Skip to main content

kenta

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Toitumiskava massitsükli ajal #161948
    kenta
    Member

Mitte et ma ise kergelt rasva läheks, aga lihtsalt ei näe põhjust rasva näost sisse ajada. Nt alati eelistan veiseliha jne. Valguga toidan lihaseid, süsikatest saan jaksu, aga milleks rasv? Palun siis kellegil mind veenda ja soovitada, millist rasva tasuks süüa ja kuhu ma selle oma kavas võiksin lisada.

in reply to: Toitumiskava massitsükli ajal #161946
    kenta
    Member

Võimalik jah. Aga samas on ka asi selles et olen endine suitsetaja ja suitsetajale istub üks suits peale sööki nagu rusikas silmaauku. Sellest tervislikum on midagi magusat peale söögikorda peale süüa, et suitsunälga alla suruda. Ja magustoidust veel tervislikum peaks ju olema puuvili.

Aga rasvast hoian jah hea meelega eemale. Mingil määral saan ju iga söögikord rasva. Et seda veel lisaks juurde süüa ei ahvatle just..

in reply to: Toitumiskava massitsükli ajal #161940
    kenta
    Member

Selle puuviljaga on nii, et tegelikult peale lõunaid ma tavaliselt ei ole seda söönud kuigi idee poolest võiks. Lihtsalt kodus on hea mugav võtta mingi õun v apelsin peale sööki. Ta täidab natuke ka magustoidu eesmärki, mille järgi tihtipeale peale söömist isu on.

Aga see et puuviljast võib rasv saada on küll uudis mulle. Võibolla jah piisab sellest et 2-3 päevas peale sööki väike puuvili peale lasta?

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)