Kevin de puta madre
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kevin de puta madre
MemberMa aastaringi massiperioodil.
Asi tuleb lihtsalt kontrolli all hoida.
Liigset rasva tuleb lisad veits kardiot või vähendad kaloreid.
Kuu massi ja kuu reljeefi – sellel pole mõtet.
Ma mõltesin ka et teen mingeid kolme-neljakuiseid massiperioode, senikaua kuni mõistsin, et kui ma tahan kunagi suureks saada ,siis pean asja käsile võtma, mitte reljeefi taga ajama
Kevin de puta madre
MemberDresside kohapealt, kannan isegi vahepeal, trenni minnes, kuid vahel ka koolis. Head sellised mugavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas reede õhtul kui kuhugi minek on neid jalga küll ei pane. Vabal ajal, miks mitte vahepeal.
Kevin de puta madre
MemberAh et suhtud ellu laia haardeliselt,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Et tuleb teha kõike ….
tapmine,vägistamine,röövimine kaasa arvatud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nende postitused,kelle arvamus on sinu omast erinev,keelad ära …
Ikka vää-äga laia haardeliselt paned,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselgelt oled väga äärmuslik vend.
Kevin de puta madre
MemberKui sa oled vb võistlev kulturist siis pead selliseid asju järgima.
Lihtsa trenniinimesena võid lubada möödalaskmisi ja süüa nii nagu on tavaks saanud eestlastele (ma ei kujutaks ette et liha kõrval pole riisi/kartulit/pastat).
See on vaid minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kevin de puta madre
MemberPuuuviljad ma arvan , peale trenni võib täitsa rahuliku meelega ju süüa ja maitse ka super.
Viinamarjad,ananass,õunad särgid värgid…
aprill 23, 2009 at 4:46 p.l. in reply to: Toitumiskava kõrvalt ikka halvad toitumisharjumused #192760Kevin de puta madre
MemberVaata enda plaanid ja kavatsused üle. Kui tahad ikka ilusat vormis keha siis pead ka piisavalt tugev olema ja järgima enda kava. Kord nädalas siiski võid veidike patustada.
Kevin de puta madre
MemberSöö midagi kerget, kanafilee tükk ja salatit kõrvale ntks.
Kevin de puta madre
Memberennastki huvitab selline asi.
Kevin de puta madre
MemberKui üks ütleb siis väga ei taheta seda uskuda.
Kui viis tükki seda väidavad siis vb võetakse aru pähe, kasutatakse otsingut ja pannakse toitumine enda sixpacki jaoks paika
Kevin de puta madre
MemberSoovitan aeg-ajalt kõigil Maximas käia. Nimelt hetkel on seal müügil broileririnnak 49 kr kilo. Rinnaku keskel on luu mis on üpris väike ega oma kaalule olulist mõju. Selle eemaldamine on samuti väga lihtne, võtab aega maksimum minuti.Mõni aeg tagasi oli samas poes ka kampaania kus KÕIK piimatooted olid hinnatud alla -20%. Samu kampaaniaid on olnud ka teiste toiduainetele. Soodustused on olemas ka maxima koduleheküljel.
Rinnak jah oma 10 krooni odavam filee kilost aga minumeelest on maitse ka kehvem(kuidagi tuim).
Kevin de puta madre
MemberMa lasin kunagi kooliarsti juures kirjutada sellise paberi, a autokooli oli vaja võtta jah perearstilt.
Kevin de puta madre
MemberToitumine, toitumine , toitumine!!!!!!!
Kevin de puta madre
MemberKui see tuleb sellest, et söögikord on hommikul, lõunaks ei söö midagi (v.a mingi kohvikukraam) ja siis peale kooli sööd kõhu kõvasti täis, siis on mõlemad unekorrad arusaadavad.Kusjuures jah, koolis väga midagi toekat ei söö ja peale kooli söön korraliku portsu liha kodus.
A tänud siis kõigile kes vastasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kevin de puta madre
MemberJõusaal ei peagi olema moodne ja kena. Piisab kui on surumispink, hantlid, kangid ja raskused. Vabaraskused pole kehvemad kui masinad!Vabaraskused on paremad võiks isegi öelda.
Kevin de puta madre
MemberBAV peaks olekma 70% su päevasest kulutusest umbes.(20% trennile veel ja 10% muudeks tegevusteks)
Nii et kui 1400 siis korrutad 10/7 ja saad et päevas kulutad 2000 kcalit keskmiselt .
Parandage mind kui ma eksin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused