Kevin de puta madre
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kevin de puta madre
MemberOleks seal üksainuski kriitiline kommentaar, siis mõjuks see skeptilisele eestlasele parema tootena kui nüüd. Ei ostaks eluilmas mingit ülehaibitud rämpsu.Aga nagu näha ei lasta kriitilisi kommentaare läbi.
Kevin de puta madre
MemberKogused väikesed, vett tarbi kordades rohkem … 3-4 liitrit päevas võid vabalt. Lisa menüüsse muna,kala,pähklid,kookoshelbed…
Ühesõnaga uuri veel kõvasti ringi. Sellise kaalu juures on see ikka debiilselt vähe kaloreid.
Kevin de puta madre
MemberMiks algajale Hera80+Dextro aga mitte Muscle+?Millal võiks tekkida vajadus Muscle+ järele (saab seda tunnetada või ajaliselt määratleda) või pole neil tegelikult erilist vahet?
Muscle+ ’is on sees ka glutamiin ja kreatiin. Ühesõnaga tagab parema taastumise. Algajale sobib väga vabalt ka hera80+süskad, sest koormused ning kogemused pole ilmselt veel nii suured.
Muscle+’i poole pöörduda siis kui tõesti juba suuremad treeningmahud ja tunned, et taastumine venib liialt pikaks.
Pealekauba tuleb hera80 odavam ning sobib asjaarmastajale suurepäraselt.
Kevin de puta madre
MemberEndal homme Arstlik komisjon ees : )
Kevin de puta madre
Member300 W Brauni saumikser sai hakkama küll : )
Kevin de puta madre
MemberJee seda teab, sest autorit pole kuskil näha.
Naiste seas käib aga hirmus promo kui hea asjaga ikka tegu on.
Täiesti hirmus mis hommikusöök.
Tükk suhkrut ja kohv.
Kevin de puta madre
MemberMinu kokkupuuted toidulisanditega on ülinapid – kalamaksaõli .
Kevin de puta madre
MemberPlatseebo efekti ehk saaksid sellest rasvapõletajast.
Mingit imet ära sellest looda.
detsember 7, 2010 at 12:49 p.l. in reply to: Palju suudab keha valku ühe söögikorraga omistada? #282968Kevin de puta madre
MemberMa arvan, et see oleneb ka indiviidi “suurusest”. Ma olen üsna kindel, et treenitud sajakilosel jurakal on see kõvasti suurem kui tavalisel 70kg diivanikartulil.
Kevin de puta madre
MemberRääkides tuunikalast siis kas kuskil on tuunikala konserve, kus oleks tuunikala 150 või rohkem grammi sees? Kipuvad olema igalpool mingi 120 jne grammised, natuke väheks jääb korraliku eesti mehe jaoks…
Kevin de puta madre
MemberMa ise nagu üldse ei tunne, et mul kõrge vererõhk oleks, tegelt on see olnud juba üle 5 aasta, aga olen jõusaali sel ajal suht palju teinud. Suitsu ei tee ja ei joo ka peaegu üldse….need tõstavad ka päris palju vererõhku . Alla ma ka nagu võtma ei hakka kuna olen normaalkaalus. Mul on see ilmselt pärilikkusest. Sa said oma vererõhu kontrolli alla, aga kui mul muud eluviisid on korras, kas siis aitab ainult sellest aeroobsest?Kuidas nad mõjuvad? Kas arginiin pole nagu mitte veresoonte laiendaja ? Ma just mõtlesin et, selliseid aineid ega midagi võtta enam ei tohi. Olen kuulnud ka et kreatiin on südamele hea?
Veresooni sul ongi tarvis laiendada. Mida laiemad sooned, seda väiksem on rõhk veresoonte seintele vere poolt
Kevin de puta madre
MemberKuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Kannad ju seda kaasas, lisaraskus, lihased peavad rohkem tööd tegema, et seda vedada. Tänu sellele ka veidike “aitavad” kulutada.
Kevin de puta madre
MemberSa proovi ennem teha niisama ühel jalal. Vajab kõvasti rohkem pingutust ilmselt kui sa arvad.
Kevin de puta madre
MemberVana hea kooli trenn, kuid kas sama effektiivne kui raua surmine? Ja pealegi, kus kohas oleks üldse võimalik nööri ronida Tartus, mitte üheski jõusaalis küll pole näinud kui akna tagant piiluda.TÜ Maneežis olemas.
juuni 10, 2010 at 3:45 p.l. in reply to: Kas suveperioodil peaks kalamaksaõli asendama kalaõliga? #268115Kevin de puta madre
MemberKüsimus siis pealkirjas.Kas on oht saada D-vitamiini üledoos, kui tarbida kalamaksaõli igapäev teelusikatäis?
Seda d-vitamiini seal üsna vähe võrreldes sellega, mille päikeselt niikuinii saad.
Mina tarbiksin julgelt kalamaksaõli edasi.
Teelusikatäis ikka väga väike kogus, see ei muuda midagi,
AutorPostitused