kinni minu võistlusgrimmi, miks ei olnud pärast võistluseid banketti, miks meestel olid väiksemad karikad jne. Teinekord sooviks lihtsalt, et ei oleks olemas ei internetti ega telefone ja elukene oleks palju rahulikum
Kevin10
Membermhm, pea asi et lavale lastakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kevin10
Membermul se esimene võistlus ja pea eesmärk oleks ikkagi võistlus kogemus, aga heast kohas ka ära ei ütleks, peamine see et võistelda saan, kogemuse pärast:)
Kevin10
Membermul selline tobe küsimus et mis siis saab kui kaalumisel selgub et ma pole kaalus? kas lähen järgmisse kaalu ja võistlen ikka?
Kevin10
MemberHei kutid, kes te võistlete, kas noortest keegi on huvitatud grimmi kahepeale võtmast minuga:P? mul üks tellitud:P kui kellegil huvi siis andke teada:P 5210193 või Kevinris@hotmail.com
Kevin10
Memberkui oled eriti kerges kaalus saad 50% soodustusega retsepti
Memberpüüdke tänaval liikuvat keelatud ravimeid, jätke sportlased rahule palun
Membertänud vastanutele, kasutan üüd syntha6 te malto 6ega ja ma fännan ka bsni sest coleman reklaamib seda igalpool:D
Kevin10
Membermul juhtus ka õnnetus rattaga3 a tagasi ja kusjuures annab tunda õlapressil aega ajalt aga ei midagi hullu aga ära sa jumalaeest katkise rangluuga midagi tee sest siis sa hiljem kindlast saali ei saa. head paranemist
Kevin10
Member179cm 76kg 16.a
Kevin10
Member30g musclet ja 7 g creatiini
Kevin10
Membertänud
AutorPostitused