ketri
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ketri
MemberOlen 17 aastane kaalun 63,7 ja olen 164cm pikk
Käin trennis Planetspordis 5 korda nädalas, ja tavaliselt enne Planetit käin oma trennis, tantsimas, mitte igapäev ( see ei ole eriline kaloripõletus ega lihaste treenimine , pigem selline hobi )
Peamised trennid: (1 h )
spin
bodypump
bodycombat
bodyjam
selg/kõht/tuhar
sellised suhteliselt väsitavad trennid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna olen algaja selles kaalu langetamises , siis ma ju eriti midagi veel ei oska , mõtlesin lihtsalt , et muudan söögi ära ja et oleks trennides suurem koormus .. ,kuid ei oska ju vaadata mitu % olen valke tarbinud, süsikaid , rasva jne.
Ei saa ju teada näiteks kui palju valke koolitoidus on jne …
Mis ma nagu siis tegema peaksin veel , et tulemusi oleks juba rannahooajaks näha ja et see kõik oleks ikka tervislik ja nii..
Panen siia tänase toitumise kuigi õhtust veel ei ole märgitud , oskate ehk nõua anda veel :
Hommik
Riisisalat
activia jogurt
1 leib kanasingiga
Lõuna
koolitoit-
kapsasupp kesmine ports
1 ja pool leiba
beebiporgandid veits
kohupiim kisselliga (natukene mekkisin)
vahepeal sõin 1 õuna ära
Vahepala
juurviljad (100g) munaga(praetud)
lihapall (väike)
sepik(34kcal) kanasingiga
jJoogijogurt 150 g
3 kaeraküpsist
ketri
Memberdaemonium: ei saa su viimasest lausest aru ”Kui on eesmärgiks võimalikult “pehmeks” ja pekiseks muutuda ja lihas ilusti ära põletada, lase käia”. Äkki täpsustaksid?
ketri
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma tellida küll veel ei raatsi .Aga järsku saate öelda, kas see on muidu enam-vähem normaalne , et kaalu langetada .. peale selle , et valke on vähe ja kasulikke rasvu , mis ma muutma peaksin ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ketri
Membernonii näiteks esmaspäev 9.04
Hommik 7.30
Kaerahelbepudru kuskil 170 g
Moos 1 sl.
2 sepikut singi ja kurgiga
Lõuna 12.00
Koolitoit- Pilaff , keskmine ports
klaas Piima
2 teravilja leiba
Kapsa salat
Vahepala 16.00
Kaerahelbepudru 100g
moos 1sl.
2 sepikut juustu ja singiga
klaas mahla ,
Õhtu 20.00
Leivajogurt 200 kg
Beebiporgandid
banaan
sellel päeval oli bodycombati trenn ja pulsivöö järgi kaotasin 597 kalorit .
-
AutorPostitused