kent
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kent
MemberJaa, OldMan on tõesti tegia.
kent
Memberkasu ega kahju ei oska öelda aga maitse on igatahes väga kehva poolne
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma küll ei ütleks et on kehva maitsega. See tavaline võib küll paha olla, aga Sidrunimaitselisel pole häda midagist. Võiks seda kasvõi terve pudeli järjest alla keerata (maitse poolest)
kent
MemberMina soovitaksin sul teha endale jõudu enda keha raskuse abil. Nt. Kätekõverdused, kükid ilma raskustete, Istesse tõus jne. Selliseid lihsamaid asju millejaoks ei ole jõusaali vaja.
kent
MemberMa arvan, et see on kasvust, sest mul oli ka sama jama põlvedes. See läks lihtsalt pikapeale üle ja nüüd saan jälle ilusti trenni teha. See kestis mul u 3 kuud ja ära sain sellega, et hakkasin jooksmas käima, sest seisma ei tohi jääda.
kent
Memberkui hommikuti ei söö siis on sul päeval tavaliselt peavalud..kas keegi teist oskab öelda missugune toit on valgu rikas?Nt. muna ja põhiliselt piimatooted. Sealt saad täpsemalt http://www.ti.ttu.ee/index.php/toitumisest…oitained/valgud
kent
Memberolen teinud nüüd paar päeva järjest külmas jõusaalis, ega ta midagi head ei ole. kui jõusaal on soe, on trennil hoopis teine maik.Aga mitu kraadi on sinujaoks soe?
kent
Memberkas glükoosi võetakse ka proteiini manustamisel. Ma olen aru saanud, et kui kreatiini sööd, siis võta sõber glükoos appi.Ikka võetakse. Mina võtan isiklikult sellepärast, et massi kasvatada. Need kes massi ei soovi võtavad ilma glükoosita.
kent
MemberAudentese spordikooli juures on spordiarst
Tel. 6996515, aadress Tondi 84
Ise käisin seal ja jäin rahule. Seal saab teha ka koormusteste, et enda vormi teada.
kent
MemberMinuteada kui need maseeriad seljas trambivad siis nad võtavad ikka mingi kindlad punktid läbi.
kent
MemberMillest valgu shake koosneb, kuidas seda kokteili teha.Mina teen nii, et segan valgud ( 30g, Whey2 ) ja süsivesikud ( 60g, Trauben Zucker ) vee või mahlaga.
kent
MemberAga mis selle joogiga ikkagi juhtub kui ma ta 1 päev varem valmis teen? Kas muutub kuidagi äkki lahjemaks?
kent
Member