Kevin de puta madre
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kevin de puta madre
MemberBaasharjutused. Ainult rinda tehes need ära ei kao, sest keha ei kasva lihtsalt niimoodi. Vaja on kogu keha suuremaks saada. Parimad harjutused massi jaoks – Kükk, jõutõmme, rinnalt surumine. Kui pisut kogemust juurde tuleb võib lisada ka rebimised, rinnalevõtud, tõukamised ..
/paks sa kohe kindlasti ei ole kui rinnalihast ja kõhtu näha on. Massi tõstmine lihase arvelt on kasuks. Paras vanus ka alustada jõutreeningutega : )!
Kevin de puta madre
MemberMinul on küll hea päev. Nädalavahetus tulemas, sain esmased load vahetatud, trenn tehtud ning varsti ülimaitsvat sea välisfileed sööma.
Kevin de puta madre
MemberIlmselt ei ole see ikkagi piisav. Noorest peast üsna tavaline. Tee trenni, söö veel ROHKEM, hari ennast tervisliku toitumise ja trenni valdkonnas ning tule paari aasta pärast tagasi. Olen enam kui kindel, et oled liiga kondine.
Võid enda pikkuse ja kaalu siia visata, see ütleks kõik põhimõtteliselt.
Kevin de puta madre
MemberKulturismi ja fitnessi alla lähevad põhimõtteliselt kõik kes kasutavad jõusaali ?
Kust selline ulmeline number. Kas sinna lähevad ka ntks kergejõustiklased, kelle treeningu osaks on jõusaal.
Sellest 12 000’st reaalselt lavalaudadele jõuab ju vaid paarsada kui sedagi.
/Oli abiks küll, tänud.
Kevin de puta madre
MemberSelle aasta suveks vormi saamisega on praegu juba veits hilja…Mitte veits, vaid juba täiesti

/Eile oli rand juba inimesi täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kevin de puta madre
MemberSeda võib sulle ainult labor öelda, kui seal just mingit märki peal pole.
Tavaliselt jääb see 70-80% vahele, mõnel kehvemal ehk pisut vähem, parematel aga rohkem.
Kevin de puta madre
MemberHoiame ikka kulturismiteemalisena… Kann ei triibuta ja triitseps ei joonista… vesine… jneMitte lihtsalt vesine vaid lausa rasvane.
Kevin de puta madre
MemberMade my day
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Kevin de puta madre
MemberMono kreatiini ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pole kuulnud midagi sellist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas tuleks panna HT-Ri 3 spl täit ?Kirjas on 60g. Et siis pigem juba 4 spl.
Kevin de puta madre
MemberHetkel kasutan kõiki eraldi Dextro,Hera80, kreatiini ja glutamiini. Aga uurisin, et HT-Ris on kõik kompott ühes, et oleks mõtekam osta HT-Ri ? Aga olen kuulnud, et räägitakse, et kui eraldi kõike lisada on efektiivsem toime. Aga kui minna üle HT-Rile siis kas lisada talle juurde Hera80 või Dextrot.Vahet pole kas ostad eraldi need või ühes kompotis. Kasutajamugavus vaid. Olenevalt sellest kuidas rahakott kannatab. HT-R’is on vist valkude süsikate suhe 1:1’le. Mina lisaksin 25-30g dextrot sejuhul, kui järgida enimlevinud soovitust kasutada sheigis valku ja süsikaid suhtes 1:2’le.
/Seljuhul jah, lisa dextrot juurde ja korras …
Kevin de puta madre
MemberKui me ei tea su praegusi andmeid (pikkus,kaal), sis ei saa nagu väga öelda, kas see 2.7kg on piisav kadu. 1200 kcalit tundub väga vähe olevat, isegi naisele… Kõva ülekaalu korral on 1kg nädalas max mis soovitatav kaotada.
Kevin de puta madre
MemberPeale õhtust jooksu kindlasti söök. Kohupiim ja pisut süsivesikuid, kasvõi mõne lusika moosi näol.
Kevin de puta madre
Memberma siis räägin enda loo ma olin kunagi suhteliselt trullakas (hetkel ka väga rahul pole) kunagi käisin siis jooksmas ja kaotasin umbes 10 kilo ma olin vist 15 kui selle kaalukaotuse tegin nüüd saan varsti 17 ning olen 170 cm ja 69 kiloasja juurde:
ma käin igapäev tund aega sörkimas või siis kauem isegi aga dieeti ei pea ega ka rämpsu vägapalju ei söö ja olen paar nädalat jooksmas käinud ja tulemusi pole eriti näha peale selle et vastupidavus suurenenud ja dieeti ei tahaks ma ka alustada ja peale jooksu olen tavaliselt kõhulihaseid pool tundi teinud ja kätekõverdusi ja muud sellist
oskab keegi soovitada kuidas saaksin siis pisut kaalu veel langetada?
aa ja.. kas peale jooksu on üldse tark mõte kätekõverdusi kõhulihaseid ja muud sellist teha? või võiks neid hommikul teha ja õhtul joosta?
kui kellegil oleks aega siis kas võiksite palun nõu anda kuidas oleks mul veel võimalik keha ilusamaks muuta?…
ma loodan et teema ei olnud väga segane ise kasutan esimest korda seda foorumit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dieeti ei peagi pidama. Tervislikud eluviisid peavad saama igapäevaseks lihtsalt.
Kevin de puta madre
MemberAlgraskus (235kg) ka Pehmel kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kevin de puta madre
MemberPraeguse järgi võib öelda, et 900 peaks ilusasti kokku tulema, sest 345 ei tohiks talle probleemi valmistada….iseasi mis koha see annab~900+ mehi paistab tõesti olevat mitmeid seal …
-
AutorPostitused