Skip to main content

kentaur

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 216 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Gröön VS Kiivikas #246594
    kentaur
    Member

…no mul läks ikka teinekord “ots” märjaks kui Aktivist veel Planetis treenis, no ikke juhtub, ilus tüdruk ju! kuigi enam mul trennis ringivaatamiseks kuidagi aega ei leidu!

in reply to: Gröön VS Kiivikas #246584
    kentaur
    Member

…head aastavahetust Kallid vennad ja õed!!! aeg võtta midagi joodavat ning lepime täna äää!

in reply to: Juuste taganemine #224113
    kentaur
    Member

tervitus! mina hakkasin kiilanema 22 aastaselt, praegu olen 27 ja pealt puhta paljas. üle päeva käin masinaga üle, niimoodi tunnen end hästi! aga tööasjus reisin palju ja kui peaks juukselõikusmasin maha jääma siis ei aita muud kui tuleb uus osta!

kõike head!

in reply to: Palju õnne Ott Kiivikas! #218819
    kentaur
    Member

Õnnitlused!

in reply to: Perekond Vooglal sündis perre tütreke! #166713
    kentaur
    Member

Palju õnne!

in reply to: Palju õnne Marek Kalmus! #183275
    kentaur
    Member

Palju õnne!

in reply to: klubi turvad #168087
    kentaur
    Member

sellest eimesest videost on näha, et kleenuke ründab ootamatult ja kiiresti, siis kui suuremal tähelepanu mujal parasjagu. ja ega seal lõpuosas see paks turva suurt lüüa küll oska, lihtsalt lambist tuuseldab nagu ajudeta idioot! päti pesa, lihtsalt selleks ongi seal, et lüüa! küll ükskord vale mehe otsa satuvad.

in reply to: söömine?!?! #132951
    kentaur
    Member

Arvan et iga paari tunni tagant üks leivaviil jääb väheks ning usun et ka tervet leiba pole mõtet süüa! Vaata foorumi ajaloost, siin selliseid teemasid tuhandeid juba!

in reply to: Trenadol #132852
    kentaur
    Member

…ma usun et on ka selline võimalus tolle aine puhul, et sa homikul ei tõusegi enam kahjuks;(

in reply to: hallid karvad #131700
    kentaur
    Member

st. et hoiangi end sellest ajast kui probleemiga kokku puutusin 0 peal (täiesti kiilana) ning vaid niimoodi tunnen end hästi.

in reply to: hallid karvad #131694
    kentaur
    Member

Minul hakkasid juuksed välja langema 21 aastaselt juba, siis kui sõjaväkke läksin! Lihtsalt sõber tegi märkuse, et hakkad kiilaks jääma! Ma ei uskunud alguses teda, kuid kodus hiljem vaatasin enda kukalt peegliga ning nägin et see on tõsi! Hetkel olen 25 aastane ning väga õnnetu, kuna ei oska midagi enam peale hakata! Ainus viis end normaalselt tunda on ennast kiilakana hoida, sest kui mõni päev jäävad ajamata tunnen end väga ebakindlana jälle!

Olen kasutanud igasuguseid sampoone ning kreeme jne aga midagi pole aidanud siiamaani!

Mida peaksin tegema?

in reply to: Kalev Sport #131087
    kentaur
    Member

…ja ka mina saan sinna suure tõenäosusega oma vigase teksti tõttu:)

in reply to: Kalev Sport #131086
    kentaur
    Member

Omeette “KILD” on ka kasutaja matti viuimane sõnavõtt siin foorumis;) kas sa kirjutasid meelega nii vigaselt? Tahad sinna “KILDUDE” sekka oma postitusega pääseda?

in reply to: Eesti kulturistide telgitagustest! #129444
    kentaur
    Member

Hr. Tokko, “TE olete ju püsti haige inimene”! Tsiteerisin Francois Floree “Tuhat tulevikku”

in reply to: Meeste MM kulturismis Jeju City 2007 – fotoreportaaž! #129196
    kentaur
    Member

Edu Teile sinna! Hoiame tugevasti pöialt!!!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 216 total)