Skip to main content

Kevin de puta madre

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 249 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Zyzz & Josef Rakich #299278

Ultimate Douchebaggery

See on nüüd see, milliseks ma elusees muutuda ei tahaks ( ei räägi praegu nende kehast). Vähemalt see zyzz tundub küll nagu pea peale olevat kukkunud.

in reply to: Väsimus #299189

Rasvane toit toimib minu peal super hästi.

Varem magasin lõunauinakut ikka tunni kanti.

Nüüd kui üritan magada olen peale 15 minutit juba üleval.

in reply to: Zyzz & Josef Rakich #299154

Rohkem sellised pesumodellid juba. Ise eelistaks pigem suuremat massi kui ülimat esteetilisust.

Neemsalul on leping juba nosterrexi’ga …

/Leping tähendab ka seda, et ta on “reklaamnäoks”.

Leping bikiinile oli küll samas üsna kaheldava väärtusega.

Ehk mõni teadjam tuleb ja seletab….

Super!

Palju õnne Janarile!

in reply to: Sõude treeningu mõju lihastele #298762

Algajale võib kindlasti kasvatada. Annab lihasvastupidavust kui ka jõudu mingi piirini.

Suure lihasmassiga sõudmist vehkides hakkab see aga ilmselt pikemate distantside mõjul vähenema nö optimaalse massini.

Kardio ja jõutreening – esimene aeroobse iseloomuga enamasti ja teine anaeroobse.

in reply to: Minu menüü #298609

Algajana toimubki selline areng. Lihas harjub raskusega, kuid kuskilt tuleb piir ette. Kui sellise toidu pealt kaal püsib, siis on üsna lihtne soovitus lisada 2 väiksemat toidukorda.

Ntks. peale hommikusööki kuskil 2-3 tundi hiljem võiksid süüa ühe kodujuustu topsi. Peale lõunat samamoodi 2-3 tundi hiljem ~50g mandleid ehk või kohupiima.

Täpselt ei oska sulle soovitada, sest pole lisatud kella aegasid. 500-600 kcalit nendest kahest väiksemast toidukorrast peaks su kasvama küll panema mõneks ajaks.

in reply to: Soovitusi kaalu langetamiseks; kas jooksmine on sobiv mulle? #298269

Leiva koha pealt eelistas täisteraleiba. Ja need on pigem soovituslikud kõrge kiudaine sisalduse tõttu.

Tarbi palju vett.

in reply to: Minu kava #297607

Daemonium võttis asja hästi kokku.

Kui käid neljal päeval trennis, võta neljaks jaotatud kava.

Raske küki- ja jalapäev peab kindlasti sees olema.

Saad positiivse üllatuse, kui näed kuidas kükk annab su sprindile, kaugushüppele, kõrgusele jne juurde.

in reply to: Mis tunne on #297604

Enne trenni ärev ja pigem negatiivne. Kui juba esimesed seeriad tehtud siis muutub tunne super heaks.

in reply to: Praed, Pelmeenid, Kalapulgad”ühikatoit” õhtuti #297536

Pelmeenid maitsevad küll, aga pole tarbind viimasel ajal pea üldse. Lihtsalt pole leidnud korralike. Kõik sojavalguga pekijunnid.

Massiperioodil on abiks küll, kui vaja nii 4.5k kalorit sisse ajada.

in reply to: Kaalu langetamine #297240

Nii nüüd on juba 3 nädalat mõõdas teema algatamiseks ja tänaseks olen suutnud maha võtta peaaegu 8kg kaalun nüüd 88.7. Olen vaadanud toitumise üle ja enda ellu toonud värskes õhus viibimist jalutamist, jooksma ei taha enne minna kui kaal 80kg kanti saada, et põlvi ära ei tapa kui suur kõht hüppab ees:D

Küsimus oleks, et kui tihti tasuks teha kiirkõndi ja kui suure intenvsiivusega, et kas jätta varu või väsitada ennast sellega ära.

Kiirkõndi võid teha iga päev, pole nii suure intensiivsusega, et ära ei taastuks.

in reply to: 9 nädalaga peenemaks ? #297239

Näiteks:

Hommikuks – keedumunad + pisut kaerahelbepudru

Lõunaks – pruun riis + kanafilee

Nende kahe vahele võid vahepalaks võtta ntks ~50g mandleid

Algajate alafoorumis on teema – Algaja ABC <- Seal üsna puust ja punaseks ette tehtud mis hea ja mis mitte.

Võilevad ja hommikuhelbed võid ära unustada.

in reply to: Paljuga teete biitsepse? #296930

Ise paistad siin üritavat lausa tippu jõuda debiilsusega. Su kasutajanimi juba viitab sellele. Võibolla ka käitumine aga seda võib rohkem niisama alatuks nimetada. Ma ei tea, kuidas siin foorumis halbade sõnadega on, seega ma ei hakka selgitama, mida su kasutajanimi tegelikult tähendab, kui sa juhuslikult ise ei tea. Või oled sa lihtsalt alaarenenud.

Igatahes, sa võiks minna kükke tegema ja möla ning debiilsusehimu peast välja treenida.

All over Spain, “de puta madre” means extremely good, appealing, desirable. It applies to people, situations, experiences, anything.

Et kui sa arvad, et siin on tegu mingi l**si vms väljendiga, siis sa eksid sügavalt.

Mata enda ego ükskord maha. “Suur” biitseps ei määra mitte midagi. 180 cm ja 63 kilo, sa oled ju ohtlikult alakaaluline.

Kuula ometigi vanemaid inimesi. Kui sa mind ei usu, siis usu vähemalt teisi siinseid kauaegseid olijaid ja tegijaid.

Ja homme täitsa juhuslikult ongi kükitrenn : ).

Noniii, kallid kaasmaalased. Muudan oma treeningkava, see on nüüd järgmine: iga päev, päeval jooksen ja siis jõusaali, õhtul MMA, reede on ernad, siis ei jookse ja pole MMA’d, vaid ainult jõusaal. Ostsin endale selle Muscle+ pulbri, kus on valku, kreatiini, glutamiini jne. Plaan on järgmine. Peale päevast jooksu ja jõukat joon ühe selle kokteili sisse, siis vahepeal söön v-b puuvilju, siis õhtul MMA ja peale MMA’D teine see koks. Kas see on mõistlik ja mõledav? Eriti kui eesmärgiks on normaalne lihas ja veidi kaalu veel langetada, kuigi enam väga pole vaja.

OOtan huviga, huvitavaid soovitusi.

Veidike suureks ei lähe koormus ?

Peale trenne võtta on jah täitsa ok : ).

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 249 total)