Kevin de puta madre
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 14, 2011 at 3:21 p.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305839
Kevin de puta madre
MemberMul üsna kindlalt geneetiliselt määratud suur higieritus. Isal on täpselt samamoodi. Sööb kasvõi vürtsist toitu ja võtab otsaesise märjaks. Särgid ja püksid alati peale trenni korralikult läbivettinud. Mis seal ikka, puhtad riided selga alati enne trenni ja rätik kuivatamiseks kaasa ja läheb.
juuni 14, 2011 at 7:54 e.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305760Kevin de puta madre
MemberKõlad nagu oleksid Marco Tasasega koos hiljuti trenni teinud…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ei pea tänaval isegi ringi vaatama. 2-3m kauguselt möödudes tunneb ta ära juba “lõhna” järgi. Mingit visuaalset kontakti pole tarvis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teemaalgatajalt muidu järjekordne samma auku teema. Vägisi üritab vist jõusaalist endale naist leida.

Mulle piisab juba riietusruumi minek, kui saan aru, et strippar on trennis. Wc’st tuleb lihtsalt mässiv denim dream lõhn nohh.Sama asi ka saaliga. Juba uksest sisenedes on tunda üle saali levivat lõhna.
Kevin de puta madre
MemberKena Audigieri pusa
Kevin de puta madre
MemberPaksus reageerib kiiremini kui tervis. Tervist sa pead sageli ikka tükk aega ja mitmel rindel rikkuma, et see tõsisemalt välja hakkaks lööma aga paksuse kohapealt piisab mõnel inimesel, et kuuks lasta end käest ja juba 5-6kg raskem.
Kevin de puta madre
MemberTahhükardia puhul võimalik, mina pöörduks arstile. See on juba väga ohtlik.
Kevin de puta madre
MemberSelline küsimus ka veel, et kui on tarvis panna 15g(1 spl) dextrot ja 5g(1 tl) kreatiini parema imendumise mõttes korraga, siis millega oleks mõistlik see segada? Näiteks piimaga, veega? Või loputab niisama suus segamini ja neelab alla?Vesi on täiesti ok.
Kevin de puta madre
MemberPigem muutub see elustiiliks. Tervislikult toitud, sest see meeldib sulle ja annab hea enesetunde. Sporti teed samal eesmärgil.
Kevin de puta madre
Membermehel olid süsivesikud 9ks nädalaks nullis, mõned päevad peale selle filmimist lahkus ta manalateele
Minumeelest suri ta südamerikke tagajärjel, mis tekkis vedelikupuudusest ning soolade vähesusest.
mai 24, 2011 at 12:12 p.l. in reply to: Women’s European CC Natalia Nazarenko absoluutne võitja, Oleg hõbe! #303541Kevin de puta madre
MemberPikkus on seal 176 tuuris vahest alla ja vahest ka 177 ja kaal hommikul kõige madalam 75kilo, seega ka fitnessi jaoks on ikka reservis vähemalt + 3 kilo aga küll ta kosub.Kurat nii madala kaalu juures nii hea välja näha.
Hea töö, pole midagi muud öelda…
Kevin de puta madre
MemberKuulsin Sind täna raadios. Vaata, et need peod trenni segama ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kevin de puta madre
MemberKes siis liha ja riisi vahetult peale trenni sööb? Ikka pool kohukest ~ 18g v, 0,125g r ja 14g sv + pool kohupiima 22g v, 6g r ja 3g sv + 1 puuviljapoiss ~15g sv ja voilaa, magus mõnus kerge eine peale trenni ~ 40g v, 6,x r ja 32g sv. Hullult maitsev kah veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga eks see ole tegelikult ju mugavuse asi..
Mis kohuke see 18g valku sisaldab ?
mai 16, 2011 at 9:43 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #302430Kevin de puta madre
MemberEstast võiks küll teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kevin de puta madre
MemberIsu tuleb, lükka närimiskumm suhu. Mind see aitab.Mul teeb aga isu veel hullemaks.
Kui väga täis söönd ennast olen, siis on hea visata näts suhu. Aitab raskustunnet kõhus leevendada.
Kevin de puta madre
MemberMõlemad pildi on sellised, kus esimene poos on relaxed ja teine flexed. Nagu teleturus.
Kevin de puta madre
Membersea välisfilee kõlab küll hästi. peaks ise ka peagi oma lõunaeine ära tegema.13. ja reede on mul vist alati olnud täiesti tavaline päev, pigem isegi tavalisest parem. täna nt on sõbra sünnipäev, hommikune trenn tehtud, nädalake tagasi sissepugenud haigus hakkab viimaks nõrkemise märke ilmutama… siiani küll kõik väga ok.
Selveris see täna 4.99 kg
AutorPostitused