Kermo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kermo
MemberMul on sama asi olnud, kuid teise harjutuse juures tekkinud ja isegi minu mäletamist mööda kaks korda isegi. Kaelal tõmbavad mingid sooned ennast kokku ja ja pärast jääbki kael kangeks ja valusaks, see läheb üle mõne päeva pärast ka niisama, aga kiiremini, siis kui kasutad määrdesalve, mis nagu kaela kuumama paneksid, sest siis on valu kõige vähem tuntav. Ehk ei ole mu jutt väga meditsiiniline, aga räägin enese kogemusest.
Kermo
MemberEt enesetunnet parandada, füüsilist vormi hoida ja parandada ning lihtsalt kuidagi hea on, kui teed midagi sellist, mille tulemused ka näha ja käega katsutavad on.
Kermo
MemberImelik jutt… 200.- kuus…Kurat mul läheb söögi peale 3000-4000 krooni kuus…
kuidas sa kasvada loodad kui ei söö???
Õhust ja armastusest?
Tegeledes kulturismiga läheb sul isegi vähe raha söögile…..
Kermo
MemberKasutan hetkel, aga ei oska veel midagi öelda…..
Kermo
MemberEi teadnudki, et see vigsatusi tekitav harjutus on, aga mul on rekordiks 75kg hetkel, aga plaanin ikka 80 ka yles saada…. Valus on kyll muidugi 6lalihas peale selle harjutuse sooritamist.
Kermo
MemberSooviks ka seda kava… Trenni teen 4x nädalas… Cera@hot.ee
Kermo
MemberSellisel juhul võid ennast ülekeha kodus treenida, milleks üldse siis vaja jõusaali ronida???
Kermo
MemberNo kus ta siis läbi võtab, kui esimesed 6 kordust viibutad niisama….
Kermo
Member6-8 korda vanust 25´kehakaal ca 85
Kermo
MemberMillega küll siis 17.a tegeleb, et pole aega jõusaalis käia??? Kaloririkka toidu söömine teeb paksuks ja diivanil lebamine päevad-ööd…..Nii et tegutse
Kermo
MemberEks igaüks kuulab seda, mis talle meeldib, vaevalt, et lihastele muusika valik muutusi toob….
Kermo
MemberKristiine spordihallis tõepoolest vist saab 300.- eest kuus, aga jõusaalis pole vähemalt 5 aasta jooksul mitte midagi muutunud V.A et pingid on rohkem lagunenud ja normaalselt seal küll nüüd trenni teha ei saa. Varem asus Kalevi spordihalli taga seidell sport, see oli 360.- kuu, aga koht oli hinna kohta väga kõva, sauna küll polnud, nüüd asub see Tartu mnt-l 63 või midagi sellist, see on ka päris hea ja odav. Soovitaksin igaljuhul seda jõusaali….
Kermo
MemberEi tea küll kuskohas Tallinnas 300.- kuu eest jõusaalis saaks käia….?
Kermo
MemberMinu kõige suurem nõrkus on selveri kräsupea kook
Kermo
MemberKusjuures mul on ka olnud torkeid ja valu südame piirkonnas vahepeal peale rinna treeningut järgmisel päeval, eriti hull on sisse hingamisel, aga kuidagi tundub mulle, et halvas asendis magades tekivad need torked…ei tea, aga tõmbab igaljuhul põlvili, kui torkab südame piirkonnas…
-
AutorPostitused