Kevin de puta madre
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kevin de puta madre
Memberhinnas pole probleem, siis ainetest etem on tellida toitumiskava.
Kevin de puta madre
Membereelnvevatest teemadest tundub et need pole reguleeritavad.
6kg – sellest pole erilist kasu…
Kevin de puta madre
MemberLiialt teed võid vigastada lihast. Enda tunde järgi, kui ikka tunned, et lihas väsinud , siis pole mõtet peale teha.
Kevin de puta madre
MemberTähtsam on toitumine paika saada. Milleks seda raha tuulde loopida kui toitumine “enam-vähem” korras.
Kevin de puta madre
Membertere, mõtlesin, et telliks Mass2. jõukas käind juba 2 aastat vist. areng on minuarust väga hea. hetkel kaal 63kg, pikkus 178cm, lihasmassi on üle keskmise kindlasti. selline asi, et toitumine on enam vähem õige, aga oleks vaja midagi peale trenni võtta. kas soovitate pulbrit või olen veel liiga noor? kui pole kindel kas toitumine õige, aga põhimõtteid tean, siis kas peaks ikkagi mingi kava võtma? aitäh.Millest see vajadus midagi võtta?
Ei tasu sul seda pulbrit osta. Söö korralikku toitu ja leiuta ise mingi sheik. Mina võtan näiteks peale trenni kodus valmis tehtud sheigi – 200g kohupiima,3 supilusikat maasika moosi + piima . Mikserdan ära ja väga mõnusa maitsega peale trenni juua. Nagu jäätisekokteil.
Kevin de puta madre
MemberHommik 7.00 : Kodujuust, leib, piim, kohv, õun’
Lõuna : Kanafilee, riis , tomati-kurgi salat hapukoorega, piim
Õhtul:Tuunikala , spagetid, hapukoor, piim
Vahepeal näksin pähkleid / juustu.
Kevin de puta madre
MemberAga mida süüa siis rasvapõletuse ajal kanafilee kõrvale?
Olen kuulnud et kartul tahab happelist keskkonda kana aga teistsugust, või oli see vastupidi.
Igastahes selline jutt on kõrva jäänd et kartul ja kana kokku ei sobi?!
Riisi? Riis tundub süsivesiku rikas ja rohkem massitoit.
Kevin de puta madre
MemberMuidugi kaovad need ribid ära ajapikku. Lihtsalt pead jälgima seda, et sööksid rohkem energiat sisse kui tarbid. Korraliku trenni ja ülekaloraažiga kaovad need ribid silma alt ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kevin de puta madre
MemberTeravust mitte kaotada? Siis tuleks teha plahvatusliku jõudu arendavaid harjutusi.
Kevin de puta madre
MemberKui pole vahet kas pekk või lihas siis söö nii palju kui saad ja nii palju kui mahub. Iseasi kuidas see rasv ja pekk tulevikus su tervisele ja üldisele enesetundele mõjub.
Kevin de puta madre
MemberPuhaste toitudega tasub massi kasvatada. Selle variandi jätaks küll ära, et sööd kõike mida saad. Mass küll tõuseb aga peki arvelt ja pärast probleemid selle ära saamisega. Toitumiskava tellida vast jah , kuigi ise koostasin selle endale ise. Mass on kasvanud umbes kilo jagu kuus ja see on minu jaoks enam kui küll, arvestades et lisaks jõusaalile tegelen ka sulgpalliga.
/miks rasva arvelt massi kasvatada :S?
Pärast tekivad sul endal rasvumisega seotud terviseprobleemid jms…
Kevin de puta madre
MemberTavaliselt hommikuti 200g kodujuustu
viil leiba
300ml piima
õun
Tahaks hommikuti rohkem süüa veidike kuid lihtsalt pole isu :S
Kevin de puta madre
MemberSixpack on 80% toitumises ja 20 % trennis kinni…
Kevin de puta madre
MemberKanafilee parim. Viga pole ka veiselihal. Sealiha veidike pekine minu jaoks aga söödud saab ka seda.
Lisaks veel tarbin ohtralt ka tuunikala
“>Kevin de puta madre
MemberJah…toitu korralikult ja tee trenni ja küll need kasvavad…
-
AutorPostitused